@miskec, tko je Iva?
Printable View
@miskec, tko je Iva?
neznam jesi li to ti pisao da izlaziš u Baobab....znam da netko je, znam tamo otići...a iz kojeg si kvarta?
82 godište? kao i ja.....koj mjesec?
ma miškec kolko god da je star....prava je maza .,...ali ono s Majoli mu neću oprostit :nono:
Ne, napisao sam da sam _bio_ u Baobabu, ne izlazim tamo bas ;) Ja sam ti sa Savice, a ako me pocastis kavom reci cu ti i kad sam rodjen, ma ajde nije bed, pocastit cu ja... ;)
ni ja više tamo ne idem.....prevelika gužva unutra....pa napiši mi mjesec da vidim ko je stariji....
a kavica....čuj bu se Iva ljutila (vjerovatno misli na Majolicu he he)
[QUOTE]Poslao: andrea
[B]nimda-a tko je ta?
Jedna lijepa zena {njeno zanimanje nije vazno}
evo ja te pozivam imam jedan super park u kvartu pa cemo si kupit pice i pricat na klupici!= Citat =:
Poslao: andrea
nimda, hvala.
ali dečki dok god ne dobim neki poziv na cugu znači da nije dovoljno dobro....he he
ma prestara sam ja za sve vas tu.....nažalost....
ne mislis valjda da je prevelika razlika u godinama?
Ej coma pa nemreš curu odmah zvat na cugu na klupici u parku... to se radi s dečkima, a poslje se natječete u grupnom pišanju u dalj, ali curu moraš na neko profinjenije mjesto za početak.. ono da joj daš do znanja kako ti je stalo do nje i sva ta sranja, a tek onda ju možeš u svoju jazbinu u parkiću... (ili ju pozoveš na čevape, luk i pivu ;) ).
Dobra's ti Andrea!:D
Malo šale.
Andrea,iskreno,veoma si zgodna,nema šta.Lijepa cura.
@ wb - pa ne moraš odmah odavat' tajne momaka...
Pa Iva Majoli, morti si ti za neku drugu reka da je nelijepa?= Citat =:
Poslao: gog
@miskec, tko je Iva?
coma- ma dogovoreno! ja ti često tak sa svojim društvom završim u jednom parkiću na klupicama....mi si kupimo cugu, neki čips....i još nekaj ali to još nije za tebe.....uglavnom može!!!:cool:
hvala hvala....:klap:= Citat =:
Poslao: Eminem
Dobra's ti Andrea!:D
Malo šale.
Andrea,iskreno,veoma si zgodna,nema šta.Lijepa cura.
whiteboy gle pa možeš i ti s nama...nije bed...a kaj se tiče profinjenog mjesta....ja sam prava purgerka (tek tolko da se zna) i meni ti je dobro bilo gdje samo da je dobro društvo...pa makar pišali u dalj..budem nekak sa zaletom uspjela:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ej coma pa nemreš curu odmah zvat na cugu na klupici u parku... to se radi s dečkima, a poslje se natječete u grupnom pišanju u dalj, ali curu moraš na neko profinjenije mjesto za početak.. ono da joj daš do znanja kako ti je stalo do nje i sva ta sranja, a tek onda ju možeš u svoju jazbinu u parkiću... (ili ju pozoveš na čevape, luk i pivu ;) ).
........budem nekak sa zaletom uspjela.....aaa ova ti je dobra!:) :) :) :)
ha čuj ja uvijek dam sve od sebe.....tak da se i u tom slučaju moram potruditi....:D
evo nesto o pisanju u dalj!!!
http://web.vip.hr/markica007.vip/clean_streets.jpg
majke ti pa otkuda ti to coma? japanke su opičene...ova druga s lijeva vara, ima najveće pete i još je u zaostatku...ma ja bi ih bosa sve pobijedila....:lol:
svaka ima svoju tehniku. Ova prva s desna se najviše naprčila i noge su joj polu savijene - po meni je uzela najbolju taktiku. Ova druga se manje naprčila i noge su joj ravne i to je prouzročilo manji mlaz. Ova treča je totalni autsajder - nit se je dovoljno naprčila, nit je dovoljno savila noge, dok ova četvrta ima tehniku savijenih nogu prema unutra i "dvostruki mlaz" koji joj se u ovom slučaju nije isplatilo kao u polu finalu?!
Iva Gačić
Meridijan 16
Trebalo bi da Whiteboy kaže da li je ovo fiziološki uopće moguće, može bit da je photoshop opet radio, a ako je moguće onda prva s desna stvarno mora na prekvalifikaciju jer očigledno je da slučaj divergira (FER-ovci će shvatiti) :)
ma ja bi ih sve:D
Trebali bi uvesti "Ligu prvaka u pišanju" jer mi se čini da je to u ovo vrijeme veoma popularno kolko vidim.= Citat =:
pa nismo svi ferovci imaj obzira....:D= Citat =:
Poslao: miško
Trebalo bi da Whiteboy kaže da li je ovo fiziološki uopće moguće, može bit da je photoshop opet radio, a ako je moguće onda prva s desna stvarno mora na prekvalifikaciju jer očigledno je da slučaj divergira (FER-ovci će shvatiti) :)
Pa vidiš da ima obzira ne davi nas... ;D
:D
Svaka čast Andrea na stavljanju slike (nadam se da ti šef neće vidjet). ;)
Ja ću vjerojatno ovaj mjesec kupiti digitalac pa ću stavit sliku, ali isto samo na par dana...
:cool: