Da nam odgovori o kojoj je svoti riječ, tek bi ga onda razapeli ;D= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Printable View
Da nam odgovori o kojoj je svoti riječ, tek bi ga onda razapeli ;D= Citat =:
Izvorno postao Hacker
neznam jel netko slusao Osima koji je dao svoj komentar poslje tekme u studiu u zagrebu, i sve je tocno rekao.
prerano smo dali gol, odmah sam znao da cemo se povuc, a onda se crno pise...
tomas..sto li je tom covijeku danas bilo? 2 puta je namjerno igrao rukom u 16m. svi odmahuju rukom na to..a to je za malo upitati se, o cemu se tu zapravo radi...
olic...ko olic.. muha bez glave.niskoristi.
prso... pokusavao je.... kao i zadnjh par utakmica... a napravio nista.
klasnic... nije dovoljno dugo bio da bi bogzna sto napravio a u ovakvoj utakmici nije imao ni neke sanse da i dodje do lopte
srna.. igrac utakmice.
niko kranjcar...nisam siguran kakva mu se sudbina pise
modric.. vrlo dobar
obrana..ok.
Joooj taj Tomas, pobogu šta je njemu prolazilo glavom tada.... Da je Ivano Balić, wtf :-/
A Olić je trčao samo :D nije baš moj favorite igrač, malo je debel, al nije ni imao neku izglednu šansu za povuć loptu, mislim da je dvaput napravio 10ak koraka s njom i to je to..
Ma mogli smo proć i gore, trebali smo se držat van 16m..
ja sam ga slusal i stvarno je dobro rekel. ak nemres trcat nakon dva tri sprinta onda se ostavi nogometa. obrana ok, samo kaj je tomas mislil izgleda da je leteci golman. prso nemre igat i za malog idiota od kranjcara. ja sam oduvijek tvrdil da je on igrac manje. pa ajde nek me netko uvjeri da je on zavrijedil da igra za prvu momcad, a modric da je na klupi. pa jeste vidli njegov korner. jedino kaj mu sad preostaje je da se ostavi nogometa i to ce mu bit najpametniji potez zivota. olic bi trebal trcati maratone. je brz, ali kad nemozes loptu stopat onda si za ku..c. a cico opet zadovoljan. svi tvrde da nisu imali srece. pa hebote ne igra se loto da se oslanjas samo na srecu. razocaran sam, kao i vjerujem svi ostali navijaci. i realno gledajuci dobro smo prosli da nismo dobili vise golova, i sve u svemu australija je zasluzila vise od nas da idu dalje. ajd laku noc sad
da glavni komentari su -mi smo se nesvjesno povukli, mi smo se nesvjesno ono mi smo se nesvjesno ono, nije bilo srece, autralija je dala gol iz zaledja...
mozemo bit sretni da smo mi poveli 2-1 jer ono je bila greska kalaca.. a mogli su nas napunit australci..
nismo zasluzili prolaz i to je to.
ako cemo sanse za gol trazit iz prekida i iz dugih letecih lopti prema napred, mi nemamo sta trazit na sp.
sad treba pogledat sp do kraja pa se okrenut nasim klubovima, intertoto, kvalifikacije za ligu prvaka, uefa cup...
sad cemo dalje navijat za australiju. ipak je dinamovac kapetan :thumbup:
...uffff , puno živaca izgubih, sad me ni 2 plavuše ne mogu povratiti u normalu....nemamo igru, a ni srce vatreno.......žalost
al kad vec igraci nisu uspjeli, nasi navijaci jesu. :thumbup:
Da, po njihovim komentarima "nesvjesno igrali ovak, nesvjesno igrali onak" čovjek bi pomislio da su bili napušeni ili nešto. Kakav je to nesvjesni nogomet???
Hvala Srni za gol i za 4 boda sto mi doneo,ali hvala i Kjuelu za takodje radost koju mi je doneo :thumbup:
Sve najbolje u sledecem susretu sa klokanima ;D
vidi se od kud si i kakav si, takva vam je narav,....fala bogu takvih smo se riješili...nismo prošli dalje, nema veze, bar smo obranili čast! ;D
živim za dan kad ćemo igrat sa Srbijom (bez Crne Gore)...... već sam ga jednom doživio, košarkaški dvoboj doduše, al čekam i nogometni, i nadam se da ću ga i dočekat.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
@tomo - potpuno se slažem s tobom, danas nisu imali "srce vatreno"
u biti dogodilo se ono sto je u neku ruku i bilo za ocekivati...
bit ce bolje za 4 godine. (ako cu do tada biti ziv i ako uopce prodjemo kvalifikacije)
eto, jednostavno :thumbup: , doduše, nadam se da ćeš dočekat i EP 2008 ;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
također podržavam ovu činjenicu, nema se što za nadodat, a i svaki komentar je suvišan :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomo
Nisam ni očekivao nešto drugo od polu-provokacija...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
@zero friški.. bio sam na trgu i gledao tekmu u kafiću i poslije u špancirung po gradu....nemam šta reć nego da sam svejedno bio ponosan.......grad je bio cijeli u šahovnicama, ljudi svi sređeni u bojama hrvatske.....vjerujem da nam se kroz povijest nisu događala razna sranja da nikada ne bi imali ovakav duh kakav imamo,.....nas cijeli svijet poštuje!!!! ZAPAMTITE TO!
po meni lijepa tekma sa obje strane, malo suci srali, ali ok! svaka čast Hrvatima, ali za Australce zasluženo! Naravno, žao mi je što je tako prošlo, al jebi ga...
A ovaj Kranjčar, to je nešto prestrašno od igrača...
ma žali Bože ovog tvog posta šta si ga spomenuo...;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
... a kad se probudiš dan nakon... mi smo mala, prezadužena, rasprodana, neutjecajna, ucjenjena banana država... a k tome upravo smo ispali sa svijetskog :(= Citat =:
Izvorno postao tomo
A u suprotnom bi bili mala, prezadužena, rasprodana, neutjecajna, ucjenjena banana država, koja je uspijela proću drugi krug na SP-u... ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
Ovaj Kranjčar je nešto najsporije, najtromije i najnesposobnije kaj je ikad moglo izaći van iz ženine pice...
Sorry na ovim izrazima, al sam još uvijek isfrustriran kaj je on morao igrat, a dečko ne zna! :evil:
Slažem sa ovim što je killa citirao Osima...
Samo što Cicinu taktiku nikako ne razumije... U utakmici sa Japanom, Niko Kranjčar traži da ga se zamjeni, jer je bio umoran (koje iznenađenje :rolleyes: ) , i onda u utakmici i u kojoj je potrebna velika "fizička sprema", ponovo od prve minute igra Niko, a ne Luka Modrić, koji ima više snage i energije (po mom mišljenju je bolji od Nike Kranjčara)...= Citat =:
prerano smo dali gol, odmah sam znao da cemo se povuc, a onda se crno pise...
tomas..sto li je tom covijeku danas bilo? 2 puta je namjerno igrao rukom u 16m. svi odmahuju rukom na to..a to je za malo upitati se, o cemu se tu zapravo radi...
olic...ko olic.. muha bez glave.niskoristi.
prso... pokusavao je.... kao i zadnjh par utakmica... a napravio nista.
klasnic... nije dovoljno dugo bio da bi bogzna sto napravio a u ovakvoj utakmici nije imao ni neke sanse da i dodje do lopte
srna.. igrac utakmice.
niko kranjcar...nisam siguran kakva mu se sudbina pise
modric.. vrlo dobar
obrana..ok.
Što se tiče naše naravi, Osim je rekao, i slažem se s tim:
Najžešće mi je bila Cicina izjava poslje tekme, da nas je sudac OŠTETIO, jer on nije vidio igranje Tomasa rukom, niti nikakv faul... Ali ljudi vide ono što žele vidjeti... Sudac ne da je bio objektivan, nego je bio na našoj strani, samo što to naši nisu skužili... Mogao je već u 7-oj minuti dosuditi penal, i onda u drugom poluvremenu još jedan, ponovo zbog igranja Tomasa rukom...= Citat =:
"Problem je u količini trke. U modernom nogometu tko ne trči ne može niti da igra. Pričalo se o kombinatorici u hrvatskoj igri, ali ja to nisam vidio. Ako ćemo iskreno, kombinirali su Australci jer su trkom pokrivali cijeli teren. Hrvatska još živi od pojedinačnog driblinga – jedan igra s loptom, a drugi gledaju"
Pošto Cico ostaje i dalje izbornik, neka pregleda snimke utakmica, neka pažljivo pogleda zašto je suđen penal za Australiju, neka posluša koje nebuloze priča, i neka prestane forsirati svog sina, jer je očito da ima i boljih igrača...
Ali što me je najviše zamestalo u igri naših, je to što nisu grali srce... Mogli su bar pogledati na tribine i vidjeti 30-ak tisuća navijača koji su potegli iz domovine i dali puno para da bi ih došli bodriti, a oni ko da su razmišljalio samo o sebi i o tome koliko će para dobit što su došli na SP!
Toliko od mene... Razočaran sam u igrače i izbornika, a najviše mi je žao svih nas navijača koji smo se živcirali radi naših "vatrenih" koji su izgorili...
Hvala i tebi što si pokazao da si "čovjek od riječi"...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio