uuuuuuuuuu:bat: .......nemoj mu slat nikog,to je papčinski totalno(ma da je i on papak)sam mu dođi na vrata i pokucaj fino...
Printable View
uuuuuuuuuu:bat: .......nemoj mu slat nikog,to je papčinski totalno(ma da je i on papak)sam mu dođi na vrata i pokucaj fino...
Upravo poslovao s Glava_18, kupio od mene A100. Sve pet s njegove strana, nadam se tako i s moje.:thumbup:
Sve 5, svaka ti dala (osim moje) :) :) :lol:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Danas kupio iPod video od Srkija, sve super prošlo, baš ga punim;D
nije meni proble pokucati, otišao bih ja sam nego nemam sad vremena mogu tek za 15-18 dana, ali i onda ću jer bih ga volio vidjeti!= Citat =:
Izvorno postao smogovac
što se tiče hrvoja miškeca na google grupe samo upiši njegov broj pa ćeš vidjeti o kakvom se smradu radi!
091/884-2976
091/160-8554
jučer nakon dobra 2 i pol mjeseca sam uspio kontaktirat hrvoja i sve sam mu lijepo rekao, pa ćemo sad vidjeti hoće li ga poslati.
ja sam mu reka ovaku, da on kaže kad će poslati mob. i ako ga tad ne pošalje da ja dolazim. dao mi je neku adresu, je-nije njegova meni je ista stvar ja idem po svoje, a i treba mi još jedan tv:)
Ajde držim fige da sve prođe kak treba s njim. Tim je zbilja nepošteni smrad. Bilo bi dobro skupit par forumaša ili frendova pa krenut na njega:D;D= Citat =:
Izvorno postao aksicni
ma nije to problem otić ću ja sam nije mi do toga. ja sam mu lijepo rekao da nije ni meni ni njemu u interesu da ja dolazim gore, ako do toga dođe, neka ću potrošit 500kn na kartu ali nema veze...= Citat =:
Izvorno postao Skyward
uvjek dostad sam išao na poštenje i sad mi se obilo o glavu. nije meni da mi je taj mob hitan, nego mi je to što me je 4 mjeseca potezao za nos! da mi je rekao nemam sad poslat ću ti kad budem ima, bilo bi sve OK. ali sad ćemo vidjeti tijek situacije....
Poslovao sa _GT-om, sve je prošlo super. Našli se u dogovoreno vrijeme i sve je prošlo prema dogovoru.
Preporučam trgovanje s njim
Također zadovoljan!= Citat =:
Izvorno postao Skyward
:thumbup:
Trgovao sa gjuro76...dogovorili se, našli se u dogovoreno vrijeme, obavili zamjenu po dogovoru, ma sve 5! Svakako preporučujem trgovinu s njim, više nego fer čovjek! :)
Poslovao sa PhytoSculpt, sve kak treba, pa cak i vise od toga. Da je bilo vise vremena i pivu bi popili. Za pivu cemo se valjda i dogovoriti. Covjeku svaka cast. Kao sto bih ja rekao "postenog covjeka prepoznas cim ga vidis!". Hvala jos jednom!
pripazite se smogovca prodaje w900i novi pod slovenskom garancijom za bijesne pare.slovenska garancija vrijedi samo u sloveniji, a em ju ne priznaje kad ju donesete u njihov servis na popravak.nedajte se nagovoriti jer ako nešto kihne u njoj može vam pomoči samo servis u ljubljani.pozdrav.
pa kakve to veze ima. isto tako mozes u plavom oglasniku kupiti mob koji ima njemacke papire i opet kifla. sve radis na vlastitu odgovornost:)
i kakve to sad veze ima sa završenim poslovanjem??:wstupid: :wstupid:
E jesi jak i gotovo,:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Evo samo želim pohvalit Maxs-a tj da nema nikakvih problema .......te da možete s njim trgovati....pa.........
Mislim stvarno! :wstupid: I sto onda ako ima slovensku garanciju,covjek ga je osobno kupio tamo i dobijo je garanciju!Da to ne vrijedi nebi mu ju uopce dali!= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Uostalom dosta sam poslovao sa Smogovcem i decko je zakon!Iskren i posten stoga molim da se zanemari onaj post gore!Preporucujem trgovinu sa Smogovcem jer sam do sad vise puta radio s njim i nikad nisam imao ikakvih problema.
= Citat =:
Izvorno postao Nostromobox
potpisujem. jednom poslovao s njim i sve super! preporučujem! ovo gore definitivno zanemariti!
poslovao sa smogiem 3-4 puta,i sve je dobro ispalo osim ovog zadnjeg,nadam se da se ne ljutiš za onih 30 kn!:thumbup:
ma nema frke silvano sve 5:thumbup:
Prekjučer sam poslovala sa Nostromobox-om,od mene je kupio SE J300i,prodala sam ga njemu,i on je meni dao pare,sve je ispalo odlično :japan:
Preporučujem trgovanje s njime,on je iskren i posten.Kupio je prije od mene motorolu mpx200.
THNX Irena,baš sam ovo tražio :D= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
hehehe wragg nema na cemu,vidim da si sumnjao u njega :nono: :o :notooth: :japan: