Ups :)
http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...zumiranje.html
Printable View
13.12,11h jos jedan prosvjed
ovoga puta da se promijeni ime trga marsala tita u kazalisni trg :D
pitam se kaj je iduci tj. na redu...:D
u zadnje vrijeme svi nekako angazirani...
LINK......
hmmm.......oni nisu normalni....na onim leonom sam iso od prvog do 4 OŠ i uvijek je bio problematičan....a i ovo mu nije prvi put da je pobjegao....a ovaj mali matija......s njim sam se druzio od malena i uvijek je bio dobar sve dok nije upo u krivo drustvo........zviv odmah prekoputa moje zgrade......cak i pretpostavljam di su sada ali nisu to moja posla.......
Ma, debili.
Nek ih niti ne nađu- kad su pametni.
A 14 i 15 godina...
Ma, to nije normalno.
Pa, prijavi ih ako znaš di su, barem da pomogneš roditeljima.
Iako bi ih ja ostavio da se sami snalaze.
sumnjam zato jer su otisli u pravcu poreča........a to je sta ja mislim da su se oni sakrili je nekih 15km od umaga........mozda su isli na koncert u pazin od M.P.T jer je taj matija uvijek htjeo ici.......mah vratit ce se oni.....
pa kojim roditeljima pomoc ?!?!
prvo sto bi starce malo na ispitivanje, kako se brinu o svojoj djeci.
Pa nisu djeca kriva sto su tako odgajana. Prilika cini lopova i to je tako.
meni takvo sto nije u tim godimama palo na pamet jer vjerojatno nisam imao prilike a ni zelju.
Kad su starci debili onda su debili za citav zivot.
Ovo izjednacujem sa situacijom kada dijete u kvartu (medju zgradama) istrci za loptom izmedju auta a kreten se dopela sa 70 kmh. Dijete definitivno nije krivo (barem za mene).
Ne mora biti do roditelja.
Ima svakavih debila- djece.
Zbog loših ocjena bježe od kuće :lol:
Samo mi sad nije jasno, ovaj od 15 godina ide u 7. razred- ja imam 15 i idem u 2. :hm:
Ali dobro- nije bitno.
Ja ne bih baš usporedio to sa izletavanjem na cestu.
Kod izletavanje djeca ne znaju da će doći auto- kod bježanja od kuće- sami su krivi (ne vjerujem da ne znaju da su pobjegli od kuće :D).
mozemo mi sad do prekosutra nagadjat kakvi su im roditelji, to ne znamo.
ali znamo da djecu danas odgajaju igrice i televizija. pa ti budi normalan. ja ih ne bih nalupala, jos bi ih i nagradila, pa brate mili, osli momci na svjez zrak umjesto da se napucavaju preko neta ;D
Ono malo slika što dolazi iz Irana sa trenutnih prosvjeda:
http://www.bbc.co.uk/persian/iran/20...shooting.shtml
http://shooresh1917.blogspot.com/200...evolution.html
tebe je fakat posao uzeo skroz na skroz..
otvaram ovu temu i mislim si "stavio iks link na pijavicu u Medulinu, ipak mu je to susjedstvo.."
but noooo, iksovo susjedstvo je iran :D
Nije samo zbog posla, nego općenito zbog ljudi tamo i pozicije u kojoj su se našli. Mislim, ti izbori uopće ne moraju biti fake, ali opet i prije izbora mi je bilo nevjerojatno čuti kako im je zabranjeno imati zapadnjačke frizure i slične nebuloze. A očito je da ljudi traže promjene što su i očekivali s izborima.
A vero mi nije svejedno ni za ove moje Irance :rolleyes: Ovog jednog iz Tehrana nisam vidio online već 4 dana, a drugi je na drugom kraju države tako da.. Režu im net, čak ni sms nisu mogli slati prije par dana. Strah me i nazvati ih jer navodno prate sve te stvari..
Pijavica u Medulinu? Neznam, CNN niš ne govori o tome :D
Mislim, teba uzet u obzir da je Iran, uz Karpate, i pradomovina Hrvata. Zato idemo u obranu pradomovine. :notooth:
Za pradom -spremni!!!!:hrv:
ima da sad pokupim ban ;D:banme:
Zverko ludila,
što si se probudila?
:rolleyes:
..i još traje.
Makar jako malo od tih vijesti je službeno. Neke su potvrđene kao npr da je najmanje 19 poginulih:
http://edition.cnn.com/2009/WORLD/me...ion/index.html
Na youtubeu je izašlo nekoliko snimki gdje je vidljivo da su prosvjednici nenaoružani i da na metke uzvraćaju kamenjem. Neke od snimki su iznimno potresne i uznemirujuće tako da se ne odlučujete na gledanje ako se ne osjećate sposobnim i dovoljno starim:
http://shooresh1917.blogspot.com/200...evolution.html
Pored toga da biste dobili bolju sliku o situaciji najbolje izdvojiti tri stvari:
- mobilne stanice u užem centru Tehrana oko mjesta prosvjeda su (bile?) isključene radi ograničenja komunikacije među prosvjednicima. Internet je također ograničen, a pristup stranim novinarima je skroz zabranjen. Jedino državna TV kuća ima dozvolu emitirati reportaže.
- umjesto u bolnice, ranjeni se vode u strane ambasade jer se bolnice kontroliraju od strane milicije koja traži prosvjednike i uzima im podatke (institucija slična policiji, ali fora je što ne nose uniforme pa ih je teže identificirati).
- osim što su u početku rastjerivali prosvjednike suzavcem i gumenim mecima, počeli su iz helikoptera po masi prskati neku kiselinu ili sličnu mješavinu.
ne znam zasto ali ne mogu se oduprijed dojmu da je ovo jos jedno americko maslo.
Ijebiga, nuklearnu silu se ne smije teka tako avijacijom tuc, nego se treba napast iznutra....
Čisto sumnjam da će ameri umočiti prst u ovo "govno".
To što je Obama rekao kažem i ja i to nije niš konkretno revolucionarno. Trenutna vlast u Iranu govori da iza prosvjeda stoji Zapad, ali to su samo špekulacije. Ako je Amerika stvarno iza svega, zašto bi izazivali prosvjede i sad preko Twittera pratili šta se dolje događa? Zašto nisu lažirali izbore u Mousavijevu korist, bilo bi puno jednostavnije.
Nije Amerika iz svega, ovo je generacija ljudi nakon iranske revolucije koja je, kao i njihovi roditelji, još jednom tražila promjene
Genijalni novinari..
Glavni naslov kaže da je preminul, a ispod slike piše da je u teškom stanju .. WTF?
Zato sto su prije par minuta promjenili naslov...
Na vecini svjetskih medija pise nesluzbeno da je Michael Jackson umro zbog zatajenja srca nakon sto je doveden u bolnicu u dubokoj komi, ali se vise manje svi ogaradjuju tako da su napisali da je to nesluzbena vijest.
pa eto službeno je, oko 00:15 je LA Times potvrdio, negdje do 00:40 CNN, Reuters i Associated Press....