Kako se ne bi znalo kad solazi u Hrvatsku. U 7 mjesecu, čak je i datum poznat, ali ga sad napamet neznam.
Printable View
Kako se ne bi znalo kad solazi u Hrvatsku. U 7 mjesecu, čak je i datum poznat, ali ga sad napamet neznam.
@bluedevil
da to je dvosjekli mač, ako budem čekao a oni ga ne uvrste u ponudu popušio sam xD
@god's servant
znam ja kad dolazi, ali je pitanje dostupnosti u t-mobile ponudi zamjena za bodove
Pardon.
Da ti dam jedno svoje mišljenje; novi 3Gs bi sigurno trebalo pričekati jer kupovati sada iPhone 3G kada se zna da novi model izlazi za mjesec dana je pomalo glupo :( imam osjećaj da bi se poslije tukao u glavu - Zašto?
@ zaak: to nije vjerojatno nego sigurno. Na žalost.
AT&T ga daje za $199 u nekoj od tarifa, k vragu. Košta ko fasl pive i još malo... Ali kod nas, vjerojatno bubreg i dva zdrava oka. Doći će, pa će bit preskup, pa će cijena lagano padati, i kad omjer bude pogodan, onda bih ga i ja kupio. A do tada imam 3G, i ništa mu ne fali. Prodat ću ga, vratit dio para (mada sam ga uzeo za 400 kuna, tako da ću to ziher dobit za njega i za godinu dana) i dodat za novi - kao i sa svakim drugim do sada.
da, a mogo bi onda 3g uzet, jedino neznam kako rješit internet, iPhone opcija (75kn 512MB) je dosta skupa u odnosu na konkurente
Iskreno po svemu sto citam o 3GS verziji cini mi se da nije neka strasna razlika. pogotovo ako pretpostavimo da ce GS biti u pocetku jako skup
onda ti se krivo cini iskreno receno :)
prvo bolja kamera sa autofokusom koj reagira na Touch i video snimanjem i editiranje videa, Jaci i noviji procesor, 256MB ram memorije, jaca baterija
to su sve stavke za koje bi se odma odlucio za 3Gs a da nemam model prije njega tako da ako netko nema predhodnika a zeli iPhone svakako bi mu preporucio nek sacega cijene od T-Coma pa da onda odluci :)
Ma sve to stoji o izmjenama na novome modelu. Ali to mi je vise kao redizajn a ne novi model. Naravno ako odvagnemo koliko je sadasnji povoljan u T mobile a uz pretpostavku da ce GS biti daleko skuplji.
Nekako mi se cini da 3G moze zadovoljiti veliku vecinu korisnika
kupi preko oglasnika 3G-a za sad ili čak 2G. Poslije ga prodaj i kupi 3Gs i iskoristi bodove.
Ja znam, da bi ja odhebo sve te bodove i od Mudrinića ne bi kupio ništa. Samo oglasnik i to sa garancijom.
I takav će te ispasti jeftiniji nego kod Ivice. Ako sumnjaš, vidjet ćeš...
nego ljudi, proslo vec cca 36h od moga pokusaja za aktivaciju ali "confirmation mail" ne stize :(
Gdje ti stize mail? Da nije u SPAM folderu?!
zvao sam danas T mobile i vrlo ljubazna djelatnica iz tehnicke podrske za iPhone kaze da se strpim jos 12-24hcca jer je OS 3.0 napravio laganu pomutnju... ;)
mogu li kako deinstalirati neke aplikacije koje su tvornicki postavljene?
npr: zelio bih maknuti you tube i stocks
I ja - barem Stocks ;)
Ne ide, ove "built-in" se ne miču, barem ne na legalan način. Može se preko nekih programčića maknuti, ali nema official way.
Mislim da je jedna od tih unofficial bila iFunBox, ako se ne varam, ali ima ih još...
pa napravite da vam je zadnji page za najslabije koristene aplikacije, ne vidim di je problem.
ili kako da im promijenim mjesto ako je moguce
pa samo dugo držiš prstom na nju dok se ne počne trest od straha. onda možeš bilo koju ikonicu micat gdje god hoćeš i iz tog moda za uređivanje izalziš sa home buttonom
Ili instalirate BossPref i sakrijete ih.
Pošto ne možete staviti zabranu (restriction), može na youtube.
Ima li Iphone 3g opciju prepoznavanja rukopisa??
Može li se s Iphoneom koristiti neki stylus - na primjer za pisanje ako ima prepoznavanje rukopisa???
Imaš stylus, ali ja nisam vidio handwriting recognition...
nema recognition ali možeš koristit writepad, besplatan je u appstoreu i on prepoznaje rukopis i to vrlo dobro, a onda copy/paste u poruku il gdje ti već treba. Nespretno u svakom slučaju
Ok puno hvala.... ma nije bitno to sto nema prepoznavanja rukopisa nije mi to ni potrebno a i stylus mi bas nije potreban kada kažu da je ekran odličan ali ipak dobro je znati.... HVALA
Ne znam da li je bilo već sličnih problema, ali eto smatram da je ovo prikladna tema.
1) Naime prije mjesec dana sam kupio iPhone uz produženje ugovora na 24mj, i odmah prvi račun me zaprepastio. Došla je normalna cifra za pozive i poruke, ali su me oderali za 1500kn prijenosa podataka!!!
2) Sad, ja čisto da napomenem, kad god sam išao na net, koristio sam wifi. Zanima me kako je došlo do tolike cifre???
Čak ni to kad sam koristio wifi, nisam toliko puno prometa napravio da je moglo toliko izać.
3) Ima li negdje kao u 'normalnim' mobitelima da ja jednostavno obrišem te postavke za GPRS (kao što sam npr. napravio u 5800) i jednostavno da se ne može konektat osim wifi?
4) I još, što mi preporučujete da napravim u vezi T-lopova? Mogu li nekako raskinuti ugovor pozivajući se na ovu pljačku s obzirom da više ne želim biti njihov član.
Unaprijed hvala na savjetima.