e al ja imam gore 4.2.1 ne 4.3, kaj nije onda da samo jailbreak radim?
e al ja imam gore 4.2.1 ne 4.3, kaj nije onda da samo jailbreak radim?
Cek, sto zapravo zelis? Ako hoces cisti 4.2.1, skines fw 4.2.1 i ides preko ovog tutoriala sto sam ti dao. I onda JB sa ovog linka sto si ti dao
da vec sam malo izasao iz stosa :) meni je sad gore 4.2.1 origigi mislim, kaj nemogu samo jailbreak sa greenpoisonom napravit?
znaci moram prvo staviti custom 4.2.1 pa tek onda sa greenpoisonom?
na iclarifield nis ne pise da treba custom firmware stavljat pa me to malo buni
Jel imas sto na telefonu (aplikacije, jb, slike...?). Ako si ga tek dobio i novi je onda samo JB, a ako ima na njemu svega i hoces cisti fw onda ovo sto sam ti gore rekao
nema nista napravljen je reset svega tak da je prazan,a i iz vipa je pa se netrbam brinut za unlock vise :)
ok onda samo jail stavljam...thanks
iPhone mi se smrznuo i stao na ekranu je USB i iTunes(da ga treba spojiti) ,ali kad ga spojim treba napravit restore,ali neće ga s custom IPSW-om!, apple ga ne želi verificirati(iPhone je JB i otključan),da li da updejtam na noviji softwer ili ga se može opet na 4.0 na kojem je sad
javlja da nema java 32bit,a ja imam 64bitne win
:hm: pa jel imas javu instaliranu? Probaj pa javi... Imas najnoviju verziju?
Pozz svima,ev juče sam kupio iphopne 3g i na njemu je dosla igoo navigacija i radi ,ali neznam gdje se pali gps pa tako da nemam signala.hvala u naprijed
trebao bi se sam paliti
Ok probat cu opet.a na njemu je ver 3.13 neznam jeli to ok.a hto sam instalirati skype al neznam kako .Pa imali kakav tutorial ,jer novi sam sa ovim telefonom.
Nemam acc
Napravi acc bez kreditne kartice po ovom tutorialu: http://www.iphonedownloadblog.com/20...a-credit-card/
A kako se dobia acc.Pošto stvarno neznam nista oko iphone.
ok probat ću hvala puno.Samo koja je ovo stranica po tutorijalu .jeli itunes ili appstore,sajt
Tu skines program http://www.apple.com/itunes/download/
instaliras ga i onda ga upalis i ides po tutorialu
Ok hvala probat ću.
Pozz ,htio sam se da napravim acc na ovom gore tutorijali i zapeo sam kod ispod mail-a ono gdje treba pass koji god stavim pass i sa 6 slova ili brojeva i sa 8 slova ili brojeva,neće nikako Nešto mi napise sa crvenim slovi da je problem sa pasvordom .Pa u čemu je problem.
http://img848.imageshack.us/i/20110318175238.jpg/
eto to mi izbaci...
Ok probat ću to ,hvala na pomoci.
Ok probat ću to ,hvala na pomoci.
Jeste bio problem sa velikim slovom i sad sam napravio acc,hvala jos jednom na pomoći.Još samo da skontam kako se ubacuje na iphone sa ove stranice sto sam se registrovao?
Rješio sam sve .pozdrav
koja je zadnja verzija FW za 3G koja se da otkljucati?
imam iPhone 3g 8gb imam software 4.2.1 jailbreakn baseband od iPada unlockna na sve mreze mjeseca dana mi je wifi radio normalno sad nakon mjesec danan mi je presrtao raditi pronađe mreže ali dok pocenm povezivatzi pise da je neuspjelo spajanje na wifi ako mozda zna koji je problem napraivio sam restor softwer i stavio isti i opet neradi HELPP HITNO MI JE!!