Evo otkrio ja u čemu je caka. Znači kad je ASR aktiviran rotiranje ekrana prilikom slide-anja ne radi. Tek kad se ASR isključi ekran se rotira kad je slide u položaju multimedijskih tipki
Printable View
Evo otkrio ja u čemu je caka. Znači kad je ASR aktiviran rotiranje ekrana prilikom slide-anja ne radi. Tek kad se ASR isključi ekran se rotira kad je slide u položaju multimedijskih tipki
jeste,samo kod mene nekad ne obrne odma sliku kad spustim slajd,a na obicnoj n95 ide sve u trenu.
daj mi recite kak vam se čini zvuk na njemu preko slušalica koje ste dobili danas sam baš malo probao mp3 i nekak mi se slušalice čine lošim, pa ako netko ima preporuku nekih slušalica in-ear koje su kvalitetne za N95 8gb
Ja te slušalice nisam ni raspakirao. Još stoje u kutiji :D
Probao sam sa ipodovim slušalicama i zvuk je prilično dobar
ja koristim samo produžetak(adapter) od orginalnih, a imam in ear sluške od SE-a hpm-70 i daju pre odličan zvuk savršeno...a šta niko nema problem na softu v20 s music playerom kao ja?
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=237
Ja samo pikenm u njega Sennheiser CX500 i cuje se bolesno...:hrv:
u vezi n-gage igara.....
skinuo sam sa neta 67 n-gage igrica...i one su sve, tj vecina u folderu system i njega se treba samo skopiran na root i onda bi se ta igra trebala nac na listi igara u tom programu n-gage....i probao sam vise njih i nista niti jednu nije mi pojavio na toj listi, a prije toga sam instaliro taj program za n-gage igre koji mi je onda maknuo onaj sto je bio na mobu kad sam ga kupio (narancasta ikonica) i stavio mi je novu plavu, i kad pokrenem nema niti jedne igre...
jel imao tko slicnih problema i kako to rijesit....???
Hvala!
ne treba da se nadje u listi dok ga ne install...idi prvo u file manager i odatle pokreni instalaciju.
a bit ce onda da to sve sto ja imam je za obicnu n-gage, kak to slozit na n95 8gb
BOk ljudi
N95 8 GB, zakon mob.
Zanima me u kojem je formatu onaj film Spiderman na mobu?
Preko kojeg programa convertirate film i u koji formate, te u koju rezoluciju za taj mob?
Ja sam prebacio jedan film, ali nije ni pribilžno bila lijepa slika kao kod spidermana.
1.Svi filmovi su u avi. formatu
2.Treba ti smart movie player i smart movie converter koje mos skinit na www.dotsis.com ili pitaj u temi "trazite neku aplikaciju za symbian"
3.Filmovi za n95 su u 320*240 rezi
E vako :
imam fw v20,i kad se konektujem na wlan pise ovo
wlan: hallsys-net-mxa(01)
duration: bilo je nekih 7 minuta
transfer nesto: od 20 pa nekad i 90 kbps
i kad odem u browser kucam adresu i on tamo gde pise da se ucitava popuni samo malo onu skalu i stane i pise 0kb,i onda malo kasnije pise to long to respond ili no gateway reply :((( sta da radim?
signal oko 60%
Kako programirati multimedija tipku (<>kvadrat),desnu crnu na N95 8GB,jer me to jeve,da nemogu sam na pr.smartmovie ubaciti sto sam na N95 mogao.Tko zna,neka pise,hvala
pitanje....
trazio sam ali nisam naso odg na forumu, tj problem ko moj...
instaliao sam na mob i emTube i YouTube i nece mi orkrenut filmic
sve se on spoji i pronade i radi pretrazivanje i sve u programu samo preproduciranje, u emtubu mi napise nepoznat format, a o youtubu neka malo veca poruka ali istog znacenja....
jel to moram instalirat neki flash ili sta....???
Hvala!!!
pa zar nije automatski instaliran?
Pozdrav ljudi!
Dali mi možete reći koji je najbolji program s kartom Hrvatske za navigaciju za n95 8gb i gdje bi ga mogao skinuti s crackom naravno!
Hvala.
Nekoliko puta ponovljeno da je garmin najbolji. Pogledaj po forumu prožvakano je već par puta
Da ne otvaram novu temu napista ću ovdje. Davno kad sam uzeo mob instlira sam task manager. Netko ga je bio stavio za download. Sad kad sam instalira novi firmware nestala mi licenca za taj prog. Može li mi tko pomoć ponovo ga aktivirat???
Jesi li kupio program ili je bio gusarski?Ako je ovo drugo pogledaj na dotsis-u za full program.= Citat =:
Može li mi tko pomoć ponovo ga aktivirat???
thnx, ovo drugo je
prijatelj mi je donio 8gb da mu instaliram navigaciju i dok sam to radio primijetio sam da kad se upali screen saver ekran se postavi u horizontalni polozaj kao kad su otvorene multi medijalne tipke
e sad je li to neki bug ili je normalno?
To je normalno i mene osobno užasno živcira