ajde onda ako ima ko Torrentleech pozivnicu viska neka i meni pošalje na djurocro @ yahoo.com :D :deadthread:
Printable View
ajde onda ako ima ko Torrentleech pozivnicu viska neka i meni pošalje na djurocro @ yahoo.com :D :deadthread:
ljudi dragi, molim nekog da mi pošalje invite za torrentleech
dobroj duši vječno zahvalan :)
email: xxgopoxx@yahoo.com
hvala. pozdrav.
Pozz
Evo znam da nisam baš korisnik sa milijun dvjesto trideset osam i pola postova,
ali svejedno bih bio jako zahvalan ako bi mi netko poslao pozivnicu za torrentleech i demonoid na
denis2501@gmail.com
Dobrom forumašu koji mi pokloni pozivnice obečajem da će dobit novog najboljeg prijatelja :)))
EDIT: Hvala Georgy-u na pozivnici za demonoid, fakat nisam očekivao ovako brzo.
Još samo ako ima neko za torrentleech
Ja bi takodjer zamolila jednu dobru dusu za torentleech pozivnicu.
Odlicno bi bilo ako bi mogao netko poslat sto prije jer se spremam na more pa bi si htjela nabrzinu skinut par sezone tree hilla =)
Ako se nadje netko voljan poslati.... anja-20@live.com
Unaprjed zahvalana!
Ne znam vise di bi pitao di da trazim, lud sam od svega. Jednostavno nikako ne mogu nabaviti Torrentleech pozivnicu.
Molim ako netko ima da mi posalje pozivnicu na zomosan@hotmail.com.
Unaprijed hvala.
Demonoid pozivnice:
GrofCmarnikXo37hhckaap21ukzv3qgze66em7y56
GrofCmarnikXkzw25y2uspitvnbtt13jsp9wfnwa9drn6
GrofCmarnikXw4f42m12ulifapmvlgtfowjv7voso
GrofCmarnikXydf5q0vajt0hbjvsa0wyms1wekbcbl3
GrofCmarnikXcmoiinsighnvoyble2nhd26y0lbnof9
zamolio bih pozivnicu za Torrentleech ili Demonoid
moze na pp
:comp:
hvala
Dobar dan,
Znam da mi je ovo prvi post al nemogu nigdje dalje naci torrentleech pozivnicu.. Bio bih jako zahvalan kada bi mi netko poslao torrentleech pozivnicu u zamjenu mogu ponuditi tvtorrents..
Unaprijed hvala
Hej, opet ja,
ali s obzirom da mi fakat treba torrentleech, lijepo bih molio bilo koju dobru dušicu koja je u mogućnosti da mi pošalje pozivnicu na:
denis2501@gmail.com
Molio bi nekog ako mi može poslati Demonoid Pozivnicu na PP
meni bi hitno trebala pozivnica za torrentleech zahvaljujem unaprjed
Moze li meni za TL i Demonoid? Ako se ovdje jos uvijek moze dati zahtjev?
Potreban Invite za Torrentleach.Mesecima ga trazim,i rekoh da pokusam ovde:)
Unapred zahvalan:)
Zauzvrat mogu ponuditi invite za Demonoid:)
Plasljivko@Gmail.com
Trazim pozivnicu za torrentleech a zauzvrat dajem pozivnice za torrent damage i bitgamer. Unaprijed hvala!:hrv:
vera.stefanac@zg.t-com.hr
molio bih jednu dobru dusu da mi pošalje invite za torrentleach. vječno zahvalan :)
my mail rolman@net.hr
sretno svima
Pozdravljam sve, znam da mi je ovo prvi post na ovom forumu al jednosavno više ne mogu, tražim torrentleech pozivnicu već mjesec dana, popi.dio sam. Ako ima tko darežljiv da mi da jednu pozivnicu, ja njemu zauzvrat dam pozivnicu za Demonoid. Hvala svima,
8odin8.
P.S. ratio mi je uvijek bio dobar, iznad 1.5, s toga ne morate se radi toga brinuti.
I naravno mail: 8odin8@gmail.com
Pozdrav svima, ako ima neka dobra duša pa da mi posalje pozvinicu za torrentleech :)
Na mail hrcak123@gmail.com
Bok, nov sam ovdje i ne očekujem da ću odmah dobiti pozivnicu no ukoliko netko ima pozivnicu za Torrentleech ili Demonoid bio bi mu iznimno zahvalan, hvala.
Kao potvrdu mogu poslati svoj ratio s Iptorrents-a.
Ukoliko netko želi poslati pozivnicu može ju poslati na peroxperic@yahoo.com
Ja bih ti rado dao za Demonoid, ali ne radi (već dulje vrijeme). :)
Ja imam jednu za pretome.net (već dugo vrijeme i ne znam šta bih s njom :)). Odličan tracker, nema globalnog ratia, samo se svaki torrent mora seedati do 0.7 ili 60 sati. Brzina odlična, ponuda također (uključuje sve-filmove, igre, apps itd., ono što izađe na rlslogu je i na trackeru). Dajem prvom koji mi se javi na pm, uz obećanje da neće baš leechat. :)
Može pozivnica za TorrentLeech na dado_zmaj@net.hr ?
Vec mesecima trazim pozivnicu za TL i nikako da je dobijem... Ako neko ima i nije mu zao da je nekome da, bio bi veoma zahvalan kada bi mi neko poslao na joey882007@yahoo.com. Hvala unapred!
Molio bi pozivnicu za TorrentLeech.
mariovargek@hotmail.com
Puno hvala
Molio bih nekog i na koljenima da mi posalje pozivnicu za Iptorrents ili TorrentLeech. Nisam znao da je to toliko tesko kad vec 3 mjeseca ne mogu naci.
Ako stvarno netko može poslat na tihoz@net.hr
Unaprijed hvala.