puno hmm u zadnjem postu..bit ce od pive .... ili klope
zaboravih:
petica za izbor mjesta
Printable View
puno hmm u zadnjem postu..bit ce od pive .... ili klope
zaboravih:
petica za izbor mjesta
eh, al šteta da ste rano doma išli... mi smo poslije još zaružili na parkingu :D a onda smo gog i ja do saloona otišli nakon par godina izbivanja...
Super je bilo na sastanku, bilo je pive, kobasa, žive muzike, grlenog pjevanja, plesa i dima cigara :)
Bubbles tebi svaka čast na dolazku! I na tome da se daš nagovorit na pivu i kobasu (uh, ovo dobro zvuči... lol ;D) - jebeš čovjeka koji se neda nagovorit! :)
coma svaka čast na fotiću - daj stavi u onu temu od prošlog sastanka samo par slikica (smanjenih, naravno), onih najzanimljivijih, da se vidi kako se živi ;) a onda ćemo se nać pa ćeš mi dat cd a ja neredu da on stavi ostatak slikica i onaj filmić na forum...
moze, budem ih malo smanjio pa cu ih staviti!
ti mi mejlaj onaj bolesni film na zeko_coma@yahoo.com
p.s. piva ima je stvarno jako dobra
......bilo je super,svaka čast svima koji su došli,a i WB-u na poklonima...........:beer:
dobre su slikice, samo šteta što se ne može osjetit mood kako je dobro bilo,... a tek muzikaši... :)
muzikaši su bili zakon, baš su bili slatki..... a i piva je dobra...
al sto ja mogu kad vozim... :)
ROOOOOOOOOOZZAAAAAAAAAMUNDAAAAAAAAAAAA
NAJLJEPŠAAAAAAAAA ŽENAAAAAAAAAA SIIIIIIIIII TIIIIIIIIIIIIIIIII.....................
itd
ajde pocnite planove za sljedeći meeting da ne bude malo ljudi.
...vidim da je bilo veselo...zavidim vam...
kaj nisi doso, nemas sta zavidjet
da, sljedeći miting treba biti potpun!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
ajde pocnite planove za sljedeći meeting da ne bude malo ljudi.
nije mi jasno kaj je s ostalim forumašima, vidim da gledaju ovu temu (who's on-line), npr. Mobyfanica i drugi, a ništa se ne javljaju. Da bar napišu nešto kao 'neću doći, glupi ste mi, ne želim vas upoznati, neda mi se...' ma bilo šta, samo da znamo kaj je s njima, a ne ovak da skrivečki gledaju, a ne dolaze na mitinge...
daj kaj ti nije jasno da nas ne zele vidjeti, kad su vidjeli slike odustali su
...da,samo ja sam 150km udaljen od Zagreba...to mi je mali problem...došao bi ja da sam bliže...
Lol malo razumijevanja molim..... vi se ipak svi znate otprije i na neki nacin ste formirana ekipa, nije bas lako odlucit se samo ispast iz neba i pojavit se medju nepoznatim ljudima sa neta..... ali mislim da coma ima pravo, slike su krive ;)
Nisam otvarala ovu temu jer je predugačka:D al sad imam Operu pa evo otvorih.:D Vidim da vam je dobro bilo na meetingu, ja i da sam htjela nisam mogla doć jer sam trenutno bolesna. Vikendom sam vani s društvom tak da i to otpada, al naći će se jedan dan valjda, nadam se.
ma nemojte niti dolaziti, propustate zajebanciju, ali ko vas grebe! :)
@coma........koda ih tjeramo da idu kopat kanale,a ne zahebavat se....:)
......kaj je, je,mjesta su opićena,vjerujemo da će sljedeći sastanak biti još bolji........ah......kud to vodi,za deset meetinga još bumo stvarno tetovirani doma dolazili.......
....nego nešto se GOG ne javlja...:)
bio je na forumu jucer ujutro, onda mi je poslo sms da stavim slike od subote! valjda kada ih je vidio ga je sram se vise pojavljivati!
a lijepu je facicu složio na onoj prvoj... ;D
a kakvu nego lijepu... :) bio sam jucer na kratko na forumu, ali cekao sam druge komentare, jer sam ja ionako bio tamo pa sto da velim na slike... :)
...pa ti si već tam imal komentar na sliku :lol:.......
...slabo se vidi Duo Pegla....:)
i kaj onda dečki? bilo je dobro?
kak je moglo biti dobro kada tebe nije bilo!?
he he, pa zato i pitam:)