a jel 6270 ima istu kameru, ili malo drugachiju od 6280??? imam 6270 i nemogu vjerovat da je slika tako losha na 6280, jer meni moje bolje izgledaju u nekim situacijama, u mraku je pak sve grozno= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
Printable View
a jel 6270 ima istu kameru, ili malo drugachiju od 6280??? imam 6270 i nemogu vjerovat da je slika tako losha na 6280, jer meni moje bolje izgledaju u nekim situacijama, u mraku je pak sve grozno= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
da, isto im je slikanje, snimanje videa nije..
(6280 ima bolji video 30ps, a 6270 15ps)
ma dobre su to slike, kom treba bolje neka si kupi kameru(je da je d750 bolji, ali to je samo zbog autofokusa)!
de mi reci jel ti se jos neto dodatno rasklimao klizni?
imas li nacin da se to sredi?
:)
klizni je JAKO MALO raskliman, osjeti se samo kad ga se prvi put primi u ruku, dalje je to nezamjetno...= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
nisam pito koliko je servis toga, a vjerojatno je i nepotrebno kad bi se ubrzo ponovno rasklimao
ma nisam milsio na servisiranje, nego neko umetanje nekog komadica plastike ili necega pa se to kao onda vise ne klima.. ;)
kakvi su zvucnici? Jel ga inace nosis u dejpu ili imas posebnu kutiju?
Jel ti se dogadja da ponekad zsteka ili je sve za 5?
De mi reci sto ti se ne svidja na njemu, ako tako sto postoji :)
Sumnjam da ćeš komadićem plastike srediti klimanje. Ovdje se sigurno nešto rasklimalo unutra u mehanizmu a ne izvana, kad bi stavljao neki komad da se ne klima možda bi ga još više rasklimao.
= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
plastika je ne
zvuchnici najbolji koje sam do sada vidio.... pravi jebeni stereo 3d... nosim ga u djepu... zashteka samo kad mu nekaj direktno sa kompa umechem na karticu... i kad ga odspojim i ochu to neshto vidjet onda malo zashteka...
zhivcira me malo interne memorije... 9mb, tvornichki zauzeto otprilike 5mb, pa nemozhesh preko blutootha poslat vishe od 4mb, jer ne stane... a neznam kako namjestit da se poslano sprema direkt na mem karticu... kad bi to znao napravit, mobu bi dao ocjenu 9.8/10 (josh onih 0.2 bi uzeo radi "tu i tamo zashteka"), sada je samo 9/10
To nije moguće na s40 Nokijama..= Citat =:
Izvorno postao bubAmeZhivot
e pa onda je to jedan veliki minus...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Čitao sam negdje na netu, da kada primaš podatke BT-om na mob, koji su ti veći od slobodne memorije, da se automatski taj podatak koji primaš sprema na memo karticu...
E sad, to bi valjalo provjeriti....
= Citat =:
Izvorno postao Ićo
meni je frend slao 4.7 mb (spot od pobjednika na euroviziji), a imao sam slobodno oko 3mb... prvo je neshto pisalo (nisam stigao prochitati shto, ali nije uspijelo doch), zatim sam pobrisao/premjestio sve shto sam mogao i ostao sam sa 4.3mb slobodnog... video se prebacio, ali zadnjih 30 sekundi nije bilo zvuka (kojeg kod njega na mobu normalno chujesh)... ja bi rekao da je to tih 400kb kojih fali...
ja imam 6280 i sve fileove koje saljem breko BT-a,a veci su od one memorije koliko mjesta ima stavlja mi na karticu, sam, direktno!
Znači dobro sam pročitao...
A onda vjerojatno 6270 nema tu mogućnost...
Eto još jedna stvar radi koje je 6280 bolji od 6270...
I meni na 6280 sam sprema na karticu ako je malo interne memorije, imam mem. karticu od 1GB i sve štima.
Da, očito to ne šljaka ni na 6230...= Citat =:
Izvorno postao Ićo
na 6230 mozes kad dobijes file sam odabrati gdje da ga spremi.
Otkud to?
Inače, baš je šteta što 6270 ne može, ako ne može da primi na miniSD direktno. Moraću to probati.
To te pita tek kada primiš file, a dok prima file ga sprema na tel.= Citat =:
Izvorno postao stipoo
Ovo je malo OFF pa se povlačim :rolleyes:
Pozdrav!
evo jučer sam kupio 6280 i zanima ima li na internetu neki media player, s kojim je moguće reproducirati video fileove tipa .avi , .mpeg , .wmw (jeli to uopce moguće na tom mobitelu?) jer mi ovaj tvornički javlja da mu je nepoznati format...
Hvala
može jedna stvar?
Neznam, odnosno nigdje nisam vidio da se pojedini folderi mogu zaključati (pod šifru stavit) pa me zanima dali je to moguće i kako. Znam da se može stavit pod šifru cijela tipkovnica ali meni treba samo pojedine foldere.
mislim da se to ne moze
Čini mi se da je to nemoguće...= Citat =:
Izvorno postao Lorodrins
Ali zato postoji symb Nokia i SmartMovie... ;D ;)
Ne može se to napraviti. Tvornički je svim Java aplikacijama pristup datotekama onemogućen, zbog nepostojanja odgovarajućeg API-ja. Što znači da je malo problematično napisati aplikaciju koja zapravo radi nešto korisno. Isto vrijedi i za enkripciju podataka. Za sve to imate Symbian ili Windows Mobile mobitele.
Dali mogu na Nokiu 6280 instalirati neki novi music player jer mi se standardni ne sviđa.:comp:
Pročitaj odgovor iznad svog :)
Ne, ne može se, jer kao što sam rekao, Java API ne dozvoljava pristup datotekama izvan arhive programa (svi Java programi dolaze u JAR arhivi) osim u nekim specifičnim implementacijama. Tako da je nemoguće nadoinstalirati nekakav drugi Media Player od onog standardnog.
gdje se moze pronaci jos tema za 6280 osim zedgea,gallery mobilea itd?