Legendo! Care! Majstore! Jesam reko legendo? Sve radi.
Nego zašto se to dogodilo i šta da ne radim ponovo?
Printable View
Legendo! Care! Majstore! Jesam reko legendo? Sve radi.
Nego zašto se to dogodilo i šta da ne radim ponovo?
Da li se varam, ili postoji razlika u kvaliteti kamere između novog Desirea i starog. Kao da je na starom bolja slika tj bolje automatski podešava osjetljivost..
Ili je do ROM-a?
HTC a na žalost ni Desire se ne mogu baš pohvaliti kvalitetom kamere.
Kao i neki Nokia modeli... no nebitno. Nije to tema nego ima li razlike između novog i starog Desirea.
Da napisem par rjeci o caseu, ne zapinje za djep ful je glatka znaci nije plasticna nego je neka vrsta cvrstog gela :) jedino se vidi da je topljena ili sto vec iz dva komada pa malo kvari estetski dojam ali to nije ni bitno, bitno da stiti telefon od vanjskih utjecaja
Pozdrav, nedavno sam nabavio HTC Desire i zadovoljan sam. Updejtao sam na 2.2, sve radi kako spada. Imam pitanje kako backupirati imenik s moba na komp? Naime kada se upali onaj HTC Sync on prepozna mobitel i tamo je sad nekoliko opcija al je People zasivljen, odnosno nemogu tamo nista napraviti. Nasao sam alternativni nacin tako da exportam na memorijsku karticu backup i to onda prebacim na komp. Ali da ne davim puno, zelim imati pregled kontakata na kompjuteru kao sto bi imao sa MyPhoneExplorerom za SE w580.
Spojis se na net s mobom, odes u settingsima na sync, kliknes na sync contacts i zatim se na kompu logiraj na google.com/contacts
Al ako ne mozes kliknut contacts pogledaj moj prethodni post u ovoj temi.
Ili skini neku backup aplikaciju, upisi na market backup contacts(mislim da mybackup i sprite backup to mogu samo nisu free)
Poslano sa Tapatalka
Može netko uploadati jedan kratki video u 720p rezoluciji snimljen na OTA Froyu po danu. Stavite na rapidshare ili neki sličan upload servis, ne youtube..
Cijenim vaš trud :)
Dan, sunčano, snimljeno pred koji dan: http://www.youtube.com/watch?v=uNl-MlkGlB8
Edit: tek sam sad vidio ne youtube. Razlika u kvaliteti nije baš primjetna.
Mi možeš očitati sa Media Infom (skini ovaj without installer da se ne zezaš previše) koliki je bitrate i fps videa? Ovaj file sa youtubea je vjerojatno prekodiran i dobivam čudne cifre.
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 9 447 Kbps
Nominal bit rate : 8 000 Kbps
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 15.699 fps
Minimum frame rate : 0.408 fps
Maximum frame rate : 76.923 fps
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 12.8 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Sampling rate : 8 000 Hz
Bit depth : 13 bits
Edit: Pogledao sam još tri videa snimana u gotovo istim uvjetima, no oni svi imaju fps iznad 22...
nisam nista rootao, froyo je gore.. mozes li mi par recenica rec o tom radiu koji mi predlazes da updateam? inace, sad sam na gsm only i signal je max cijelo vrijeme no ponekad mi ljudi znaju reci da me slabije cuju.. ne toliko kad sam bio na automatic opciji ali opet... gledao sam polozaj prstiju kada drzim mobitel kao da pricam sa nekim i jos 1000 stvari ali opet ljudi mene slabo cuju... dodje mi da odem u vip i da razbijem mobitel tamo u zidu.. ovo je postalo preiritantno. hoce li mi dat novi desire ili?? star je mjesec i 10 dana i nikada nije bio na podu, bas nikada..
Možda nije do uredaja.
Probaj obaviti par poziva na drugoj mreži. Meni se znalo dogoditi da u vecernjim satima kvaliteta na vipu bude lošija, znale su se i dogoditi i čudne smetnje, nešto poput pucanja?!. Probao sam drugu mrežu-sve ok. :confused:
Jel normalno da mi u cca 3 sata baterija sa 100 padne na 88% u čistom stand by-u sa ugašenim ekranom???
Jedino messaging, konstantno prije zaključavanja ekrana pokrenem "Advance task killer" ali messaging uvjek gori, nemrem zgasti.
Upravo u tome i griješiš. Samo izađi iz onih aplikacije koje to omogućavaju, ostale ostavi. Eventualno zaustaviš one za koje znaš da će nastaviti raditi u pozadini (upravo task killeri su dobar primjer) i to Androidom a ne nekim 3pp programom. Ostale su u RAM-u ali ne troše bateriju jer spavaju.
Edit: Kakav messaging? Za chat? I ostaneš spojen na net? Onda je logično da ti se troši baterija :)