jel ima neko update za City Navigator Europe NT 2008
jel ima neko update za City Navigator Europe NT 2008
Ajd pitanje sada, sve sam pregledao, bilo je pitanje al ne i odgovor.
Zanima me jel isti postupak ubacivanja mapa za Garminove Nuvi uredjaje (konkretno za staviti adria route na karticu i da radi na nuvi-u) kao i sa XT-om? Znaci sa onim unlock fileovima, ne preko map sourcea
Malo mi je hitno .... :(
Novi sam ovdje pa imam jedno pitanje.. Imam nokiju 6110 navigator i upravo se spremam staviti garmina na nju sa kartom evrope i adria route... Imam dva pitanja, 1) skinuo sam pred par dana adria route verzija 2.. a sada je izasla verzija 2.10, no ona je u exe fileu koliko vidim, kako cu nju staviti na sd karticu, da li postoji verzija koja se samo stavi na mobitel kao verzija 2, ili se stavi verzija 2... pa onda update sa mapsource.. molio bih objasnjenje i druga stvar ako se stavi adria route i evropa koji su odvojeni imagi, navodno ne funkcionira rutiranje na primjer iz hrvatske u njemacku... navodno treba sve biti u jednom imageu pa staviti na sd karticu... kako ide taj postupak.. unaprijed hvala na odgovorima..
evo AdriaROUTE 2.10 SD card verzija, ako će to pomoć
http://www.adriatic-travel.net/adria..._SD_update.exe
moja preporuka mapsource , sa alatom map tool odabereš karte koje ti trebaju-transfer na mob i sve radi
pocetnicka pitanja:
1/ ako otkljucam kartu u MapSource - mogu ju tako otkljucanu samo preselit u Garmin folder, i iz njega maknut gmapsupp.unl ? Sto je sa sw.unl ? On ostaje ?
2/ imam problema sa stavljanjem AdriaTOPO karte- PPC ju ne otvara (mada se medju popisima karti vidi da postoji na njemu (410Mb)..
3/ ako uspijem cu vjerovatno vidjeti i sam ali - kako se prebacuje sa jedne karte na drugu ??
ucinih... neznam tocno kako isto sve uradih, ali radi ..
Hi ja imam n73 music....e sad swe sam uredno instalirao...muci me pitanje..kad kliknem spoji nowi GPS..kaze trazim GPS uredjaj i nista ne pronadje...da li moram da sam vani da bi nesto pronasao...ili pak moram nesto imati uz owaj Garmin MobileXT for Symbian S60 4.10.80
znaci imam Bosnu Hrvatsku Makedoniju Srbiju...itd
mislim da ti nemas gps chip i da trebas bluetooth uredjaj
ok malo sam priglup za owu wrstu tehnologije...ali mogu li ja to nekako da instaliram skinem qpim sta wec mozes li mi pojasniti ?
najjednostavnije receno pogledaj u upute za rukovanje telefona da bi znao sto sve tvoj model ima ugradjeno
nokia n 95 ima ugradjen gps chip i tako radi navigacija a neki modeli imaju mogucnost pridruzivanja gps uredjaja putem bluetooth tehnologije sto kosta (ne znam tocno) petstotinjak kn...
sad kontam moj n73 znam da nema GPS ugradjen...i znaci radice samo ako mu ugradim taj chip...drugi nacin ne postoji....
pozdrav svima..
može netko pomoći kod instalacije garmina..
jučer sam se igrao ss tim dosti vemena..
uspio sam prebacirti one prve 3 instalacije na mob..
mob je nokia n73
instalirao garmin.. al kad ga hoću pokrenuti pojavi se..i nakon nekoliko trenutaka se jednostavno ugasi.. mislim da je taj problem imao isto jedan član prije..negdje na sredini ovog threada piše..al ne piše nitko a ni on kako je to riješio..
može netko pomoći..???
ovaj u trgovini mi rekao da mi za 200 kuna instalira..al neće mi pokazati kako..a ja bi si htio sam znati instalirati..
hvala svima...
EDIT By Ico: OGLASI SU ZABRANJENI! Tako da ti je ovo zadnje upozorenje!
Inače nemam još gps prijemnik..dal se možda zbog toga gasi??
smisao naseg postojanja jesz usteda, ne smeta ti sto nemas gps da otvoris garmin
vjerojatno negdi grijesis, ponovit cu jos jednom, pazi na sitnice jer ti one zagorcavaju zivot
izbrisi instalirano pa ponovo
kune cuvaj za susret forumasa pa da koju mrdnemo skupa:beer:
Užas..
ništa ne mogu..
proam napraviti back up..nakon 1 % mi se svaki put otkonekta mobitel...:cry:
hoču samo formatirati karticu..nemogu.. kaže mi sustav da neide jer memorijsku karticu koristi neki program :cry:
Sam da pitam još jedno..
tam u uputsvima piše da se ti programi ubacuju prek neke data transfer..
ja sam to sve ubacivao prek pc suite.. ono copy/past..na akrticu...pa sam tam otvorio instalaciju..i instalirao..
dal je u nečem drugom kvaka'?
zna nešto od ovoga pomoći??
Mislim da zasad radi ovo što sam instalirao...
al trebao bi tu kartu adriaroute...sad neznam koja je najbolja verzija..vjerojatno 2.1
ako ima tko da mi pošalje na pm.. al da ogu otvoriti i skinuti s neta..
lutam po netu tražeći je.. al nikak da nađem free..
a ove što su na forumu mi se ne otvaraju..
helppppppp
Imam problem kada sam htjeo da mi se preko garmina ocita tocna brzina auta pa uvijek mi napise da je 10km/h manja nego na brzinomjeru, neovisno koliko se brzo vozi.
Pokazuje li tako i vama?
Meni je tocan u +/- 10m/s, ako si stavljo vece felge, onda ti brzina na brzinomjeru ne odgovara stvarnoj...