mile kitic - mart2004 - 06 - milioni kamioni...
hebo te "punk"
Printable View
mile kitic - mart2004 - 06 - milioni kamioni...
hebo te "punk"
Ma daj, hebali tebe ti hebeni narodnjaci, to nije uopće glazba, to je čisto sranje koje se može podnijeti jedino sa 10% krvi u alkoholu!! Nemaju apsolutno nikakvih glazbenih kvaliteta, što je jako lako zaključit ako sviraš bilo koji instrument, a lyrics su kao da ih je pisao retardirani orangutan nafiksan heroinom.
ROCK & PUNK RULEZ!!
@flejmka5 -- :thumbup:
nemam nikaj protiv punka i rocka ali pogledaj kolko on ima god pa se misli...sigurno neki kaj nabavio nirvanu i odmah je panker= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Pa tip ima 14 godina! To je prava dob da se počne to slušat, a Green Day je pravi bend za to... Pa ja sam s 14 naveliko slušao takve slične bandove, zašto misliš da je to "prerano"?
I FYI, Nirvana nije punk, nego neki blesavi oblik nu-metala koji pokušava bit grunge, i ona je danas popularna samo među zadrtim fanovima tog žanra, tako da sumnjam da jedan 14 godišnjak sluša takvu glazbu...
ma da ali svi si obično zabriju da su ak slušaju green day teški pankeri isto ko "reperi" koji slušaju komercijalu...a narodnjaci?TO nije faza tinejđera oni koji ih slušaju kao mladi slušaju ih do smrti...a ne "punk" koji kad prođe pubertet i ode= Citat =:
Izvorno postao Bassman
I beg to differ!! Baš su cajke neka "faza" koja se sluša zbog trenda, pa pred 4-5 godina ih nitko nije slušao jer nije bilo popularno, tad su bili popularni neki "brijački" bendovi, kao Limp bizkit i linkin park, koji su sebi zabrijali da sviraju "hard rock"!! Pa takva glazba se, za razliku od danas, puštala po svim kafićima!
I onaj ko punku, rocku, etc. ostane vjeran dvije godine, taj će najvjerojatnije ostati fan i do smrti!
...ma kaj da t pričam kad češ se za koju god smijat kaj si slušao..svima ce nam bit` tako...= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Ah, vidjet ćemo, iako iskreno sumnjam, a i ako budem slušao nešto drugo, to neće biti daleko od sadašnjeg žanra... Ako poćnem slušat house ću sam tražiti da me eutaniziraju... ;)
kaj fali housu??daj Bassman smiri hormone.
necemo opet te rasprave cajke-necajke
ja slusam svekaj mi je et d moment dobro--to je recimo trenutno i Indira Radic ali i U2 i neznam Sido i Usher ... treba bit open-minded , ljudi!
[pederizam iskljucujem iz ove misli]
slazem se stobom, za posljednji album kitica. ali nemoj da cujem kako kitic ima sranje glazbu bez duse i textova, bar je imao.= Citat =:
Izvorno postao Bassman
vrjeme ga je unistilo sto se tice kvalitete, ali isto tako ga je vrjeme i podiglo na polju popularnosti posto danas djeca vole da slusaju malo brzi ritam text im ionako nije vazan. kitica je unistila karijera njegova svaki dan ima gaze tzv 'nabrzinu' po njemackoj zapravo tulumi bez prave muzike
Čuj, ja jesam open minded, i ne smeta mi kad netko sluša, štajaznam, pop, dance i nešto drugo, ajd čak mogu razumjet i povodljivu djecu koja slušaju cajke, ali me vrijeđa kad netko tehno ili house naziva glazbom!! Pa to je samo kompjuterski generirana buka! Dal su za "proizvodnju" te "glazbe" korišteni instrumenti? Nisu! Mogu ja tako snimit zvuk svog coolera, pa onda dodat malo škripanje disketne jednice i u pozadini zvuk harddiska i napravit mega hit! Jel to glazba? Nije!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ali sumnjam da ti to možeš razumjet, da bi to razumio trebaš i sam bit glazbenik...
nije glazba, ali ce svejedno postat hit medju narodom
i to bas zato. i jos dodaj dobru video montazu sa 2,3 plesacice iza i to je to ;)
a.... puno ljudi na silu slusa neku glazbu. npr covjek vidi da je ta i ta stvar sad na top 10 listi singlova i on ce ju slusat zato
slažem se s tobom, al samo ako si mislio na tech-house - a house može zvučat čisto dobro ako je beat dovoljno ritmičan i ima "human toucha" odnosno melodičnog glasa= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Psychedeliasmith - Dubby Joint (Fatboy Mix)
E ne možeš, ako misliš da je to tako jednostavno zašto ne napraviš nešto i okreneš lovu na brzinu?= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Zato jer, da to i mogu, nebi to učinio jer cijenim pravu glazbu, i nebih prešao preko svojih principa, pa makar to značilo zaradit brdo love za kratko vrijeme! To bi bilo što zovu "prodati dušu sotoni"!
Znam da to nije tako jednostavno, pokušao sam malo slikovito prikazat, al svejedno, jedan house hit može napravit svatko, par semplova razmjestit u pravom redoslijedu i td., ali da bi postalo popularno, to mora npraviti neki od "faca" DJ-ova...
Ja cijenim svaku glazbu, nije važno koliko je nešto komplicirano za napraviti, nego koliko ljudi usrečiš sa svojim proizvodom...
...koliko ljudi usrečiš sa svojim proizvodom...
ma tako je! :)
cak i neredovo zavijanje?= Citat =:
Izvorno postao gog
Čuj, ako ti jednu ploču s puno gumbića koja je priključena na karticu koja je priključena na računalo smatraš glazbenim instrumentom, ma samo slušaj tu glazbu i uživaj u njoj! Meni to nije glazba i EOD.= Citat =:
Izvorno postao gog
Imaš pravo na svoje mišljenje, no ne znam kako si zaključio da ja slušam takvu glazbu? ;D
BTW, je si li upoznat s pojmom computer art? Pogledaj malo kakvu umjetnost ljudi rade s računalima... tablet, miš i tipkovnica, nema kistova, olovaka, pastela i sl...
trenutno eminem-->encore
btw jel ima neko cijeli album?
ja!The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
imas original? svaka cast...
ja sam ga skinuo sneta.
jok,nemam orginal...ali imam "Eminem show" i "Marshal" orginal= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla