ljudi pomalo mi treba brzi odgovor jer je do kraja aukcije ostalo 6 sati :)
Printable View
ljudi pomalo mi treba brzi odgovor jer je do kraja aukcije ostalo 6 sati :)
pa ako hoćeš na brzinu, koliko je meni poznato nemaš ograničenja u svezi instalacije raznih app. na at&t uređaj, sve se to radi o WM OS-u tj. .cab aplikacijama. Razlike koje jesu, nemam vremena sad uočavati tj. nisam u mogučnosti nigdije pogledati.
...ali isto tako ne vidim razloga zašto se at&t-iov uređaj nebi dao software-ski zrihtati u klasični TyTN II. E to je već drugi par rukava.
a dekodiranje samog uređaja koji je na drugoj mreži??
i to se da/trebalo bi. Neznam sad dali slučajno at&t ima kava ograničenja u pogledu toga ali nevidim... uglav ima po forumu o dekodiranju PDA.
ljudi samo jos jedno pitanje jer me zbunjuje da ne kupim krivu stvar:
ovak: koliko sam shvatio svi su modeli htc tytn II ,e sad tu ima taj AT&T, Kaiser, i originalni HTC TyTn II .
AT&T nema naprijed kameru dok Kaiser ima ali ima WM 6.0
kolika je razlika između 6.0 i 6.1 i dali je isplativije kupiti AT&T ili Kaiser kao alternativu tytn II?
Pogledaj ovo, vezano za naziv dotičnog modela, biti će ti nešto jasnije.
Što se tiče razlike između WM6.0 i WM6.1 mislim da nema neke pretjerane razlike, više manje to ti je sve isto, stime da je WM6.1 možda nešto sitnije dotjeranija. Uglavnom sve isto i aplikacije ti rade sve dali se radi o WM 5.0, 6.0, 6.1 glavno da su pisane za WM platformu nastavak .cab
odlicno
hvala puno
evo za sve one koji ne čitaju newse:
uspio sam strgat ekran na tytn-u. Dobro, naručio ekran, i nakon mjesec dana mob je gotov. Dok sam ga primio nešto je bilo čudno, na desnoj strani , između kučišta je bio razmak od cca 2mm. Znam da je prije bio puno manji. Serviser me uvjerava da nije otvarao klizni mehanizam je da je samo zamjenio ekran odiza (što sam kasnije po manualu skužio da je nemoguče). Odlučio sam ga uzeti da ga doma bolje pogledam i usporedim sa frendovim. Njegov isto ima razmak ali cca 1mm
Anyway, tako to izgleda kod mene:
http://i243.photobucket.com/albums/f...a/DSC04640.jpg
jel kod vas približno tak velika luknja, manja,veča?
kod mene je bitno manje... cca 0,5 mm
bok svima imam problem da ne mogu imenik spremit na memori karticu i poslje ga vratit jel možete pomoć tytan 2 naravno ???mijenjao bi soft u win6.1!!
Nije mi jasno zasto bi ga uopce spremao na memkarticu. ActiveSync i nakon sto upucas novi ROM ponovno activesync. Ako ti to iz nekog razloga ne pase onda neki backup program sa ppcwareza. Spremi backup makar na mob, kopiraj na komp i kasnije vrati. Makar je ovo prvo neusporedivo jednostavnije... i bolje
ovaj aktiv sync još u dva dana nije ništa našao samo vrti i vrti ,očito nešto krivo radim jel može korak po korak i imaš jedan promo vip box na Velesajmu kad navratiš:O)
sory bilo je nekaj uključeno :O( uspio sinkronizirat :O)al svejedno dođi po box :O)
ne mogu nači gdje je on imenik prebacio na komp???
Imenik je u Outlooku. Ako trebaš podatke (imenik, kalendar, todo, poruke) u jednom fileu, probaj program PPC PIM backup
super sad sam si pobrisao sve kontakte snimljene u outlook i sad mi ne prihvača nove :crazy::cry:
našao sam nekaj u my dokuments ali nemam pojma šta je to
setaapi
astlog
wscecomm
wcesmgr
i activsinc sa o kb a ovi su puni podataka ???to mi sve nudi da extraktam nekamo ali jel su tu i imena tj. imenik!!
p.s.i da li ja mogu koristit ove skinove preko cijelog ekrana pošto moj tytan 2 ima samo na pola??http://forum.xda-developers.com/show...25974&page=507
Možeš ako instaliraš Manila 2D ili 3D plugin. Neki romovi ga već imaju u sebi.
Ja npr. koristim HyperDragon ROM koji već ima predinstaliranu manilu. http://sakajati.com/blogs/2009/02/hy...on-htc-iolite/
bok evo nakon 6 sati skoro me se i žena odrekla ja i dalje radim :comp: uspio sam stavit kajzera i stavit jednu temu na telefon ali ne znam je pokrenut samo mi se slika sa teme instalirala kao scr.saver ,do toga sam došao tako da sam je copy pejstao u dokuments i tamo zadao da ga stavi kao scr.saver,skinuo sam ja i taj 2D ali ga ne znam uploadat na tel aj pomognite da ne potrošim još 6 sati!!??thx
samo da napomenem da sam sve skužio i složio ali sad imam problem jer mi ne radi synk. i gasi mi se konekcija kad se spojim na net svakih 10 min???
Ne znam jesi li u medjuvremenu uspio sve sredit ili ne, ali evo mali tutorial...
Buduci da imas neke nedefinirane probleme, kojima je tesko dokucit pravi razlog predlazem flashanje roma. Ako imas garanciju i strah te izgubit je, a flashanjem je vjerojatno gubis (postoji nacin vracanja originalnog rom-a ali o tome negdje drugo) onda nemoj flashat, ali ako ne ovo je opcija za tebe.
Prvo ovo dobro procitat i sljedit slijepo slijedit upute http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
Drugo odabrati jedan ROM i flashat ga. Cijela kolekcija romova je ovdje http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378
Moja osobna preporuka bi bio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426349 (verzija DK.8 ili DK.9)
Zadnje sto ce vjerojatno trebati flashat je Radio rom (nema veze sa FM radiom) Procedura je prakticno ista kao i za flash roma http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=393182
Radio rom utjece na rad kamere, prijem gsm signala, wifi, potrosnju baterije i tsl. Vrlo je bitno pogoditi pravi, jer pogresni radio rom uzrokuje da jedno od prije nabrojanog ne radi (npr. baterija ode za 4-5 sati, kamera ne radi, prekida se veza usred razgovora i tsl.) Savjetoavti radio je nezahvalno jer su oni dosta podlozni promjenjivom radu s obzirom na operatera, lokaciju i drugo, ali moj osobni savjet je 1.65.21.18
To bi bilo otprilike to, iako opet napominjem, kao i svi, da se necu osjecati odgovoran (niti cu objektivno biti odgovoran) ako nesto podje po zlu. Kod ovakvih operacija to je uvijek moguce.
Je l' ima neki nacin da snima sms na memorijsku? Na tel stane maximum 100 poruka, sto me nervira, jer poruke prije nisam uopste brisao.
Odkud ti to da ih stane 100? Ja ih trenutno imam barem 500. Ako imaš Manillu, na njoj ih se može vidjeti prvih 99, ali ako ideš na All Messages, onda su tamo sve.
Imam (imao touch flo), i prikazavilo je smao 99 poruka, ili 100, ne sjecam se.
Juce mi je iznenada 'pukao' touch flo, tj. uoste ne radi. Iskljucim ga, aktiviram opet, nista. Pise: "tap here to launch touch flo", tapnem, pise "launchig touch flo" par sekudni i opet dobijem istu poruku "tap here to launch touch flo". Gasio/palio mob, nista, soft reset, opet nista.
Pomoc, kako da skinem touch flo, imam hyperdragon temu.
I meni se to dešavalo na starijim HyperDragon ROM-ovima. Ja sam to riješio tako da sam ga flashao (opet s istim ili s novijim ROM-om).
Trebao bih sutra na put, a prvi put idem tom relacijom, pa koliko bi tytn2 mogao izdrzati sa upaljenom navigacijom (garmin), a nemam auto punjac.
U jednom smjeru imam nekih 5h voznje, pa nazad jos toliko
Nemam dotični model ali imam dosta sličan takav HTC pa iz nekog mog iskustva neće ti izdržati 10h (teško), možda bi mogao jedan smjer, 5h.
Bio u sličnoj situaciji ali sam se oslonio na autopunjač na kraju.
Hvala na odgovoru, navigacija mi na kraju ipak nije trebala.
Odradio sam backup poruka, i call log, sa nekim programo PIM Backup, i dobio .pib fajl. Da li se sad mogu te sms poruke iz tog fajl, i taj call log importovati nekako u nokiu 6120c?