Jeli ima neka stranica na kojoj pise sve o psp igrama.
Ja imam ovu, ali nemaju najnovije igre http://www.gamespot.com
Printable View
Jeli ima neka stranica na kojoj pise sve o psp igrama.
Ja imam ovu, ali nemaju najnovije igre http://www.gamespot.com
ne pratim igre baš,prosurfaj malo,mislim da je jednostavnije nego pisat post i čekat odgovor.
Ja sam sada skinija iso igru NEED FOR SPEED: MOST WANTED igra zauzima 125mb
odakle si skidao?
Skidao sam sa www.projectpsp.com
Moras se prvo registrirati pa onda mozes skidati.
Meni je sa adsl-om trebalo 23 minute. Nisam siguran da li igre imaju trojance.
njihove igrice su hostane na file factoryju
mislim da nemaš bojazni da če ti se išta dogodit
Ajde sodome ti skini isto tu igru pa je testiraj. Ja nemam nikoju memori karticu pa ne mogu. Bas me zanima zasto igra ima tako malo memorije.
imam ju več skinutu baš sa tog sorc-a,normalno radi ako te to zanima,nemaš bojazni na iso igrama
ps. ljepo si to zamislio,da ja budem pokusni kunič
Nisam mislio da ti budes pokusni kunic.
Kako igra ima samo tako malo memorije.
Ajde je opisi malo, kakva je grafika, zvuk, trajnost, igriljivost, jeli igra luda?
igra ima 186 mb kad ju odraraš.....
grafiku,slike i review možeš pročitat na netu i napisano od strane ljudi koji su kompetentni o tome govoriti...ja mogu samo reč da mi se igra sviđa i da je bolja od rivals (koji i nisam igro više od 20 min:-)
Bas sam malo gledao po netu i vidim da ce kroz ovih mjesec dana na trziste izaci i do 200 novih psp igara to je po mome misljenju glupo. Ni ne stignes odigrati neku igru, a ono vec nova izade.
Ja bih volija kada bi GTA:liberti city story mogao stati na 1gb. Cuja sam da se moze izbaciti glazba iz igre pa da igra imam oko 900mb
ja sam iz thps underground izbacio neke videofajlove i nešto manje bitno :-) sa 11xx mb na 920 :)
Ako ne budem moci igrati NFS:MW na kompjuteru, onda cu ga moci igrati na psp-u (zato sam i nabavija psp).
Jeli igra na psp-u ista kao ona na pc-u.
niti približno
Kako to mislis "niti priblizno". U cemu su glavne razlike. Jesu li bar slicni zadatci u igri. Koliko imam auta i staza na psp verziji?
podjeljeno je u karijeri u nekih 15. djelova
-mislim da nemožeš usporedivat na kompu i pspu počevši od samih hardverskih osnova izmedu tog dvoje ,to ti je valjda jasno.
Vidio sam sada video od igre i meni se igra po grafici cini odlicna. U jednom sam clanku procitao da psp ima najbolji sonyev ekran na trzistu. Njihov veliki problem su mrtvi pixeli.
gameplay je ok sto se recenzija tice,ali su totalno sony-evski antipiratski nastrojeni ....nijedna konzola ne valja samo playstation-i.....to je njihova politika,ne kuzim uopce zasto su promjenili ime iz PSX u Gameplay??!!
Evo vam web za skidanje iso igara. Web je jos u izradi pa se ne ucitavaju sve slike. To je od jednoga prijatelja sa gameplay foruma http://www.freewebs.com/kejo/psp.html
to su pathovi maznuti sa projectpsp-a,uopče nevidim logiku ič ovako nešto radit.
I ja isto nevidim zasto je to napravija.
Za koliko bi mogao prodati oko 40 igara u iso fileu. Koliko love da trazim.
to ovisi samo o tebi,no nečemo skretat offtopic.
Koliko kartica od 1gb ima memorije kad je kupis. Nema sigurno 1024mb. Oni uvjek ukradu memorije.
....cca 950mb
Jesu li oni normalni ukradu 70mb. Ja na 70mb mogu spremiti 20 pisama
@sodom
Koliko tvoja ima.
Ja cu sada ici kupiti 1gb. Sto mi preporucas gdje da kupim i koju marku?