Ma ne budi lud, žablji baci pred jesen su ti smrznuti uvozni :)
Printable View
Ma ne budi lud, žablji baci pred jesen su ti smrznuti uvozni :)
Al zato nojevi trčkaraju po centru grada ;D
Pa ne baš po centru grada, šta ti je. Pa jel znaš kako prođe noj kad ga neko preplaši dok stoji na betonu?! SPLAT! :evil:
Dečki, dosta OFFtopičarenja...
vratimo se na temu...
organizacija, kakva god da je bila, pa moram priznat i malo traljava je, ali se uvijek nešto dogovori... pa makar spontano... :thumbup:
Valjda će idući put biti bolja...
Ićo, nemoj ti sad nas...baš smo se ufurali u gastro spike, a i sam vidiš da se čelavi ja kužimo u te stvari ;D
haha ti bi se trebao baviti turizmom ili bit neki vodietlj, organizator necega... :) tajnica :D volis organiziranost :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
BHAHAHAH! :D :D :D istina, ico je uvijek prvi da se naljuti na oftopičarenje, neorganiziranost i slično... :p= Citat =:
Izvorno postao malena01
Ljudi, zanima me jel netko gledao u kinu "Silent Hill" i jel bi ga netko htio ići gledati? Tražim neku žrtvu koja bi to išla gledati, al sve žive je frka...ima koji dobrovoljac za večeras? Mogu rezervirati karte ;D
gledo, kakva frka???? :p....pa nije to horor....
Igrao sam igru Silent Hill i znam da je fakat morbidna, a i čuo sam za ovaj film da nije za ljude slabih živaca, da ima odvratnih scena...ali pošto sam pogledao sve žive horore, šteta bi bilo da i ovo ne pogledam, samo ne znam s kim...
napravi peticiju: cure koje su igrale silent hill.....ili: curu za grljenje uz scene pyramid head-a;D
Još uvijek primam ponude, ko hoće ić gledat taj film jer me fakat zanima...
pa da te osramotim u kinu kad pocnem vristat i trcat prema izlazu :notooth:
Ak su mi već ljudi mogli skakat po krilu, raditi scene s vrištanjem i slično da bi najradije propao u zemlju, budem se i na to naviknuo :)
vrlo rado,ali horore ne gledam :) previse me strah za to :(
pa čuvat će te phyto....
koliko hrabrih dobrovoljaca! :rolleyes: ;D
Ja obozavam horore... ;D ;D
Hehe, ja volim horore, al ne mogu :D
Ja bi išao, ali sam straight :evil:
(malo politički nekorektnog humora, fali toga u zadnje vrijeme ovdje)
mene ni jedan horor dosad nije priplašio ni jedan niti kad sam sam egzorcista i krug 1 gleda sam oko 00.00
Išao sam gledati film s frendom i frendicom i baš je OK, onak za ubiti večer...al je veći gušt kad film gleda neka cura i onda kad dođe neku "buuuuu" scena, odmah ti se uvali u krilo ;D ;D ;D
da, i onda ti sjebe hlaće sa sokom, pa malo koljenom u glavu..... ;D= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
e da, evo, sad se sjetio...
ak netko hoće u subotu 30.09., Boogaloo, u 21:00 koncert "Pozdrav Azri", ja sam tamo, poslije toga turneja Petica-Sidro, pa ak je netko za, nek se javi.
pa mislim stavrno Zero... Zar bi tako postpio sa frendicom koji sa tobom pristane ić gledat hororac u kino? :-/ Ja bi postupio drugačije... ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Nego, oće biti možda kakava kava forumaša ili nešto prije no što počne fax i svi se razbježe po predavanjima?
bez paranoja...... ;D nisam nasilan ;D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Ja sam uvijek za kavicu, zna se! ;D
A sto ako se decko boji vise horora od cure, pa skoci njoj u krilo ;D :spin:
možeš mi samo reć šta to znaći? ja imam problema s hrvatskim, no u ovom slučaju mi ni google nije mogao pomoć, kaže da ne zna ni on šta to znaći. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
hvala
Me zezas ili? Mimoza je ono osjetljivo cvijece... :vamp: Fora rijec...;D ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ne, ne zezam te. ja od cvijeća samo znam za filadendron. :-/= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
[ovo je isto povezano sa okupljanjem forumaša, moram naučit razne vrste cvijeća da bi bio povezan sa ostatkom normalnog svijeta ;D]
dajte stavite slike s tog okupljanja :)
to ti je zakonom zabranjeno, piše ti u pravilima ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
e jeste neki :-/ dajte da se malo smijemo :p ;D
zove se filOdendron :notooth:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ja ti se možda pridružim, ali tek nakon koncerta. Azra mi ne leži, ali zato turneje po bircevima itekako ;)
edit: glup sam, imam dogovor za subotu, maj mistejk :retard:
kad je opet neki sastanak? :spin:
Sljedecu subotu.
cek ovu za 4 dana ili onu poslije te? onu poslije te? hmm,moze ;D
Onu poslije te.
fališka:thumbup:
Koji mu to datum dodje?
7.10. brijem....
ja bi se našao u rubelju :rolleyes:
nekako mi najbliže... poslu...
je,ja bi se nasla na tunelu,nekako mi je najblize...doma :notooth:
hehe samo velim :rifle:= Citat =:
Izvorno postao mala
dobro ja sam u dugavama pa... može i u dugavama nema problema... :D
7.10.. uuu, ak sam tu ja bi se naso, di god se vec nalazi.. osuim u Dugavama, to mi je ipak predaleko;D
prosli put smo se nasli na trgu (kad sam ja bila,mini sastanak) a ak bi nas islo vise vjerojatno ce bit neka pivnica :notooth: ili neki birc...:spin:
Dajte ljudi, pa svako je iz drugog kraja grada (ako je iz grada) nemremo se nikak dogovorit tamo di svima pase, ak zbilja ocete doc, doci cete di god da je...
:thumbup: Dobro rečeno...= Citat =:
Izvorno postao user_name
A ovaj, šta neće biti nikakva kava možda taj tjedan (tj idući tjedan)?
Jer sam za tu Suobtu dogovorio izlazak sa ekipm sa faxa... malo da se izludiramo prije početka predavanja... :-/
ja cu doci,nije problem(osim ako nesto ne iskrsne),ja sam se salila tamo gore ;)
I kak bude na okupljanjima?
koliko sam ja skontala, ništa spektakularno se nikad ne desi :rolleyes: :kitty:= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
e ne bi reko...... o nekim stvarima se i ne prića ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
jel tako WB ;D
kako mislite privuči nove žrtve ako ne pričate o tome kako vam je bilo ludopartionzabavno? :rolleyes:
i naravno to potkrijepite fotografijama :rolleyes: ;D
ojdi mi dojdi mi :notooth:
ja sam bila sam na jednom i to je bilo cilanje,simpaticno,malo smijeha i tak...a valda bu u sub neka pijanka :D
Joj, onaj zadnji put u Maxi-pubu... Jooooj ;D
Krš & lom. I onda u Gjuro2. I onda... Joooooj ;D ;D ;D
Spontano je, to je glavna stvar. Dođe se da se sretne i vidi bez tipkanja, pa kako krene. Ako je smo kava, nema beda. Ako je pijanka, opet nema beda. Nikad nije isto - jedine konstante su:
- da je Gog najljepši;
- WB ima najveće papuče, iako ja opako konkuriram u toj kategoriji, kao uostalom i gorenavedeni (Gog)
- chellex je prepametan za nas
- NeReD kad dođe onda bude nered
U yebote, dugo se ti nisi našao s nama, uostalom, niti sam ja, kad nikog papuča-master ne pušta van! ;D goga nisam već mjesecima čuo, počinjem se pitati dal je živ... ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A najbolje mi je kak ćelex govori okolo da nema curu ;D Living on the edge!
Al to u gjuri je fakat bio lom. :)
kaj ti misliš da bi ljudi dolazili da čuju kaj se događalo?;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Ma treba se naći, stvarno nema smisal ovo više :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Je, onaj lom se teško zaboravlja ;D ;D ;D
Pa tebe tvoj dragi nebu pustio da zna kak je (ak slučajno ovo čita) :D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Za vanjski svijet: nalaze se nerdovi sa pepeljarama, vode se rasprave dal je bolji Kirk ili Picard, pokazuju se diplome sa natjecanja u šahu!
nekoga privlače perverzije i morbidnosti :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ići će on samnom.. hehehe... pa će me "paziti" ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Što ima perverznije od nerda koji si je popio sok od brusnice, pa je malo pijan, a ostala ekipa ga zeza da ne zna broj [pi] dalje od 10-te decimale!? ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Poznavajuć "ljude" koji dolaze, bolje neka se ON pazi ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
trebam li se bojati?!? znači li to da će netko nasrnuti na njega, i probati ga nemoralno iskoristiti?!? ;D ili nešto treće? :rolleyes: ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
to pitanje je apstraktne prirode :p
Ne znam šta je tu "nemoralno"? To su najobičnije svakodnevne stvari apsolutno s ove strane zakona :retard:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
LOL :spin:
Ja sam nažalost i ovaj i sljedeći vikend zauzet...druge obaveze, ali some other time perhaps. Po mogućnosti negdje u sredini tjedna :)
I ne vidim razlog zašto se ne bi organizirali za vrijeme predavanja...jest da mi je tad "radno" vrijeme od 8-20, ali nema to previše veze :)
Daj šuti čovječe...ne moraš im sve u detalje govorit ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bogati, treba okupit opet tu ekipu. Ja sam definitivno za, slijedeća subota zvuči skroz dobro. A sad tko može, može; nikad se neće moći svi okupiti. No budući da je zasad dosta ljudi zainteresirano neka to bude fiksni dogovor, a još ćemo izmisliti neko mjesto (ona pivnica na borongaju je bila ok, a i ona na Ilici).= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
I nemoj me uvlačiti u vaše papučarske vode ;) ja sam se odavno izuo :notooth:
I? Oce bit sta u subotu il ne?
Da, fakt oće bit šta od toga?? Gdje, kako, kada?
To više kako neki izlazak ili duža kava do nekih jutarnjih sati?
ja nemrem doci..idem u bec s drustvom:spin:
ich zaštitarim naraedna dva vikenda..
ali smijete se i bez mene naći;D
:dunno: ;D ;D ;D
heheheh,a zakj se onda raz. s nama?:spin:
:dunno: :jehon: :dunno:
Ma mi nismo nepoznati. Ja sam BlueDevil, on je smogovac, tu negdje je i Chellex. I Whiteboya znaš. Navodno je i neki forumaš pod imenom "Gog" nekad jahao ovim krajevima (zapadno od Pecosa), ali to su odsad nedokazane legende...
Uostalom, reci mami da ideš k doktoru: ne lažeš, a mama će te pustit. Doktor će te doma odvest (da se obistini sve što si mami rekla - k doktoru) i to ti je to.
:dunno: :( :dunno:
Ma ovaj ti je nježan, ni mrava ne bi zgazio. On ti je, kako da se izrazim, potpuno bezopasan (za žene, that is). A daje dobre dijagnoze.
Što je tebi dijagnosticirao? :evil:
A šta nije? Sifilis, triper, bijela griža pilića, peronospora, nekroza (područje ispod trbuha)... ma svega, skoro cijelu enciklopediju :)
onda si ti putujuća enciklopedija ustvari..
više putujuća kultura patogenih bakterija i virusa, al okej :evil:
Hmmm, znaci nis od sastanka...:-/
Očito niš :(
Next weekend možda?
ja dolazim sljedecu nedjelju ili ponedjeljak u zg..mozda se javim za neku kavu.. ;) ;D ;D
Mozda...al bez mene :D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
@ Christina: tako se to radi, tako treba!
@ user_name: aj ne kakaj, ima da dođeš....
Ja sam mrtva ozbiljna, prije tj. dana sam ovu subotu predlozila i svi ok, a sad se niko ne javlja :evil:, a sljedecu imam dogovoren izlazak i ne mogu ga otkazat, jel je rodendan :turn:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ali ja ako se javim ..ima da svi dodete,nema necu i nemogu :nono: !! ;D ima da svi dolazite!! :turn:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao christina
ja nemogu:spin:
ma dobro ..ti nam ni netrebas!!:turn: ;)= Citat =:
Izvorno postao mobman
:evil: e onda ću vam za inat doć ;D= Citat =:
Izvorno postao christina
za inat??? ;D haha..moze,nemam nista protiv! ;)
ma neam pojma brijem da ću završit negdje u tvojim krajevima tog vikenda:bunny:= Citat =:
Izvorno postao christina
= Citat =:
Izvorno postao mobman
paa ti mene zezas?! ja u zg ti u moje krajeve..pa kako to?? proci cu ja onda i do rijeke..nemozes se izvuci!! HAHAHA.. :lmao: :lmao:
au šit......falia san;D= Citat =:
Izvorno postao christina
ma da nebi, rijeku bi ti pod istru ,figu :evil: , to je primorsko goranska i točka;D
ma ne možda ću ić na brijune:) jel i tamo prolaziš????!:spin:
ako treba proci cu,nije problem..:) onda ti prodi do umaga..ja slavim rodendan taj vikend..mmm..:licklips: sve pod istru..hahaha..;D
vidim kako god da okrenem nemogu se izvuć....hehhe..;D= Citat =:
Izvorno postao christina
ništa vidimo se onda :thumbup:
ma salim se..hehe.. ;D
nadam se da cemo se viditi ,a ako ne :( ...
;)
Šta onda na kraju!? oće bit danas kakvo okupljanje forumaša ili??
@Christina: znači idući vikend si u Zg? Nešto je chelawy bio spominjo da će doć kad budeš u ZG...
ajmo brzo nek se prebroje zainteresirani za sastanak pa da vidimo s kim raspolažemo :)