Bas tako.cekam i ja sa ebay-a bateriju pa cemo vidjeti.staru nikako nisam mogao napunit,a niko nema Defy da kod njega napunim...
Printable View
Bas tako.cekam i ja sa ebay-a bateriju pa cemo vidjeti.staru nikako nisam mogao napunit,a niko nema Defy da kod njega napunim...
Eto tužne vijesti. Baterija stigla nova za 7 dana. Stavio je u mob i upalio i pustio da se baterija isprazni da ga mogu napunit kak se spada. Baterija se do jutra ispraznila kako sam i očekivao ali kad sam spojio mob na punjač dogodila se ista stvar....u stanju punjenja na display-u se pojavila ona velika baterija kao da se puni ali umjesto postotka napunjenosti mi se ponovo pojavio veliki ? Moj je zaključak da ova pizdarija nije do baterije. Kaj da dalje delam?????
Probati s drugim punjacem?
Probano, nije do punjača. Odnio sam fon u servis da naprave defektažu. Javili se danas i kažu da nije do baterije, nije ni do punjača, nije ni do software-a (flash-ali su ga). Sumnjaju u konektor u telefonu. Ako je to TO, biti će gotov u subotu.
Eto, javiše mi iz servisa da nije ni do konektora punjača u telefonu tako da ostaje sumnja još jedino na kvar na matićnoj ploći a što se ne isplati istraživat ili popravljat tako da, dragi moji, neznam šta ću dalje. Nadam se Vepre da to nije slučaj i kod tebe.
Nisam pratio cijelo vrijeme, jel to pod garancijom? Ako je, moraju ti dati novi uređaj.
Nije. telefon je star nešto preko 2 godine tak da mu mogu jedino dat pusu i spremit ga u ladicu sa mojim ostalim Motorolama koje više ne koristim. Trenutno sam upogonio ponovo V360 i za sada mi je dobra. Čekam da se negdje u Evropi pojavi MotoX, pa ako bude kakva povoljna kombinacija uzel bi nju.
evo uspio u zivot vratit Defy.stavio nekakav njemački rom preko RSD i solidno radi,ali sad više nije rootan.
pokušao preko superoneclick i uvijek stane na #7 u tom programu.inače prije ovih problema kad sam prvi puta rootao Defy sve prošlo bez problema....
ma neću se više maltretirat,nije vrijedno.....
I sad ti normalno puni? Ja sam od jednog starog punjača i dvije spajalice improviziral punjač za bateriju direktno i jedino je tak mogu napunit ali mi nikad ne prikazuje da je baterija full puna iako baterija traje ko i prije, 2-3 dana, ako je ne punim do kraja, tj. ako je na punjaču cca 1 sat onda mi pokaže da je na 65% i tak stoji dok se baterija ne isprazni.
Vepre, imaš li negdje kakav link da probam i ja flashnut?
I ja sam ga tako napunio, narucio drugu s ebay-a i ni nju nije htjela punit.sad kad sam ga vratio u zivot uvijek na pokazivacu pokazuje 90 ili 100% i drzi jedan dan....
Evo link ,probaj pa javi jesi uspio...
http://www.addictivetips.com/mobile/...superoneclick/
Evo jednostavan alat za rootanje.podrzava velik broj modela i s njim sa (opet) uspjesno rootao Defy+.
Zove se Framaroot i doslovno sa jednim klikom imate instaliran SuperSu...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2130276