A da malo sam se prešao...
Onda imaš onu stranicu
Printable View
A da malo sam se prešao...
Onda imaš onu stranicu
jel ima tko temu od c ronalda za w900
ili od oz-a
Molim vas ljudi ima li gdje neki najjednostavniji locker za K800i, da mogu kljucat poruke, slike i tako to...
http://www.speedyshare.com/395839771.html -> Zetov vozni red za autobuse
http://www.speedyshare.com/468557299.html -> Zetov vozni red za nocne tramvaje
:comp:
Jel postoji neki program za k750i kojim mogu gledati pda dokumente, jer ne mogu gledati te vozne redove na mobu ako su u pda formatu, vidim da ovi nisu pa rade.. al bi si volio salabahtere raditi u pda, pa da se nade na ispitima :)
ala sta niko nema temu od c ronalda a ni od oz-a za w900i
da nema nigdje
ili lazes ili ne znas da mozes trazit teme za svaki mob koji ima rezoluciju 240x320, ne samo w900, znaci odi na bilo koju stranicu s temema i odaberi k800 ili s700 ili k790 ili s710 ili w830 ili w850 ili w880 ili w900
npr. odi na www12.ownskin.com/theme i odaberi k800, upisi christiano ronaldo, dobit ces 3 teme, tako nadji jos neke stranice s temama za se 240x320 i naci ces sigurno
Hm, nisam siguran da to bas tako funkcionira. Nisu teme kao Java aplikacije pa da je bitna samo rezolucija.
Npr. moja tema za K800 jednom clanu foruma nije radila na njegovom W900, morao sam je prilagodjavati da bi radila.
Ima netko zvukove iz Wormsa za k750?
Hvala ;D
Pozdraf svima .... ma evo jucer san skida nesto tema i igara jer san tek nedavno uzea k750 pa me zanima ili li koji jednostavan i brz nacin za pregledat teme i igre na kompu posto ih ima podosta cca. oko 5000 fileova sve skupa.
Teme pregledajen preko SE theme creatora ali je uzasno spor.... a java igre preko NHAL emulatora ali nerade 3D apiji i floating point u njemu...
Zamolio bih nekoga ako zna di mogu naci ili kojim slucajem ima program koji bi omogucavao da kad zakljucam tipkovnicu da trazi kod prije otkljucavanja..ugl, htio bi da kad mob ostavim negdje da znatizeljnici (zene, itd..) nemogu kopati po slikama, porukama, videom, cak i imenikom ak moze...
najbolja solucija bi bila da kad se otkljucava tipk da zatrazi kod, ali ako ima i neki drugi koji bi posluzio za ovaj gore problem, bit ce super...
HVALA
p.s. zaboravio reci...treba za SE W800i
Nema toga!!!!
Moze li meni dat neku stranicu gdje ima puno programa na jednom mjestu...
I ja sam to trazio pa su rekli da nema...
@vkosalec,
Drugi puta procitaj cijelu temu, ili barem zadnju stranicu, prije nego pitas.
FYI, tvoje pitanje je vec odgovoreno u postu 303 gore, kao i milijun puta dosad.
:angry:
NHF
rdm+ registration key ak neko ima?fala
stara kupila k610 i na njemu odmah ima neki tenis slichan onome koji ima na k750 samo sa mogucnoscu igranja preko bluetootha, pa me zanima moze li se nabavit ta igra na k750?
Možete navesti neke korisne programe za W950?