blazzer i ja imamo isti problem:
- zvučnik na sx1
ja sam svoj rješio kupnjom SE K800i a on??????????
Printable View
blazzer i ja imamo isti problem:
- zvučnik na sx1
ja sam svoj rješio kupnjom SE K800i a on??????????
Dražen.. nemam pojma ništa o njemu osim da smo rođeni u istoj zemlji.. :D:chef:
mene ste preskočili lol ;D
aj aj...
::wrangler:: on je faca ;D
sorry Compov uletio si dok sam kucao
znaći: osoba iznad je BRZA......................
šalim se imaš genijalan avatar i dobre postove.............
Compov: odličan, zafrkant...nekad se posvađa sam sa sobom (ali obično zaraćene strane dogovore sporazum). ;D
Šala mala. Dečko ulaže mnogo u forum...ako tako nastavi iscrpit će se :thumbup:
vjerojatno svako jutro nakon skoka iz kreveta pjeva; U Zenicu kada pođem ja, prati me pet-šest drotova......" ;D= Citat =:
Izvorno postao drazen
Šalim se, dakle, dok sam još imao Siemensa, sječam se da je tamo full aktivan, često sam se nadovezivao na njegove postove, ne sudjeluje baš u ostalim forumima, bar ga ne primječujem. Čini mi se da je dosta diskretan, koliko se po postovima vidi, svi su izrazito konkretni.
Najbolji :)= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
327 postova,a tek prvi put primecujem ovaj nick :-/= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Ajde ovako, da dma opišem par osoba iznad:
Pinocio: djeluje mi nekako neozbiljno, djetinjasto (zbog avatara), inače neznam ništa o njemu... Vjerojatno malo visi na forumu jer tek sad prvi put čuje za rospaya-u...
rospaya: dobar forumaš, nije mu teško pomoći kada ga nešto pitate...
Zerobravo: Super član. Koliko znam studira FER, pa kad završi biti će: Fasovani Elektrotehnički Računalac. Očito ganja cure sa filozofkog... ;) Uvijek je voljan pomoći, i puno se trudi i doprinosi kvaliteti foruma, pogotovo tamo u Series60 dijelu foruma...
Observer: Ko što mu i nick kaže, promatra... Koliko sam ja na forumu, mogu reć da čovjek stvarno sve promatra, i onda se ubaci (u pozitivnom smislu)...
Drazen: nisam ga prije uočio...
Compov: što reći o njemu... Netko je napisao: Samoprozvani nasljednik člana mačak_os, i to stoji... Sjetimo se anketa lijevo-desno... Očito mu je dosadno u životu pa se zafkava sa takvim temama... Dobro se snalazi u Photoshopu što dokazuju i njegove teme za SE...
XLR8R: Dečko (čovjek) koji je očito pri odabiru nicka gledao Ratovi Zvijezda ili nešto slično... ;) Malo ima čudan nick, i stvarno me zanima što bi trebao značiti... Valjda voli SF serije i filmove... Ako vam može pomoći, pomoći će vam...
o ico86 stvarno malo znam al vidi se da je ok,tako da neznam sto rec,vidim da je iskren :)
...onaj gore - znam ga a ne znam ga...
Sentiš romantičar... i pomogao mi oko handycama da ju isporistim u webcam svrhe... :) I jadan je dobio brži ADSL dan kad i ja... Zapravo, imamo mnogo toga in common... ;D Cool dude...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
imam dojam da je u zadnje vrijeme mrzovoljan= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
frish-ki covjek se naposto na ovom forumu,stekao sam dojam da je jako ozbiljan i spreman pomoci.
1 thing: mene ovdje očigledno nitko ne kuži... osim eventualno Mileta i fly...
Go on...
frish-ky, dobar čovjek, voljan pomoći, i zajebant..
Ajd da nabacim review o vas par posljednjih:
::wrangler:: - kolko sam primjetio, svojim slikama drži ženski dio populacije aktivnim na forumu :klap: , imamo korjene iz iste zemlje i nadam se da zna prepoznati pravi ćevap, ima sestru :licklips: i neke veze u dojčlandu..
drazen - neznam ga previše, viđao sam ga po siemens forumu, uglavnom čim nisi na mojoj blacklisti znači da vrijediš ;)
observer - još uvijek je zelen i pristaje mu trenutni sig :) , ako se ne varam radi na platformi gdje je 50°C u hladu, zajebant kad i gdje treba..
zerobravo - pametan, hvata se u koštac sa (gotovo) svim problemima ovdje, stvarno zna pomoći, s googleom na ti :thumbup:
rospaya - hmmm, nekako sam stekao dojam da je malo buntovan :/ valjda zato jer je dosta prisutan na M#F#O forumu..
Pinocio - zbog nekih starih problema neki su ga "otpisali", meni je pomogao par puta dok je bio aktivniji na forumu i osobno nemam ništa protiv njega.. :thumbup:
Ico86 - ako ćemo o nickovima... Imam osjećaj da se skriva od neke pomahnitale obožavateljice, čak štoviše, zatražio je i promjenu nicka.. Imamo isto godina pa ga u potpunosti razumijem :D Kad vidim taj smile avarat prvo što mi padne na pamet je ona stara pjesma "Let the sun shine..." Al dečko je ozbiljan, u zadnje vrijeme ga ne primjećujem ali ima on svojih aduta :thumbup:
(PS: ne volim Ratove Zvijezda :p)
Rvs_gamer - domaći čovjek, rastura raven shield :D ... tipični gejmer :D
Eminem - po meni jedan od najboljih moderatora ovdje, isto susretljiv i rado pomogne što je pohvalno. Da nema njegovih postova u chataonici mogao bi konkurirati za ubercool ličnost foruma sa frishkim ;D
frish-KI - neznam da li on samo želi biti cool ili ne, ali mi se njegov pristup prema forumu sviđa. On je ovdje peacemaker :cool:
eh ti si ko bakica sve moraš istračat ;D ;D ;D
sta reci...legenda,ima kewl blog :),i imam ga na msnu= Citat =:
Izvorno postao Compov
...maloljetni član koji još uvijek ne može sam kupiti cigarete... :D
...i da ne zaboravim - isti je iz Pule i sad tek postajem ljubomoran... ;)
šta da kažem... ima puno postova i vjerujem da su mu svi kvalitetni. ulaže puno truda i to se cijeni! Znači, sve najbolje!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dmi
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
gogs...
Super clan, uvjek je voljan pomoc, kolko god da sam ga davio, uvjek je pomagao!
Ima puno kvalitetnih postova, i dosta je toga napravio kvalitetnog, i mogo bi jos opisivat, ali mislim da je i ovo dosta!
Preziva Se Kao Goran:)p
ovo je rather boring... :mega:
baš me zanima hoće li se naći netko i napisati neku lošu kritiku :p
nan je sponzorusha...hoce se preodvratno bogato udati:)))))))):p= Citat =:
Izvorno postao fly_nan