jedva cekam svoj rockas,i bas tada na moj rodendan idemo s razredom u gardaland.....uuuff ...bice mrak
Printable View
jedva cekam svoj rockas,i bas tada na moj rodendan idemo s razredom u gardaland.....uuuff ...bice mrak
ja sam bio samo na Lago di Garda, bilo nam je usput do Milana i Genove, krasno jezero labudovi ti iz ruke hamlaju, al na žalost nisam bnio u Gardalandu....
bila sam ja 3 puta tamo,jednom sa starcima,jednom s bratom i drustvom i jos jednom s tetom,i sad cu sa skolom,i bila sam u lago di garda...lijepo je... kad ces biti u prilici ,odi u gardaland,stvarno je tamo super,odlicno...
sad bi htjela otic u disneyland..al to ce pricekat :D
bum išo, al kad se oženim i djeca mi porastu...;)
disneyland imaš u Parizeru
parizeru..hehe
znam da ga tamo ima...al prvo idem egipat vidjet...uf..i to s mamom :D hhehe...lijepo u 1. mj ja i ona u egipat ,a tata i brat na skijanje ;D
i to jedva cekam...
kolko ti mama ima godina?
tomo negdje oko 45 - taman za tebe! ;)
JA KAŽEM 45-46 ISTO
dakle andrea me jučer razočarala. :) prvo ide doma spavat onda kad drugi tek idu u zabavu, drugo sprašila me na brzaka s telefona, kao niš ne čuje od mjuze glasne (iz papaye) i slične isprike... cccc... slabo, jako slabo...
u papayi su bili miocani
pa da, zato smo i bili tamo ;) whiteboya smo malo prošvercali, eh, btw našli smo ti sestru napokon... ;D
jucer napokon dobio auto za van, isli se bezveze vozikat pa na cugu pa u soma .
odsad ak vidite neki crni golf da vrluda po cesti, a vozac nes kopa po radiju to sam ja :)
sinoc prvo na parkingu kod aqariusa, frendica slavila rodendan, pa malo unutra i na kraju u papayu , a na povratku u bonitu na sendvich.
a ****** nije bila gore :D= Citat =:
Poslao: gog
pa da, zato smo i bili tamo ;) whiteboya smo malo prošvercali, eh, btw našli smo ti sestru napokon... ;D
bas sam htio zvrcnuti, jer sam bio u blizini nakon treninga
ubili se jučer!! Užassssss! bili kod mene. strava. sva sreća da su dečki sretno doma stigli...
ja bio na nekom tulumu od nekih ruskih bogatuna. mjeso pivu vino i vodku, mamuran ujutno, ali sam se otrijeznio u 11 na trening
ja se nisam ubio kod tebe, mene je još pralo od petka ;D
ajde ne kenjaj wb...pa dosta smo pričali. ti se meni uvijek javiš kad ne treba. da si barem unaprijed rekao da ćete biti tamo, došla bi ja s frendicama. kad si zvao išla sam do frendice na narodnu, i nemreš vjerovat ostala do 5 ujutro. žao mi je što sam propustila zalijevanje s colom...hehe= Citat =:
Poslao: whiteboy
dakle andrea me jučer razočarala. :) prvo ide doma spavat onda kad drugi tek idu u zabavu, drugo sprašila me na brzaka s telefona, kao niš ne čuje od mjuze glasne (iz papaye) i slične isprike... cccc... slabo, jako slabo...
btw u subotu sam bila u gapu, bilo je totalno bezveze, u pola dva smo otišli u taboo...na narodnu i bilo je baš ok....
a šta ćeš, kad nisi došla, ja strusio kolu i pobro se doma... ;)= Citat =:
Poslao: andrea
ajde ne kenjaj wb...pa dosta smo pričali. ti se meni uvijek javiš kad ne treba. da si barem unaprijed rekao da ćete biti tamo, došla bi ja s frendicama. kad si zvao išla sam do frendice na narodnu, i nemreš vjerovat ostala do 5 ujutro. žao mi je što sam propustila zalijevanje s colom...hehe
btw u subotu sam bila u gapu, bilo je totalno bezveze, u pola dva smo otišli u taboo...na narodnu i bilo je baš ok....
e šteta kaj si otišo, fakat je mrak bilo... ja bi još danas napuho... ;)= Citat =:
Poslao: gog
ja se nisam ubio kod tebe, mene je još pralo od petka ;D
a kad smo kod toga neko mi je od pijanih gostiju koji su bili motorizirani (vjerojatno) retrovizor kvrcnuo na vanjsku stranu (sva sreća bez štete)...
nisam! ;D
pa valjda ćemo više jednom zaružit!= Citat =:
Poslao: whiteboy
a šta ćeš, kad nisi došla, ja strusio kolu i pobro se doma... ;)
za malu. zapravo prvotno je znacenje bila pusa smogovca maloj, la cini mi se
zbog ovog danas (lol @ andrea, znas ti zasto)
da od te veze nece biti nista pa moze:moja pusa maloj
tema: di izlazite 2 - suzdržite se off-a, dosta mi je brisanja...
zbilaj idemo u soma u subotu?