Sa ovim se slažem....lijepo izgleda....:headbang:
Printable View
Ovako,kupila sam mob prije nekih 4 mjeseca recimo i meni su isto kao i vecini popucale tipke.Međutim,nisam ga nosila na popravak jer se meni mob zapravo sviđa takav :D Sad mi tipke lijepo izgledaju kao mozaik :P A što se moba općenito tiče,ja sam zadovoljna.Lijepo izgleda,što je najvažnije ima sve ono što meni treba,display je prekrasan,kamera je ok a ja sam si uz njega kupila još karticu od 1 Gb (nekih 200 kn za one koje zanima) i sad je još potpuniji :) Osobno bi ga preporučila svima kojima ta mala "greška u proizvodnji" što se tipkovnice tiče ne smeta jer to njeno pucanje ne utječe na samu funkcionalnost tipkovnice,jedino malo drugacije izgleda :) Toliko od mene...
Ja si ga baš sada nebi kupio....baš zbog pucanja tipkovnice....;D ;D :p
mob mi je prelud pogotovo zeleni zuti je jadan nekak jeftino izgleda... i sad jel se isplati mjenjat k550@w610 za s500 zeleni pa ga roknut u w580 ;) ? ovo za tipke me nedira kupit cu si tipkovice 2,3 komada...
Dobila s500 za Božić, nijedna tipka još nije pukla!
moja curka ga isto koristi od bozica..eto pukla za sad samo zvjezdica..nego nije tak strasno, normalno se koristi, ali ako ce sce popucat, zna netko ko je mjenjao bez garancije cijenu tipkovnice i jel se dobije opet zelena jel? da mi ne bi stavili neku drugu boju i sjebali mob..
i sestri pukla jedinica i ispala skroz bezveze situacija...sestra mi je dobila od mene za bozic s500, i ima 14 godina, i sad neki dan dolazim doma, sestra place, cekala me citav dan, jer je mislila da je ona nekako pukla tipku....
da oja seka takođe 14 godina...čudno čudno,i njoj kao što rekoh popucala masa tipki, a ja se opet javljam s viješću d je moj čitav,,potpuno:P
Da,i mojoj frendici su popucale tipke,ima s500i.Jucer ju je odnijela na servis i promjenili su novu plocu.Zasto tipke popucaju????
a gle koristim ga za poruke,pozive i slušanje glazbe ak mi w950 u međuvremenu crkne jer mi je na njemu i kompliciranije pisat poruke,tak da sam ja sa s500 zadovoljan potppuno,za jeftine pare prek onog tele2 sam uzeo dva i evo nemam prituzbi,od dizajna do funkcija,solidno
a i nekako kad ga kupis za sebe pa znas da ce se to dogodit, ali ovak kao dar, pa sad nesto novo i super ispane ....ono... bzvz
evo da se pohvalim tj da priopcim :D nabavio ja fino sebi jedan S500.i bio je on s500 nekih sat vremena dok nisam poskidao potrebne fajlove..Sada je W580 mobitel je strava :D ,hardverski imaju najjaci zvucnik od svih walkmana (neznam za w910 i w960)i jos sam ja stavio drivere pedropsove ma to je bolesno ,cist zvuk , ne krci ,sve odlicno, na sluskama ugodan zvuk.tipke skroz ugodne,nema naznaka pucanju al cemo vidjet... oni lighteffecti su mi prejebeni,ekran je solidan ,packe dost ostaju.i jedino sto me smeta je onaj utor za sim karticu,pa moras bit akrobat da ono uguras. baterija mi dost dugo traje iako ga slusam kao mp3 svaki dan.kamera je isto tako solidna ,neocekujem previse jer nea ni AF ni LED.eto toliko od mene
Evo moj moby je takoder s500@w580 i predobar je ovakav, sve osim tih tipki koje sutra idem mijenjat 2. put. Trazit cu da stave ili sive ili od w580 pa cemo vidjet sta ce dat...
sto se tice zakljucavanja poruka, menija i slicnog, moze se staviti flash menijima...
Evo dali su mi srebrnu jer nisu imali od w580 inace bi mi stavili tu... Mob cak zacudujuce dobro izgleda sa srebrnom tipkovnicom... :notooth:
e, kako se iskljucuje onaj e gore lijevo, edge jel? trazim na postavkama i nikak nac?oce to produljit bateriju kad iskljucim
Mislim sestri kupit ovaj mob...dali se popravila situacija s tipkama ili su kod nas jos ovi kvarljivi primjeri???
ne mogu vjerovati, danas me sestra zvala da joj je pukla tipka-jedinica, opet, a prije tjedan dana promijenjena u elektromagicu, pa sta cu svaki tjedan stavljat novu, i pored svega, sestra mi mora iz hercegovine slat mob u zg, da ga ja odnesem, pa joj ga ja saljem nazad, napit cu im se krvi sutra u servisu, nek mi daju neki drugi mobitel, moze w960, p1 ili w910...:notooth:
ja ga imam evo skoro mj dana i nije mi tipk otisla...
mobitel nije izdržljiv ni jednog udarca u beton,ima ga prijatelj od bozica ; i 1. put kad je ispao u kutu se slomio ekran ,2.put dvije horizontalne zelene crte u lijevom i u desnom kutu,3. put kad je ispao nestala je crta u desnom kutu :D
A da mu prestane ispadat? ;D