Evo i uputstva za downgrade tog 8.26 bootloader-a ako nekom bude zatrebalo...
http://www.motox.info/showthread.php?t=6372
Printable View
Evo i uputstva za downgrade tog 8.26 bootloader-a ako nekom bude zatrebalo...
http://www.motox.info/showthread.php?t=6372
evo, sad sam vidio na howardu da se da taj bootloader skinuti... hvala na brzom odgovoru! :)= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
E pa baš mi to i trenutno treba, pošto sam budala ubacio nakon svega taj bootloader i sad sam u kuferu, ali vidim da ću i to izgleda moć zahebat! A princip otključavanja je isti ko na V550, naravno onih sa starijim bootloaderom
Jel bi uspio šta sa Rep studiom, mislim izbrisat taj boot ili tak nešto? Možda malo glupo pitanje... Šta misliš Inovatoru?
A KOJI BOOT UOPĆE IMAŠ 8.23?= Citat =:
Izvorno postao drug
Da 08.23, da mu mamu hebem! Tak sam si lipo sve sredio i onda sjebem ovo, a nemam ono nešto od nekakvog Scotya da ga probam downgradeat!
A fora je to da više nemogu ni flashat, jedino flexat
ajd ga druže dobaci do mene, da ga sredimo sa clipom, pa ti onda na kraju dignem i boot na 8.26...= Citat =:
Izvorno postao drug
Ma nije meni do boota 08.26 nego bi ja njega na 07.E0 koji je i bio!
Jel si kod kuće?
jel netko probo downgrad taj boot. 8.26 na 7.0D= Citat =:
Izvorno postao drug
gdje se danas može naći flash za v360 sa lp002F jer je zip na gsmserveru oštećen a na netu ga ja stvarno ne mogu nać uza sav trud
Evo da se javim samo da sam uspio downgrade bootloadera 08.23 i 08.26 na 07.D0! Ali kod njega dolazi do "flip reversa"! Znači kad je otvoren flip, sve je bijelo, a na vanjskom displayu sve prikazuje! Samo kad se do pola otvori onda se vidi i na unutrašnjem. Ali sam ubacio nakon flasha 07.EO i sve je normalno! A downgrade sam napravio po onom Scottyevom objašnjenju. A što se tiče otključavanja, treba ubacit boot 07.DO i napravit PDS Backup i u PDS Editoru otić na seem history i odabrat seem 00AB, kliknut na step back i nakon toga Save as i odabrat profil "default". Normalno taj PDS restore nazad u mob sa Flash Backupom! I sve to pod Bootloaderom 07.DO. Nakon toga samo bootlader 07.EO ili koji već i mob radi i otkjučan je. To je znači na ovim starijima V3. Možda kasnim za nekim, ali nadam se da će nekom poslužit. Vjerojatno je ista stvar i na novijim verzijama V3 sa BL 08.26. Zaboravih reć da je moja imala boot 07.EO, dok ja nisam išo probavat...Evo i link od objašnjenja za downgrade http://howardforums.com/showthread.php?t=843967
bravo mjsteore, pomogo si jako...= Citat =:
Izvorno postao drug
ajd pitanje..
kad si spustio na 7.d0 s cim si onda fleso da dobije 7.e0?
moze step by step sto stavljas prvo...
ja cu pocet!!
1.krenist exploitcg1.shx
onda sve do 9..radis ramdlr
onda felsat sa (to ti reci)
onda BootLoader_07D0_for_0823.rar da predes na 7.d0
ako sam dobro shvatio odnda.
R374_BL_nfr.zip za okretanje flipa i stavlanje 7.E0?
jel to dobro?
PITANJE::
7. Change the Base addr: to 10010000 and click Send Binary. Select the 10010000 file that we saved in step 4.
a step 4 kaze:
4. Now change the Base addr: box to 10010000 and the Entry addr: box to 10020000 then click Save mem, then click Erase, it's going to say ACK ERASE with a bunch of garbage at the end.
kako da saveam 10010000 u file it stepa 4? da ga poslje mogu ucitati u stepu 7.
Može nekakav link za PDS Editor...Ovaj prije postan mi ne radi...:-/
Flash sa bilo kojim flashom, a bootloader nakon toga posebno. Zato jer MSS i RSD lite ne ostavljaju i ne stavljaju bootloader. Recimo,ja sam bacio gore 40.3CR nakon toga, mada može ić i reflash= Citat =:
Izvorno postao khideg
Znači R374 bl 08.23 to 07.EO nfr ili samo 07.EO nfr. A ovo drugo samo šibaj po objašnjenju i dok dodješ do točke 7 sve će bit na svom mijestu.Zato jer prvo radiš Save Mem a ztim Erase! Prvo to pospremi a zatim obriše
Evo nek budem i ja od nekakve koristi na ovom forumu, another one link :http://rapidshare.de/files/4596694/PDS_Editor.rar.html= Citat =:
Izvorno postao Stype
And Flash Backup 2.5 you will find here: http://mirror.softcox.com/downloads/...ion=file&id=10
u are the best..= Citat =:
Izvorno postao drug
znaci ne treba ici..
onda BootLoader_07D0_for_0823.rar da predes na 7.d0
vec umjesto toga
R374_BL_nfr.zip za okretanje flipa i stavlanje 7.E0? idmah na 7.E0?
a kak ti hoćeš, meni tak svejedno... Kad jednom makneš 08.26 onda guraj šta hoćeš! Radi i na novim verzijama V3, danas provjereno, znači na novim verzijama sa bootom 08.26! Princip je isti, sve su ostalo nijanse, reko je jednom jedan čovjek...= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao drug
Hvala na programu...:spin:
Nakon par sati čitanja ovog foruma:comp: uspješno sam unlockao svoju e550 u 2 minute....
Hvala svima još jednom.
:thumbup:
Evo čovjeka od primjera,konačno! To je ono što Moderatori stalno govore, treba čitat forum! nema na čemu, za to smo tu...= Citat =:
Izvorno postao Stype
Upozorenje!
Kada sam otkljucavao jednu v550 sim kartica mi se zablokirala.
Uvijek sam radio sa sim karticom unutri, ali ovaj put sam samo palio telefon, a nisam ukucavao pin, vec sam ga ostavljao tako upaljenog (mislim, opcija za ukucavanje pina je ukljucena).
Da li se tako nesto nekome dogodilo prilikom otkljucavanja?
Ako jos nije, obratite pozornost da ne bi zablokirali sim.
meni nije :D ne znam sta se tebi dogodilo :)
nemoguće da se to desilo samo od sebe!= Citat =:
Izvorno postao mali David
Kada sam ubacio otkljucani PDS i upalio mob pokazao je nesta kao sim bloked, nisam bas tocno zapamtio.
Vratio sam zakljucani PDS i opet isto, naravno isto i na drugom mobu, trazi PUK broj.
Samo sam ukucao puk broj i sim je opet odblokan.
Nekuzim kako se to moglo dogoditi i nisam cuo da se ikom dogodilo.
Ništa novo, vratite se malo po forumu, mislim da je baš u ovoj temi (page 9 ili 10), čovjeku se to već dogodilo! Meni se isto već par puta , ali samo na V550, stvarno neznam zbog čega... Uglavnom, pripremite si PUK-ove
jedna od stvari koja piše u manualu smart clipa jest; izvadite SIM karticu= Citat =:
Izvorno postao drug
da, sad sam malo prošvrljo po netu... jedan dio unlocka zaključa SIM tijekom mijenjanja PDS-a i tu leži problem.
to je rješeno, kako kaže Inovator, vađenjem SIM kartice iz uređaja! :thumbup: