= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Hhehee....mi ćemo kupit na ulazu ulaznice..ajme, jedva čekan ;)
= Citat =:
Hhehee....mi ćemo kupit na ulazu ulaznice..ajme, jedva čekan ;)
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
aj smogi podrzhi me pliz;D ;D :thumbup:
jao kako ova tema bode za oči:evil: ;D
:closed: :closed: :closed:
a sto to samnom nebi bilo u redu? :spin:
ko da ja sad nabacim takve smajlice kad neko kaze da ide na rock koncert.
a ljudi....
= Citat =:
Izvorno postao splichanka
ako ce bit..??
al nije mi jasno zasto ljudi koji ne vole narodnu muziku moraju nesto napisat ovdje...
= Citat =:
zato sto tema nije...."samo za ljubitelje cajki"
i zato sto imam pravo izraziti sto mislim o toj kuruzi,bilo rijecima ili smajlicima
i zato sto ja tako hocu:evil: ;D
ok ok :thumbup:
whatever
Mislim da bi trebalo odvojiti narodnjake od turbo-folka. Pod narodnjake spadaju razne vrste muzike: country u Americi, pa spomenute izraelske (židovske) melodije, turske, pa sevdah, pa naše tamburice, klape... sve su to "narodnjaci", što će reći "narodne pjesme". Srbi (i bosanci) većinom vuku prema Islamu, jer su tamo bliže, jer su duže (i kompletnije) bili pod turcima, jer su (srbi ovaj put) ipak vjerom bliže Grcima nego hrvatima... Puno faktora ima. Na kraju, postoji i "Narodni radio" na kojem NEMA ovih spomenutih narodnjaka.
Još bih njih mogao shvatiti (obične narodnjake), jer i sam volim čut cigane, volim čuti i one židovske narodne, pokoju tursku narodnu. Cijenim jako Esmu Redžepovu, Šabana Bajramovića (Mostar Sevdah Reunion, na primjer). Ono što ne volim je, na primjer, nekakav Magazin i neki Zečići i Jole i ona spodoba od Vuce i tako to. To su meni nepodnošljivi narodnjaci.
Ali ono što nikako ne mogu prožvakat je turbofolk. Tu podvlačim crtu.
Naravno, svako neka sluša šta hoće, i dok mene nitko ne prisiljava neću ni ja nikoga. Konačno, frend se nedavno vratio iz Beograda, bio je tamo duže malo, pa kaže da je tamo uvriježeno mišljenje da "seljačine slušaju cajke, a oni koji su "in" i "normalni" idu tamo gdje se sluša "normalna" muzika". Citirao sam njega, točno riječ po riječ.
Ja, rekoh, ne volim tu muziku, ali volim nešto relativno slično, tako da neću nikog osuđivat jer je drugačiji od mene...
= Citat =:
Izvorno postao jana
cemu takvi smajlici??:wstupid:
= Citat =:
Izvorno postao mala
odrazavaju moje stanje uma na sam spomen cajki:evil: ;D
No no cure, ne se sad zakačit oko muzike... 'fala Bogu pa ste dovoljno daleko da se ne morate srest, a kad se jednom (u bajci) nađemo svi na nekom sastanku, bit će ili tišina ili neka neutralna muzika, tako da neće bit nereda.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
hehehhe necemo se kacit:p
ali drustvo u kojem su cajke,nije drustvo za mena dec it;D
ma jok,necemo se kacit.ja sam pristojno pitala ,a ona isto tako odgovorila. nego je meni jednostavno glupo da netko tko ne slusa takvu vrstu glazbe ide nesto o tome govorit recimo ti slusas kaja znam mineu (ne se ljutit bubnula sam :) ) sad cu ja govorit da je to ovak i onak i natrpat ruznim slikicama..nije u redu. mozes reci ne svida mi se i bok :)
ni ja ne volim turbofolk.
eventualno kad je neka veselica sdrustvom..
Slazem se od rijeci do rijeci. Tako i ja. :spin:= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
Da [see post above] ali ima ljudi koji nerazmisljaju na taj nacin i onda dodju ovdje da proizvode neku struju...
Kaj ga žena ne bu pustila??:spin::spin:.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Turbo folk.:Puke:...to nikako ne mogu podnijeti.svaka čast onima koji mogu.
LOL= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Mene su jednom odfurali u Ludnicu da mi nisu rekli, pa su mi nakon 10 minuta nosili vode, a nakon 20 smo morali izac jer sam problijedila...a bila je mrak vecer na pocetku i sve propalo radi mene ;D Sta mogu, slaba sam...Ko voli nek izvoli, sam nek mene ne vodi sa sobom :D...
Evo za sebe osobno mogu napisati da volim cuti one prave narodnjake,stare pjesme i to ponekada kad je neka festa,svatovi recimo.,ali ne mogu shvatiti da su narodnjaci tako preuzeli Hrvatsku,a opet mislim da je i razlog sto se puno ljudi doselilo za vrijeme rata i donijeli su to sa sobom.,ja sam inace iz Slavonskog Broda i ovdje narodnjaci caruju,ima svega par mjesta gdje ne sviraju i tu je guzva kao u kosnici.,I da recimo dodjete u ljeto u sam centar grada uopce nebi imali osjecaj da ste u Hrvatskoj.,mislim neka slusa svatko sto voli i sto ga veseli,samo narodnjake u nekim sredinama moras slusati htio to ili ne.,:-/
da,nažalost,moramo se pomiriti s time i bok...ja, kad je to u nekom bircu i to svira: kao i da ne čujem više,a prije sam htio glave trgat..sad me zaboli...
apsolutno me boli briga kaj drugi slušaju i kakva uvjerenja imaju i kak se oblače..zkj se živcirati bzv!ja sam sam sebi dobar i to je najbitnije;D
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Hohoh..pametan čovik :)
tako je ,tko bi rekao,tako duga kosa,a nadasve bistar mladac:spin:
evo narodnjaka yebali vas oni ;D
Radio Krajina
ja osudjujem one koji to smece slusaju i koji zalaze na mjesta gdje se ta sranja pustaju. Jednostavno mi to nije normalno. I bas mi je drago da je Severina najebala :):):):) . Kak ju nije sram iza sebe na spotu stavljat hrvatsku zastavu i ***** one koji dopustaju koristenje hrvatske zastave za svakave gluposti.
;D
OK, što se Seve tiče mislim da smo se svi od srca i grohotom nasmijali na te vijesti. I ja sam ih knjižio u kolonu "dobro" :D