NEĆU VIŠE OVO ČITAT JA NEMAM OVE BLAGODATI ALI SE NADAM DA ĆU USKORO IMAT ;D i jel ovo se čudo može igrat na
ukratko
P4 2.4 GH
512 MB-ddr-a
nVidia geforce 4400 titanium 128mb/128bit
Printable View
NEĆU VIŠE OVO ČITAT JA NEMAM OVE BLAGODATI ALI SE NADAM DA ĆU USKORO IMAT ;D i jel ovo se čudo može igrat na
ukratko
P4 2.4 GH
512 MB-ddr-a
nVidia geforce 4400 titanium 128mb/128bit
Dalo bi se natjerati....
ja imam AMD Sempron 2600+
512 DDR 333 MhZ
Ati sapphire 9550
i sve radi normalno na 800x600 medium detalji, ali nekad malo zasteka (nista strasno)
nači može jupiiii još ga malo clockat i još malo memorije i bit će ko sat
Ja samo jedva čekam da me počne naganjati onaj Cross (murjak). Najbolje su mi te jurnjave od murije.
BTW jel se može dalje od 4-tog 'heat level'-a? Ja došo do 4-tog, ganja me i helikopter i svi su agresivni, ali dalje mi se ne puni onaj 'heat level' pokazatelj....
i ja isto, samo je meni:= Citat =:
Izvorno postao imatic
AMD Sempron 2500+ clockan na 2800+
512 DDR 333MHz
HIS Excentrice 9550 (također ATI)
ovisi na kolko si posto igre= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ja sam pobijedio petog na blacklisti i onda ti heat level dođe do pet i tek onda te mogu hvatat cross i ovi
btw love te srebrne corvete
ja sam uspio i 5ti heat level napuniti, ali onda me samo naganjaju bijele corvette,a od Crossa ništa još! "When your heat level gets high enough you'll meet Cross!"= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
he svi ste oko 2600+ a ja sa ovim starim procesorm (2000+) i 256+128ddr pokušavam igrat,zamislite kak mi je?!? evo danas sam pogodio sa nogom kučište odozgora i problem je šta nije bilo bočne stranice i sve se zvijalo tak da nemogu više stranicu stavit i odma sam zbrisal igricu
...ja sam trenutno kod Blacklist No. 12. - Izzy ...
Ja sam na listi osmi. Danas cu igrati sve dok ne dodem do 4-5 mjesta. Igra je zakom. Totalno sam se uzivija.
Mozda stavim i koju sliku od mojih zvjeri. Sva auta koja imam su isto obojana i isto nabrijana.
Ja sam 5 i končano je krenuo heat level iznad nivoa 4 :D
...koliko sam skužio - povećava se kad te policija ganja, i to ako ne mjenjaš bolju auta i to... ako promjenis boju, spojler, body kit itd. plamen se smanjiva...= Citat =:
Izvorno postao Snake
skuzio sam da odraz ulica na haubi auta je jako usporen. to je jos jedan -
Ja sam na listi peti i sada cu se trkati protiv onoga lika sto vozi zelenoga vipera.
Mene policija naganja s 4 plamena i jos ni traga onome Crosu.
Kako vama ide skupljanje onih bodova sto se dobivaju kada bizis policiji. Ja kada imam 4 plamena nikako ne mogu pobici jos sada kada moram skupiti 4000000 tih bodova.
To možeš podesiti u video opcijama (advanced) pod 'car reflection rate' i staviš na max pa će ti se brže mjenjati odraz ali samo ako ti to grafička dopusti... ;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Plamen se može povećati iznad 4tog nivoa tek kad pobjediš 5 na listi. onda te ganjaju corvete, a za crossa još ne znam. a bodove skupljaš tako da se zabijaš u policijska vozila, u civilna vozila, uništavaš stvari po gradu, voziš se off road po golf terenu i slično...= Citat =:
Izvorno postao Car
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
thanks, nisam uopce skuzio da ima advanced options. stavio sam sve na high sada i dalje ide glatko :)
i sada je zaista lijepo vidjeti refleksije na autu
Jedno n00bovsko pitanje....kako promjeniti mph u kmh?!?
e to i ja znam, ides u options, gameplay pa pod units promjeni iz imperial u metric
evo i ja nabavio MW i mogu reć da mi dosat ugodno radi na srednjim postavkama na ovoj mojoj konfiguraciji koja je u sigu. nije nešto najbolje al meni je dosta.
e sad malo o igri; ja sam došao do 10.-og mjesta i taj heat level mi još uvijek na x1! pa jel bolje da je manji il veći??
igra mi je dobra, neću reć strava jer igrao sam i boljih. posebno mi se sviđaju filmići.
da samo vidite šta sam od golfa napravio, ne sliči na sebe!:smart:
nema to veze s tim kojeg pobjediš na listi.ja čim sam počeo igrat igru samo sam se vozo okolo i naganjala me cajka i došao sam do 4 plamena= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da i ja sam to skužio. plameni rastu kako te murija ganja! ma sve u svemu zabavno za nekoliko dana. proći će me za koji dan. jedina igra koja me držala više od tjedan dana je CM/FM i mislim da ta ovisnost nikad neće proći! a MW ću zaboravit za 2 tjedna ko da ga nikad nije ni bilo. :retard:
jel uspio ko intalirat black edition mod, navodno se dobije jos 10 auti novih, pogledajte tu: h**p://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng
ims podosta toga gore...
evo ne znam jel to bilo tu već napisano al pošto sam na kompu imao instaliran NFS:U2 pri započinjanju karijere sam dobio dodatnih ja mislim 30000 za kupnju auta. znači odmah sam mogao kupit golfa. lijepo ti napiše nešto ovako: "hvala vam što igrate NFS underground 2 i zato ste dobili bonus od ....."
možda da sam imao i jedinicu instaliranu bi dobio još više al dobro je i ovo;D