Novo u t-mobile ponudi: nokia 6080
Cijena samog uređaja: 998,00Kn
a u ponudi su naveli da je novo u ponudi Nokia 6233... (a taj model je malo dulje u ponudi)
Printable View
Novo u t-mobile ponudi: nokia 6080
Cijena samog uređaja: 998,00Kn
a u ponudi su naveli da je novo u ponudi Nokia 6233... (a taj model je malo dulje u ponudi)
da i 6233 1198kn,ima neka caka,jer im u cjeniku i dalje piše 1800kn odnosno 998kn...neka mi netko pojasni tu akciju molim...jer ako je 6233 u simpa paketu 1200kn,to je ponuda godine,fenomenalan mob za tu lovu..nisam to od njoke još doživio..
Da, 6233 u simpa paketu je 1198kn...
S tim da su sad uz mob ubacili i microSD memo karticu od 128MB... :spin:
Prije je bila kartica od 64MB...
jednostavno nevjerovatno....pa koliko će biti sad na crno, kao 6230i??koma..šteta za taj mob,jer je zaista fenomenalan...
evo koji su Nokia uređaji u toj ponudi
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-40-21-00.asp
k800 is next,apzite kaj vam kažem...ali oko 9mj...1490kn u simpa paketu:D
Mislim da nece K800 tako skoro doci u Simpa pakete. Ipak se jos uvijek radi o SE top modelu koji je na trzistu.
ja sam rekao 9 mj. i stojim iza svojih riječi...znam šta pričam..dobro možda sam ipak prenisku cijenu stavio,prije 1799 nego 1499kn...jadan im je taj top model..od one reze videa mi je zlo...
Ta dva mobitela NIKAD neće biti na simpi kao niti bilo koji drugi mobitel u T-Mobile-u koji spada u business klasu. Simpa je prepaid namjenjena mlađima, umirovljenicima i sl. i oni ne koriste te uređaje. To su poslovni mobiteli koji vrte exchange activ sync, blackberry connect, W-Lan.. i sl. poslovne aplikacije mogućnosti i namjenjeni su isključivo poslovnjacima, eventualno preplati, kao i BlackBerry i MDAuređaji.
Ali bilo bi zanimljivo imati na simpi BlackBerry 8700, P990i, MDA Vario II, I-Phone i sl... ali brale moj u snovima... i tako je svugdje a ne samo u T-Mobile-u.....:loco:
Jučer sam bio u t-centru i imaju u ponudi nokiu 6280, a nemaju je u cjeniku. U cjeniku stoji samo 6288...
Pa malo je diskutabilno sto je primarno kod modernih mobitela jer kad kazes da li ti je primaran mobitel ili kamera. Pod mobitel bi trebalo biti pozivi i sms (sto su imali i 1995) a sve one cake tipa 256k boja, mp3 player, mem.kartica ja ne bih stavio pod primarnu stranu mobitela. :-)
Da li možda netko zna da li će u t-mobu dobiti uskoro Nokiu E65??
Evo gospoda iz T-mobile su nas ponovo počastila basnoslovnim cijenama mobilnih uređaja.
Iskreno se nadam da je ponovno u pitanju greška inače baj baj tmobajl
Kakvim cijenama? O čemu točno pričaš?
pa pogledaj malo cijene na njihovoj web stranici...
spustili su cijene nekih uređaja (pogotovo u višim tarifama)...
Bemu miša... trebao sam pričekati koji dan, i onda kupovati mob... :mad:
A ako je vjerovati tome svemu, onda su u ponudu ubacili i Nokiu E61i
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=
ali to mi sve nekako smrdi... :-/
Gledao sam i nisam primjetio nešto posebno povoljno. A E61i sam vidio isto neku večer, ali na dnu liste i bez slike.
Ja sam prijemtio snižejne cijena na višim tarifama (uz produljenje ugovora na 2 godine).
Primjerice, N73 je prije par dana bio na jednoj malo većoj tarifi 500kn, a sada je 1Kn...
P990 je bio 1600kn sada je 300kn... i tako.. (ja sam gledao cijene za poslovne korisnike)
ma prije nego sto promjene cijene ovi iz t-mobile-a stave neki bjesni cjenik gdje su mobiteli skuplji po 500kn i to stoji kojih pola sata dok ne stave nove cijene. a pojeftinili su neki mob... w880 je sad 2998, n73 je 2998, d900 je 1998kn..........
je li istina da je sagem my510 poskupio na 100kn jer je prije 2 dana bio 800 ili je to opet neka njihova greška