Hm, sto ti govori ova (sticky!) tema? :jehon:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Drugi put nemoj bit lijen trazit, jer stvarno nema smisla stalno svuda ponavljati isto.
Printable View
Hm, sto ti govori ova (sticky!) tema? :jehon:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Drugi put nemoj bit lijen trazit, jer stvarno nema smisla stalno svuda ponavljati isto.
Zna li netko što je s novim firmwareom? Trebao je izaći u 1.mjesecu a kad ono šipak :jehon:
Evo čitam baš na jednom stranom forumu,kažu da bi trebao izaći u 6.tjednu,što bi značilo sljedeći tjedan...:-/
da, to sam i ja procitao, trebao je ovaj tjedan (kako je pisalo na www.sonyericsson.com) ali nije.
sve vise mi se cini da nece bit novog firmware pa vec su ga mogli napravit, to nije problem napravit da to tak dugo traje.
ovom mobu je očajnički potreban firmware
Zanima me jedna stvar: kada se utipka onaj servisni kod (>*<<*<*) onda ima opcija "Isprazniti bljeskalicu"... Budući da nisam nikad imao fotić,niti znam puno o fotografiji,zanima me što se događa kada stisnem to?
Evo moram priznat da me jedna stvar strašno iritira...
Kada odem u onu multimediju i na fotke pa album kamere,tamo mi se pojavljuju i neke slike koje nisam slikao s mobitelom,nego su neke najobičnije sličice... To je stvarno iritantno,ako piše album kamere,onda bi po meni trebalo tamo biti samo fotke od kamere! :mad::rifle:
Jel se događa još nekom to ili je to samo bug kod mene?
Nisi jedini kome se to događa, i meni se to događa, vjerojatno svima. To ti je bug koji bu rješili vjerojatno s ovim novim firmware-om koji bi trebao izaći ovaj tjedan...
Pojavili su se prvi moddovi za k850, nažalost bez objašnjenja kako ih prebaciti na mobitel. Maknut je operatorov logo i sitnice još neke...
Znaš šta,stvarno su me ovaj put naživcirali ovi iz SE-a,ovaj mob je pun bugova,a oni toliko odugovlače s tim firmwareom... Iskreno,ne vjerujem da će izaći ovaj tjedan,tako su i najavljivali da izlazi do kraja 12.mjeseca,pa onda do kraja 1. (što je čak pisalo i na njihovim stranicama),i sad evo najnovije informacije navodno week 6... :mad:
Vjerujem da će to bit zadnji firmware za K850. Koliko dugo odugovlače, misilm da bi trebao donest više poboljšanja neg kaj ima funkcija uopće.
I sad jedno pitanje. Kako je ovo prvi mobitel ("prvi") na kojem nedostaje ona tipka walkman (play - pause) koja se nalazi obično na suprotnoj strani mobitela od tipki za pojačanje tona (zoom i sve to), da li postoji kakva kobinacija tipki koja bi zaustavila pjesmu koja se trenutno izvodi bez da vadim mob iz džepa jer je ovo zbilja iritantno vadit svaki put za zaustavljanje pjesme... :-/
Ja ne vjerujem da će to biti zadnji firmware... Sigurno će u novom opet biti nekih bugova pa će opet morat ispravljat... Nema šanse da će ostat na jednom jedinom novom firmwareu sa jednim od svojih top modela...
A za ovo play-pause,to i mene iritira i ne postoji nikakva kombinacija koliko ja znam :-/ A najgore je to što ne možeš ni ostavit otključanu tipkovnicu pa onda stisnut stop na touch-tipci jer ako ne zaključaš tipkovnicu imam osjećaj da će se sve tipke postiskat :-/
Postoji jedan način, da isčupaš slušalice iz moba pa ih ponovo uštekaš, samo nemreš opet upalit... Jedino nabavit nove slušalice...
:lol::lmao:
Da,ja nisam razmišljao na tako kreativan način lol :)
Da,jedino slušalice s kontrolama preostaju kao rješenje :-/
I još jedna stvar koju sam primjetio a mislim da je do softvera,kada gledam neki video svaki put mi prvih par sec videa nekako ubrza,a onda kasnije ide normalno... Stvarno se nadam da će sve to zakrpat novim firmwareom :rolleyes:
Planiram da predjem na ovaj tel, sa N80i trenutno. Svidja mi se sto ima pozitivnih komentara.Vidim da je vecinom stvar ukusa ali mislim da ce mi se svidjeti. Malo mi Symbian dosadio...
Ništa od novog firmwarea ni u week 6... E ovo je sad stvarno iritantno :mad:
Evo citat jednog člana sa esato foruma:
A što je najgore,mislim da bi ovo čak i mogla biti istina :( :-/ :thumbdown= Citat =:
Things are quite simple actually! They are TOTALLY incompetent to rectify the vast collection of bugs found into the firmware! They REALLY WANT to release an upgrade but they SIMPLY CANNOT! This INABILITY is what distinguishes companies with a 9% world market penetration from companies with a 40% penetration!!!
This comes from a K850 owner who has been testing an N82 over the past two days!
A k800i je dobio 2 nova FW za skoro nedelju dana...
Upravo gledam, Nokia izbacila novi model, N82. 95% identicne funkcjie kao i N95 ali ima Xenon blic... Jos nisam siguran sta da radim... Na kraju, ima iPhone da kupim...
Da :jehon: Čudna politika SE-a... Imao sam K800 i na njemu onaj predzadnji (sad već pred-predzadnji,tj R1KG001) i nisam imao nikakvih problema s njime... A oni sad poboljšavaju K800 umjesto da prvo riješe kritične bugove na K850... Stvarno nevjerojatno,baš sam razočaran sa SE-om :-/
Nemam pojma sta su poboljsali... Ja i dalje ne vidim neke znacajne promene u FW, znaci displaydriver je updateovan to se vidi, takodje i camdriver(slike su mnooogo bolje, nema toliko suma uopste)