Samo wipe i flash
Printable View
aaa kak se srede taj č i ć... lol?
jesi li ti flashao verziju 3d_1.0.0.M. ... 9-12...?
to je najvnovija, pa ti zato vjerojatno rade č i ć!
verzija 9-11 ima problema sa č i ć!
nego,
ajde napravi nesto...
kad snimas sa kamerom, stavi da mozes vidjeti fotku u trajanju 3 ili 5 sec., pa mi javi kako se rom ponasa....
meni poludi, pocevsi od osvjetljenja lcd-a, do jos nekih funkcija....
to je bug, koji me izludjivao, jer sam uvijek postavljao na 3 sec.
3d reprodukcija videa takodjer radi i u mene, a venom tweaksi rade bez greske...
ne bih se htio istrcavati, ali baterija mi se cini bolja od collexe 3,6.
nastavak....::D
ljuuuuudi.....!!!!!!!!!!!!!!!!:laluna:
odricem se 3d, jer ovaj rom je bolesno dobar......:)
flashao sam novi v.12, i sljaka predobro....!
nisam nasao ni jedan bug, osim starog dobrog camera view-a, od 3 sec.!:diploma:
sve leti...predobar rom....a cini mi se da je baterija bolja od coolexe-a....:laluna:
spajanje na wi-fi, gps, data network, gotovo trenutno....!
č i ć rijeseni... iso promijenit font, kad ono vidi ih hehe
ovaj rom je bolestina!!!! smooth, lijep, jema cukanja... ono sto mi se ne svidja u cam appu je promjena na prednju, ima jednu radnju vise (lol posto sam razmazen).
3D mi.ne radi, nit mi treba lol, aaaali rade 3D videi na jutubu, kamera je u pocetku zezala, nakon par sekundi je samo izaso...
onaj radio sa stranice mi je javljo gresku, pa sam ostavio ovaj od coolexea
he he heee..... ja sam ubacio od antraxa kernel, Anthrax_shooter_rls3.4.3, perverzija prilikom instalacije....:smile:
vidjeti cu kako se rom ponasa sa ovim hvaljenim kernelom...., pa napisem koju rijec....
prvi utisak... rom mi se cini jos malo zivlji.....:jackie::drink::gun:
http://www.pohrani.com/f/b/SC/2hNwCH...-09-17-21-.png
btw
antrax kernel je "tezak" 18.8 MB., usporedbe radi, anryl je oko 4,4 MB.... je li zbog aroma instalacije, ili.....?
To sa kamerom sam i ja skužio :) Isključiš pregled slike i radi ko zmaj!
Ja imam samo jedan problemčić - kad otključam mobitel zna se dogodit da mi ni jedna aplikacija na ekranu ne reagira. Samo radi scroll ekrana. Tada moram scrollat ekrane par puta i onda sve proradi. Rom je super brz i baterija mi se čini dosta bolja nego na Coolexe-u. Definitivno mu dajem par dana da se dokaže :)
Stavljen viper.Zasad super radi,znacajno fluidnije od Sense 3.6.Izgleda da bi ovo mogao biti novi daily driver.
http://beta.androidfilehost.com/?a=s...files&flid=566
hmmmmm.... cini mi se da je ipak gori sto se tice baterije od kernela koji dolazi sa romom...
mozda sam ja odabrao krive postavke, prilikom instalacije kernela...., jerbo neke od njih i ne znam sto su....!?
izisao novi rom!!!!! verzija od 522 MB!
http://beta.androidfilehost.com/?a=s...files&flid=626
Zna netko zasto mi nije instalirao browser i htc music player.Odabrao sam ih pri instalaciji?
Vraćam na CoolICS v13! Svaka čast ekipi koja radi na romu, ali ovo još nije za daily driver. Jedino što je pozitivno na njemu je brzina, sve drugo je, u najboljem slučaju - osrednje...
Vratio sam CoolICS v12 i kernel 2.7,kombinacija koja mi je najdulje i najbolje radila.
postivam vas izbor momci...:thumbup:
ja cu ukratko napisati za i protiv ovoga rom-a...
za:
-nevjerojatno brz (otvara skoro duplo brze programe, nego najbrzi do sada coolexe...!)
-spajanje na gps, network data i wi-fi, gotovo trenutno..
-izuzetno stabilan (ni jedno rusenje, osim kod kamera podesavanja...)
-venom tweaksi su vjerojatno plafon podesavanja...
-sada sa sigurnoscu mogu potvrditi da je baterija bolja 10-20% od coolexe roma! (antrax kernel je na razini coolexe roma...)
-glasnoca i jasnoca tona (sony xloud), duplo glasnij od coolexe..
-kamera ima mogucnost koristenja boja sony bravia (bolje od htc-a), naravno 2d..
-mogucnost personifikacije kapacitivnih tipki...
-fluidnost, daleko najbolja do sada....(nikako ne zapinje, ili trza...)
-surfanje sa opera mob. brze nego coolex-e...
-gotovo trenutno zatvaranje programa...
(ovo vrijedi za verziju od 18.9. r9...!!!, koju sam instalirao preko predhodne verzije, bez brisanja...!)
verzija od 18.9. r35 522 MB., je bugovita i treba je zaobici..!
protiv:
-nema podrsku za 3d kameru
-bug kod postavljanja kamere... (3 ili 5 sec..)
-zadnja verzija r35, vrlo bug-ovita...
sve u svemu, ovaj rom leti, i ni jedno jedino rusenje....
cak prvi put na ics-u imam jednako stanje baterije rom=>4ext.., do sada je uvijek bila nekakva razlika....
ja mu nisam nasao ni jedan drugi bug, u ova tri dana...
toliko mi je dobar, da se vjerojatno odricem 3d kamere mozda i na mjesec dana....:jackie::creep:
Wlan, slažem se sa svime napisanim. Ja sam odustao (zasad) od Vipera zbog par razloga
1. Kvaliteta zvuka u razgovoru mi jako varira, od kristalno čistog, do potpuno nerazumljivog
2. Proximity senzor je užasno mušičav. Nekad radi OK, a u većini slučajeva šteka do te mjere da ne mogu prekinuti poziv jer ne mogu uključiti ekran
3. Što više koristim rom, to mi se više čini da su prelazi sa ekrana na ekran nekako grubi i kao što sam već spomenuo, prečesto mi se dogodi da ne mogu pokrenut aplikacije bez prethodnoga scrollanja ekrana
Mislim da rom stvarno ima ogroman potencijal, ali ima tu još puno posla
ne sumnjam da si imao takvih problema, koji su meni totalno nepoznati... ja imam kristalno cist zvuk, duplo jaci od npr. coolex-a. rom je po stabilnosti ravan coolex-om. osim zadnje verzije... uglavnom, bum vas izvjestaval o novicama vezanim za rom..., jer kako stvari stoje, mislim se malo duze igrati ovim romom...
btw,
koristim go launcher ex, i nikad ni sjene od trzaja... rom je
savrseno fluidan...
ja sam primjenio SUPER wipe prilikom instalacije roma... bas svaki put, osim zadnjeg "presnimavanja" romova...
Je li netko isprobao najnoviji Viper? Za sada meni nije loš, svi oni problemi od prije su nestali. Jedino kamera ima neke svoje mušice
na koju tocno verziju mislis....? ja koristim r9 od 18.9. i rom je ok...
Ekipa, evo me. Vidim da ste se sci zarazili s ovim ROMom. Drago mi je da vam se svidja. Kad isprobate ovaj ROM, tek onda uocite koliko je Sense 3.6 tezak za dvojezgrase, pa u ovom slucaju i za nas EVO. S Viperovim Senseom kao da telefon lakse dise, kao da ima vise zraka. Da, nije jos do kraja sredjen, ali vjerujem da ce ekipa to srediti, decki su vrhunsko marljivi. Ja sam na official MIUI ROMu jer mi tu radi sve, pa i 3D kamera. Jednostavno ovaj Sense mi nikako ne lezi, mislim na ovaj stari jer je tezak. No, mislim da cu sa Viperovim ROMom zavoljet taj Sense jer je prefluidan. I da, najdrazi mi je cisti Android, nesto kao CM. Buduci da nas EVO sluzbeno ne dobiva update na CM, tu se na XDAu ukljucio radilica od covjeka po imenu agrabren sa svojim CM10 Jelly Bean ROMom. Covjek planira popraviti kameru i doradjivati ROM, nesto slicno kao i Viper. No, ovaj Butter Project na JB je nesto fenomenalno koliko je fluidno, trenutno. Zato i bacite pogled na taj thread - lijepo hrvatski receno. Zivjeli
Jurica kaj ti je dosadio Evo?Vidim da mjenjas za i4. :D
Imam dva, haha. Vidjet cemo
Viper 3d 19sept12 r37
Jedini bug koji sam našao je kamera. Ako pokušam ući u postavke, "aplikacija kamera se nenadanno zatvorila" i radi samo fast burst opcija (jer se ne može promijenit). Ostalo je odlično, čak i prijelazi sa ekrana na ekran su ppotpuno glatki za razliku od starijih romova. Baterija me posebno iznenadila - dva dana konstantnoga čeprkanja po mobitelu
baterija je zbilja odlicna, ja bih se usudio reci, za 20-ak % bolja od collexe-a!
meni r37 nije dobro radio, doduse, instalirao sam ga preko verzije M.12.9....
nije mi radio ni super user...., sa r9 sve je avion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja se ne mogu "naodesavljavati" ovom romu!!!!
ovdje mozes uredjivati sve, pa i kamera opcije....npr, iso, kompezcija eksp. i dr., samo ne smijes staviti nakon okidanja pregled fotke...
cak mozes prebaciti i na 3d, i okidati, kamera se ne rusi...
kod r37, primjetio sam da u postavkama, ima dvije ikone od aplikacija, druga je bug....