Pa imam i ja hrpu filova koje su u .sis (UNSIGNED) formatu i mogu ih isto instalirat! A neke trebas signat.
Hakiranjem fona NE gubis garanciju.
Printable View
Ne gubi se garancija zato sto ti to sve rade programi koji ne stete mobitelu
Jel itko saznao ono "Comes with music" kako to funkcionira. Ako je to istina onda se ok 1 god moze skidat bez granica, a mogce je i download drito na mob, znaci da se netreba ustekat u PC pa "Masovna pohrana" bla bla...
Bok!Kako da na Nokiji xm maknem logo operatera??????
kakav logo operatera??
Ocito da je mob brandiran pa ima sve od t-a to moras ucinit debrandiranjem ali gubis garanciju
Je li ti misliš baš na logo ili na naziv mreže na vrhu??? Još nisma cuo da je neki iz t-mobile-a brandiran
Misli na naziv mreže.
Nigdje nema logo operatera.
Nemoguce ti je maknut to t-mobile posto je to mreza i pise ti na kojoj mrezi ili daj sliku pa cemo ti javit
Može li mi netko odogvoriti...
Nokia Maps na 5800...
Kako da me locira.
Kada sam doma, odmah me lociralo.
A kada sam bio u školi, još uvijek je pokazivalo kao da sam doma.
Ima li negdje opcija da "refresha" moj položaj, ili jednostavno jako dugo treba da to automatski napravi (probao sam i preko AGPS- a)?
Nitko ne spominje nista o ovome...
http://dailymobile.se/forum/index.php?topic=2956.0
Novi soft v21, promjena kvalitete kamere i home screena...
Ma, znam da nisam jedini... :)
(Zakupio sam satelit- ali valjda ne radi ;D:p)
Ali, čudno mi je što nema nikakvog indikatora da me traži.
I zanima me geotagging...
U novom firware- u je omogućen u opcijama kamere, ali ja nigdje ne vidim u detaljima gdje je slika uslikana.
Da li moram instalirati onaj tagging software sa nokia beta labsa, ili mogu i s "defaultnim" a lokaciju slikanja mogu vidjeti samo na kompjuteru?
Nije mi to baš najjasnije.
ja sam isto u skoli pokusavao ali tesko mi nade signale zato sto je puno betona i sve ometa signal jedino radi na katu uz prozor
Ukljici kameru stisni na opcije odi pod postavke te na prikazi gps podazke stavi ukljuci i to ti je to pusti nob kraj prozora 2-3 minute da uhvati signala pa pokusaj
zanima jel u t-mobile imaju one njihove wallpapere, zvukove, animacije pri paljenju i gašenju?
Ja sam jučer kupio u t- mobile i nema ni T od t- mobile.
Niti izvana, niti iznutra.
Nema i ja sam jucer kupio i to zadnji kod mene u centru imas samo par glupih videa i slika od nokie
Zna itko hoće li izać igra Need For Speed: Undercover za Nokiju 5800?
Na iPhoneu to izgleda genijalno: http://www.youtube.com/watch?v=O_p1c99sFJw
:spin:
Ne vjerjem
O cemu ti pricas ja sam napravio update i jos sam ga hakiro