da ali ja to nisam dobio a sve ostal jesam, moze mi netko reci za prva punjenja jer ne zelim bateriju odma shebat
Printable View
da ali ja to nisam dobio a sve ostal jesam, moze mi netko reci za prva punjenja jer ne zelim bateriju odma shebat
Ma te sluške su dopunska oprema, a ne originalni standard iako je ME N73.
Svako početno punjenje baterija počinje sa pražnjenjem tvorničkoga punjenja baterije i nakon toga se baterija treba puniti u neprekinutom ciklusu od 12 sati i tako prva tri puta a da se baterija potroši toliko da se uređaj sam ugasi.
Ne treba pretjerivati u naglome trošenju baterije iako je teško ne čačkati novi mobitel! ;)
Stavio sam zadnji firmware version (4.0726.2.0.1) (n73) i moram reci da sam jako razocaran,mob puno sporije otvara aplikacije, kamera zna stat nakratko dok snimam, filmovi stekaju itd.. Neznam zasto sam uopce slusao ljude da upgradam soft.Revert FW nije moguc? Mogu kak ubrzat stvari? Nadam se da necu na kraju pozalit sto sam kupio mob.Kupio sam ga jer je pravi hybrid i ima sve sto trazim od njega, al sad ova sporost,stekanje, koma softwere.Cak razmisljam da zamjenim za neki drugi mobac ako nema spasa.
Kada je izišao Symbian OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI na 6600 i onda je bila borba sa novim bagovima i ne dovršenostima OS-a koje čak i još dan danas netko riješava ili dopunjava prigodnim aplikacijama.
Sada Nokia developers rade samo na valjskim mamcima za potencionalne kupce kojih je svakim danom više a tek kasnije kada se kupci osvijeste od kupovne groznice nastaju čišćenje bagova u programima i OS!
Ja se nebi brinuo za platformu u kojoj je moguć razvoj i update ;).
Zato treba kupovati isprobane uzduž i popreko!;D
Ali treba imati živaca za to.
Da ne otvaram novu temu a pošto se radi o N73 postavit cu sljedeće pitanje ovdje; ovak program NSysInfo mi pokazuje da mi da moja N73 ima 16 777 216 boja što je nemoguće jer N73 ima 262K boja,dok frendu pokazuje 262K boja kak i treba,ne kužim u čemu je problem,jel se još tko od vas s tim susreo ?
Meni takođe u programu PhoNetInfo kaže da je Display colors 16777216
nemam pojma zašto ali rekao bi da ima sigurno veze sa Truecolor
Je Vuki, u pravu si....ipak je to zbog Truecolor...
neko ko je isprobao nek navede app koja poboljšava kvalitetu fotografija neka nabaci savjet oko aplikacije ... nevolim bacat neprovjerene programe sa dotsisa na mob .....nešto kao onaj Phyton (??) ?
e baš ga idem potražit na dotsis, potpisat i bubnit na nokiju pa da vidim razliku ....:respect:
zasto mi n73 nezeli instalirat sis programe kao sms guard,brother in arms 3d,smart settings,fe explorer koji su svi sa s60 3rd
dali se na n73 moze radit folder u folderu jer ja takvu opciju nisam nasao
ako radiš u izborniku (meniju), onda ne.
ako napraviš neki folder na memo kartici (recimo: pjesme), onda pomoću nekog explorera (FExplorer, X-plore), unutar napravljenog foldera možeš napaviti još par foldera...
ali kada odeš u galeriju, recimo za pjesme, onda su ti sve pjesme izlistane, bez obzira što su ti na memo kartici u različitim folderima... :-/
Mozes napravit folder u folderu preko kompa ili (nekog explorera) active fille , x-plore
.............................
edit: Ico me pretekao :cry:
hvala!!!!!
Dali ima negdje kupiti orginal maska za N73, ako ima kolika je cijena?
Zavisi koja ti treba. Original možeš dobiti u Mobisu.
Bilo je i po nekim oglasima za maske, ali nisam siguran jesu originali.
Ma, u Mobisu platiš da ti stave kučište N73ME, znači crno. Platiš, mislim do 300kn. Mirna Bosna.
300kn su originalne crne maske iz Mobisa,ali na divljaka vjerujem da ima i za 150kn pa ko voli...
oprostite, znam da se ne tice teme ali mi moze netko reci ime i kod za im too avi mpeg converter ili jos bolje reci neki drugi mpeg to avi converter kojeg ne treba kupiti i registrirati se. zahvaljujem.