Ali mi je brightness uvijek na 0 što bi tek bilo da ga povećam hahah kao i lokacije koje nisu nikada uključene. Zna trzat u izborniku kao i kod prelaska s aplikacije na aplikaciju.
Printable View
Ali mi je brightness uvijek na 0 što bi tek bilo da ga povećam hahah kao i lokacije koje nisu nikada uključene. Zna trzat u izborniku kao i kod prelaska s aplikacije na aplikaciju.
Koju verziju firmwarea imaš?
4.4.2
Mislio sam baš verziju, v10x (x predstavlja verziju).
Pošto imaš lag pretpostavljam da imaš neku ranu verziju Kitkata. Pogledaj prvi post ove teme i stavi v10N ili ako želiš stavi Lollipop (5.0) a za njega stavi verziju V20F.
Imam zadnju verziju, stalno checkiram za update! Ne znam kako se to radi, tako da mislim da ću ipak čekati njegov službeni izlazak :/
A koja je to zadnja verzija?
Pa u prvom postu je sve objašnjeno, korak po korak i tamo su zadnje službene verzije.
edit- ovdje u prvom postu
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi....
Vjerojatno ima zadnju verziju koju mu je ponudio OTA, ako je na t-mobile onda može imati v10d jer to je kod njih zadnji KitKat.
Imam V10d-219-01
Jel to zadnje?
Nije, zadnji je lolipop v20e za mobitele iz T-mobilea. Dajte malo pažljivije čitajte sa razumijevanjem. Ne znam šta je to u ljudima da žele sve instantno bez trunke uloženog napora?
Aha, a tko zna kad će to doći kod nas. -.- A ono mi je komplicirano napraviti, bojim se da ne zeznem nešto.
Došlo je kao što sam i rekao samo što iz nekog razloga ne dolazi svima OTA. Čega se bojiš?
Mislim da paničariš bez razloga.
Ako je to normalno onda uredu...
Ne misliš valjda da je sam software kriv za te kako ih ti nazivaš "glitcheve"? Ako i jest, jedini lijek je da flešaš KitKat V10N, napraviš root, instaliraš custom recovery i napraviš full wipe(data,system,cache i po mogućnosti internal memory) iz custom recoverya i ponovo flešaš tvornički software po želji KitKat V10N ili Lollipop V20F.
P.S. Morao sam ograditi se u uputama za flešanje i moddanje jer ne mogu odgovarati za tuđe postupke. Ima jako puno "specijalaca" i "stručnjaka" koji bi i nakovanj strgali, a ne neki tamo mobitel.
Da, da, razumijem, iako su upute prilično jednostavne. :)
I za kraj što se tiče Greenifya, mogu li imati neke posljedice ako ga koristim?
Vjerojatno ćeš imati "glitcheve"! ;)
Ma cijeli telefon je jedan veliki "glitch". ;D
Sad sam tek primjetio da raspravljamo o softwareu u krivoj temi. Vjerojatno zbog glitcheva
Nema vrijeđanja, samo lagano podsmijavanje, a za to si ipak sam kriv. ;)
Update: danas sam malo testirao, bio sam on screen time 34 minute i ispraznilo se 10%. Normalno? Brightness 0% samo sam se dopisivao.
Pitanja, odgovori, želje, čestitke i pozdravi u vezi softwarea postaju se u drugoj temi.
Meni bi to bio loš rezultat jer toliko mi "troši" N5 s dosta manjom baterijom (~20% = 1h screen on). Ono što me brine je što meni brightness nije na minimumu i što bi od G3 očekivao ipak malo više "soka". Sve u svemu, morat ćeš prvo utvrditi kako ti se ponaša baterija od 100 do 0%, upoznati mob i kako troši bateriju i isprobati neke trikove uštede baterije da bi ti >tuđe< mišljenje o >tvojoj< bateriji i načinu korištenja moba uopće išta značilo. Ja bi sada mogao na temelju tih rezultata reći da baterija na G3 ne valja i da je ista kao na N5, ti bi mogao donijeti krive zaključke, prodati G3 i kupiti N5.. :) Ali to nije ispravno.
Da ga ispraznim do 0, napunim do 100 pa vidim? Jer to još nisam napravio.