Izvorno postao
BUG.kc
Ja sam prije imao Desire te sam njega prešao na EVO i nisam požalio. Prvenstveno zbog toga jer sam dobro prodao Desire, a cijena EVO-a je (ili je bila) odlična.
Na tvoje pitanje ti mogu odgovoriti sa strane ROMova. Situacija je stvarno zadovoljavajuća, možda nema toliko puno romova kao na Desiru koji je bio jako popularan, ali ako pogledaš i malo prateći temu na XDA, vidjet ćeš da se sve razvija u pozitivnom smjeru, pogotovo jer je tek prije jedno mjesec dana izašao službeni ICS, tako da vjerujem da je budućnost evo-a dobra što se tiče razvita romova. Nedugo se pojavio i miui rom kojeg trenutno koristim i s kojim sam dosta zadovoljan. U zadnje vrijeme je zanimljiva priča oko kernela jer je izašao source kod za ics, pa sada developeri redovito izdaju nove verzije s novim mogućnostima, npr. klokanja, on/off druge jezgre, načina rada pojedine jezgre i sl. Sve u svemu, ja zadovoljan.
Kako sam naviknuo na dobru bateriju na desiru, ovdje uz malo jače korištenje se i prazni jače, što je normalno za takav mobitel. Nekima je normalno da izdrži 15h, a drugima opet 2 dana tako da tu nema nekog pravila. Ja volim testirati romove/kernele i sl. pa mi je cijela stvar zanimljiva kao i na Desiru nekad.