Flightplan-8/10
Printable View
Flightplan-8/10
"Samo nebo zna" (Just Like Heaven) - prije nego sam posuđivao, provjerio sam da nije još jedna ljigava romantična komedijica. Ovo prvo baš i nije, a ovo drugo dvoje jest. I zato prolazi.
6.5/10
"Plavi baršun" (Blue Velvet) - još sam si ga prije par mjeseci skinuo, ali kako je jučer bio na TV-u, tada sam ga prvi puta pogledao. Znao sam što mogu očekivati kad je Lynch u pitanju, pa me ništa nije previše začudilo. Kyle MacLachlan je stvarno idealan glumac za njegove filmove...
8.5/10
evo ja nakon godinu dana počeo gledati filmovi.....(a šta možeš nije mi frka u školi pa se mogu opustiti)
gledao sam bitku za školu...ocjena:dobra šestica..
upravo sam gledao djevojku od milijun dolara...film mi je mrak....8/10
još imam puunoo puuno filmova za pogledati..ako ima netko kome netrebaju neki noviji neka se samo javi hehe
"Lovci na djeveruše" (Wedding Crashers) - iskreno? Iskreno sam se nasmijao. Vince Vaughn je fenomenalan, Owen Wilson klasično dobar u kombinaciji sa prekrasnom Rachel McAdams... Nadam se da će biti kakav barem upola dobar nastavak... :)
8/10
The legend of Zorrohttp://img93.imageshack.us/img93/608...lamingz4hg.gif8/10..zabavan filmek.
Wedding Crashers isto dajem 8/10
Syriana - e to je film :) 9/10
SJEĆANJA JEDNE GEJŠE - 8.5/10
Super film, ako ga idete gledati sa curom...
Edison 7/10
Fantastic Four 8/10 jedna ocjena više zbog naravno Jessice Albe;)
Sin City 9/10 i da Jessice nema film je stvarno predobar!
The Dukes Of Hazzard 8/10 ocjena više zbog Jessice Simpson ;);D damn that girl is fine
War Of The Worlds 7,5/10
Wedding Crashers 8,5/10
Four Brothers 8,5/10
Flight Plan 8/10
Hostage 8/10
The End Of Evangelion.(anime-film) 9/10.
Bolesno do kraja.
Prije ovoga pogledat seriju(Evangelion jelte) jer inače nećete kužit niš.(svih 26 epizoda,da se lako i film i serija nač na limewire-u)
Iako neki odma pomisle ako je anime da za djecu-ali ovo definitivno nije.
O čemu se radi,imate google...
gol----jedan od naj filmova o nogaču koje sam gledao...obavezno pogledati8/10
"Harry Potter i Plameni pehar" (Harry Potter and the Goblet of Fire) - još jedan prilično solidan nastavak u nizu iz serijala o Harryu Potteru. Nimalo neloše.
7/10
od tebe friški sam za pottera bar 8 očekivao...
kuća debele mame 2
10/10
americka pita 4 10/10 ,super film :D
glup&gluplji po xx put jim carey je car 9/10
??? :confused:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Sad, jel to zafrkancija ili....?
Daj 10/10 V for VENDETA, film je strava, animacije su perfektne i film osobno je strava. Preporucujem za ljude koji vole akciju sa animacijom.
ja gledao Malibu's most wanted...7/10...onak dobra parodija...recimo....na 8mile....ak sam dobro skužio a mislim da jesam...i bezveze maloprije gledao spotove i naiđem na Eminema-real slim shady i vidim face iz filma kak im em nabija stražnjicu u facu...hehehe
genti di roma (rimljani) 8/10 film, snimljen vise kao doku, ukr. prikazuje svakodnevne probleme gradjana, na dosta realistican nacin preneseno u film
"Legenda o Zorrou" (The Legend Of Zorro) - jednostavno, original je bolji i zabavniji. Nije ovaj toliko loš, ali opet nabacali su takve akrobacijske nebuloze da boli glava... Počeo me podsjećati na Batmana.
5/10
devils rejects-odličan film...malo brutalan...pogledati ocjena 8/10
frishki nije zajebancija....
Ako nije, onda ju ne kužim...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
i love huckabees.... bože dragi bolesnog li filma!
gledam ga prvih 15 min i reko WTF??!! odgledam i drugih 15 min i reko WWTF??!! ali kako ja volim filmove koji na moje lice bacaju izraz dubokog čuđenja... ocjena 6/10
CRASH (iliti Fatalna nesreća) - ocjena 9.75/10
Film je realn, bar po meni... Svaka čast... Da je malo više akcije bila bi čista 10-ka...
zakucavanje iz snova 7.5/10
europski žigolo 9/10
i Svemogući bruce čeka već sam ga pogledao ali sam sve zaboravio
hostel dobar film bas je psiho tarantino.:rotfl:
waiting 6.5/10
"Elizabethtown" - Cameron Crowe se malo odmetnuo među frikove. Da sam film gledao sam, a ne sa stacima i sestrom koji su svako malo kukali da "kakav je ovo film?", vjerovatno bi mi se i više svidio. Ovako...
7/10
"Priča o dvije sestre" - još jedan u nizu japanskih horora, odnosno drama sa nadnaravno tematikom. Očito je da se japanska filmska industrija razlikuje od primjerice američke na koju smo najviše navikli, pa mi možda stoga nije najbolje sjeo sporiji tempo samog filma, mada ima par jezivih scena. Tu prvenstveno mislim na prvu od tih creepy scena... ;D
6/10
pogledajte karaula dobar hrvatsko-makedonski itn film,danas sam ga pogledao bas dobar film vracanje malo nazad u vreme bivse sfrj ali interesan film.pogladajte pa dajte komentar.
"Kuća Debele Mame 2" 9/10 Fakat sam se nasmijala ko ne pamtim kada.:thumbup:
into the blue 8,5/10 (ocjena više zbog Jessice;))
lord of war 8/10
net 2.0 7/10
batman početak tek nakon 1h filma batman postaje batman neželim ocjenjivat
Doom gledam ga još nisam impresioniran
još imam crno svitanje sa Segalom
hoodwinked 9/10
crvenkapica u trapkama, tetovirana baba, medo murjak, lovac koji prodaje šnicle itd....što više treba očekivati od animiranog filma.;D
Scary Movie 4
4/10 prijasnji djelovi su bili puno bolji.
BRUCE ALLMIGHTY 9/10 iako gledao film vec nekoliko put nije tesko pogledati jos jednom a pogotovo zato jer glavnu ulogu (a nego koju) ima Jim Carrey, komedijas ludjak ma loood. a i sama prica odnosno radnja filma je zanimljiva... on dobije ulogu Boga i sve njegove moci no iskoristava ih na krivi nacin i pokusava spasit svoju vezu (ova mala kak se zove aa jennifer aniston zgodnicka) i ujedno se pokusava probit za glavnog voditelja na tv postaji sve to zacinjeno njegovim humorom :licklips: :licklips: :licklips:
kuca debele mame,meni super,a frendu bljak meni 8/10
Get Rich Or Die Tryin' super film ja mu dajem 9/10 cak mozda i 10/10
G-unit!!! :thumbup:
Final Destination 3 - 9/10 :thumbup: zakon film sva tri nastavka su mi dobra
To se cijeni care samo odakle ti jesi li nabavio u videoteci ili downloada(get....)
SAW (Slagalica smrti) 9,85/10,0 - Film je super...bez happy enda... al zanimljiv..da se razmišljat poslije :thumbup:
Moram pogledat SAW 2
"Egzorcizam Emily Rose" (The Exorcism Of Emily Rose) - film snimljen prema događajima za koje tvrde da su se dogodili, čime cijela priča dobija na jednoj dubini. Nije "Egorcist", ali nije ni tipično američko hororsko sranje. Kao što sam već negdje pročitao, više nikad nećete na 3 sata ujutro jednako gledati... Jer ako se ja noćas probudim u to doba, umrijet ću od straha... :freakout:
8/10
Karaula 8/10 najjaci lik onaj Rade Orhideja;D
download ali je engleski dvd rip s našim titlovima znaci super slika= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Ajde mi ovo pojasni molim te, kako si naljepio titlove na DVD?= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pa sa programom;D= Citat =:
Izvorno postao gog
House of wax - 9/10 predobar film, vrti se stalno na Multivisionu al sam ga ipak podigao u videoteci
"Psiho" (Psycho) - i to onaj Hitchcockov, mada sam prije desetak godina prvo pogledao onaj Van Santov frame-by-frame remake. Mislim da tu nemam što navoditi, već samo reći da je to jedan od filmova koji su obavezno štivo svakog filmofila, mada je meni trebalo ovoliko dugo da ga po prvi puta pogledam... E, kad živim na selu, pa u videotekama nemaju sluha za rijetke klasike koji se pojave na DVD-ima u nas...
9/10
Djevojka Od Milijun Dolara - odličan film sa velikim preokretom i ne baš sretnim krajem - 8/10
Europski Žigolo - jedan od najlegendarnijih filmova koje sam gledao, otkačeno i zabavno - 9.5/10
Batman Početak - film je OK, ali u početku je prilično dosadan - 6.5/10
The Exorcism of Emily Rose- 8/10. dobro da su mi rekli da to negledam navecer jer bi me vjerojatno bilo frka...aaaaaaaaaaaa:rolleyes:
Narnia-The Lion, The Witch and The Wardrobe' 9/10
Scary Movie 4 --- Svaki nastavak je sve više i više čista komercijalizacija
Ima dobrih fora, ali daleko je to od prvog dijela
nisam ga ja naljepio narucio sam ga takvog , ali mozes ljepit titlove s VirtualDub-om a ima i par programa da umetnes na dvd svoje titlove sad tocno neznam kak se zovu= Citat =:
Izvorno postao gog
"Četiri brata" (Four Brothers) - ako vam je do akcića u kojem nije jedina premisa bum-bum i bang-bang, već se iza toga krije i nekakva pričica, ovaj film vas ne bi trebao razočarati. Čisto solidno izrežiran, napisan i odglumljen...
7/10
ja čekam Silent Hill....več se ježim....
Čitam da baš i nije nešto...
Nije mi baš zadnji ali brrrrhttp://i46.photobucket.com/albums/f1...1/b8bd4ca5.jpg
SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI
@nix
Ovaj tvoj avatar je horor sam za sebe...
"Zadnja kuća na lijevo" (Last House On The Left) - jedan od najranijih Cravenovih djela i nije neki horor, mada u zadnjoj trećini filma se dogodi masakr koji i nije prikazan. Cijeli je film čudno koncipiran i snimljen, a cijelo se vrijeme provlači nekakva hipijevska vesela glazba koja mi ubija dojam filma koji bi, kao trebao biti napet... Puno sam više očekivao...
5/10
Hvala:wave:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Karaula- nije što je naš ali film je stvarno odličan...
Scary Movie 4- po meni nije baš nešto, oni dijelovi prije su bili bolji
bah....kritičari..... horor nije u prvom planu filma, film je izrazito naporan za mozak te ga je teško shvatiti bez predznanja priče, za koje pak treba odigrati bar prva dva dijela igre= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
....evo opet se ježim...:P pogledaj trailer ;)
Karaula...
ocjena: 4/5.
za film napravljen na ovim prostorima, a koji nije čista srpska produkcija je zbilja dobar.
znamo da nema komedija ako nije iz Srbije, ali ovo je ipak nešto. Činjenica jest da je 1/3 glumaca iz Srbije, no ajde.
Ocjenu 5 nije dobio, zbog samog kraja filma, previše drame za jednu komediju.
u svakom slučaju, preporuka
patriot -nategnuta desetka...predobar:sheriff:
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Vidio sam još davno trailer i ono što sam vidio mi je obećavalo... Ali sam vidio na desetine fenomenalnih trailera i totalno se razočarao u film... I to što bi se trebalo odigrati igricu prije nego bi se moglo pogledati film je sigurno netočno, jer filmska kuća želi zgrnuti što više para i sigurno se neće ograničavati samo na onaj dio gledatelja koji su igrali igricu... Stoga, film je rađen prema igrici, ali je isto tako i sigurno neovisan od same igrice... Pogled ću ga, ali se ne nadam nekom posebnom uratku...
kad dolazi Silent Hill u kina ? Ja nikad ne čitam kritike od filma oni popljuju film a ja ga pogledam i nije loš
Obzirom da ga ne vidim nigdje u najavi, sumnjam da će stići prija srpnja do nas...
"Noćna straža" (Nochnoy Dozor) - najgledaniji ruski film svih vremena zapravo je samo prvi dio iz trilogije o borbi između sila tame i sila svjetla. Priča i nije najoriginalnija, ali je zato vizualno prilično impresivan... I to je više-manje sve što se od ovog ilma može očekivati... Ja sam, iskreno, očekivao malo više...
6/10
Patriot - predobar :thumbup:
tako je mobyfanica-:king:
Das Bot - Redateljska verzija 10/10
Najrealniji WW2 film, i po meni najboji Njemački film ikad snimljen.
Za one koji ne vole takvu tematiku film bi mogo biti dosadan.
muzika iz filma je još bolja....kultni film...:thumbup:
Firewall - nije mi baš sjeo... 6/10
Ice Age 2 - prvi dio mi je bio malkice bolji... ipak 8/10
Karaula - 10/10
Grbavica - 7/10
Scary movie 4 - Bas i nije nesto posebno, ali se ipak isplati pogledati ako su vam dobri stariji djelovi. 7/10
Smrt, gdje si nabavio das bot?
"Das Boot" je nedavno izašao na DVD-u kod nas...
Ja sam ga prije trazio, morat cu ponovo pogledati. Hvala za informaciju, ja sam mislio da ga ni nece biti na dvdu jer je film prilicno star.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Sega
U videoteci sam ga posudio bez razmisljanja cim sam ga skuzio da je na polici.
Moram nekako otici u videoteku, nisam vec godinu dana nista posudio. Flat internet i digitalni satelit su ubojice videoteka. :evil:
"Gospodar rata" (Lord Of War) - da se razumijemo, ne radi se u akcijsom trileru kao što se spominje na DVD omotu. Jest da ima nešto akcije, ali u biti više je riječ o krimi-drami. I bolje. Barem akcijskih nađeš pored svakog filma na polici. Film me se nije nešto posebno dojmio, mada daleko od toga da je loš. Prvenstveno zbog nekoliko nebuloza, kao što je ukrajinska putovnica iz sredine osamdesetih prošloga stoljeća. A i Nicholas Cage mi izgleda pomalo tupavo u ulozi svjetskog preprodavača oružja. Ali, dobro... ;D
6.5/10
"Wallace & Gromit u velikoj povrtnoj zavjeri" (Wallace & Gromit: Curse Of The Were-Rabbit) - neki ih se vjerojatno sjećaju još sa TV-a kad su se mogle vidjeti neke kraće epizode dogodovština smotanog Wallacea i zamjetnije inteligentnijeg mu psa Gromita. Nakon toga uslijedio je "Chicken Run" ili "Pobuna u kokošinjcu" koji je jednako odličan kao i ovaj dugometražni stop-motion film. Preporuka... Nije da ćete se valjati od smjeha, ali zabava je zagarantirana...
8/10
"Opasno plavetnilo" (Into The Blue) - mnogi koji su pogledali ovaj film bilo je zbog Jessice Albe, makar film ima sasvim dovoljno napetih trenutaka (tu ne uključujem scene Jessice u vodi i netom izlaženja iz nje ;)) ne radi se o nekom djelu sa "dubinom". Na to se sigunro nije ni ciljalo, ali za pogledati prije ljetne sezone i odlaska na obalu, poslužit će kao kratkotrajna zabava...
6.5/10
Heroj....
gl.uloga: Jet Li.
ocjena: 7/10
iznimni specijalni efekti, no nisu revolucionarni, viđeni u matrixu i inim SF filmovima.
nakon prvih 10 min mislio sam ugasiti komp, no nisam i na kraju nisam požalio. riječ je o jednom epskom filmu, tradiocionalno kineskom, prikazuju jedan povijesni događaj, no na mitski način. svakako, zanimljiva priča, iako nerealna.
Heroj je meni odlican film, cak najbolji koji je prosle god (il to bjese pretprosle??) igro u kinima.
Film je vizualno stvarno jak, od prirode koja je u filmu (pogotovu fight na jezeru), preko upotrebe razlicitih jarkih boja.
Prica je takodjer odlicna, o zrtvi za vece dobro > Heroj.
Doduse film nie za svakog, kinesku tematiku i njihov stil razmisljanja, opcenito azijski stil je nesto sto nie za svakog covjeka, il drugim rijecima nekad ih je tesko shvatiti ;)
Nezaboravan mi je fight u kuci saha :thumbup:
da, vizualno je predobar, no kažem, efekti su već viđeni, nije revolucija.= Citat =:
Izvorno postao Smrt
tematika je jaka, ima povijesne temelje, a dodan je daj mitski motiv, poznat u kineskoj (HK) kinematografiji. Film je sam po sebi vrlo jasan, ali ga treba gledati sa voljom. za relaksaciju uma, jako dobar.
Samo što se polako pojavljuje efekt ponavljanja: "Heroj", "Kuća letećih bodeža", "Ratnik"... svi imaju manje-više sličnu tematiku, smješteni su u isto vrijeme...
Ak pod Ratnik mislis na film: Musa ratnik, taj film nebi trpao u isti kosh s Herojem, a kamoli s kucom letecih bodela.
Musa je odlican film, jos k tome i Korejski, tematikom nikako nije slican niti Heroju, a jos manje kuci letecih bodeza.
Spec efekti su na odlicnoj razini, ima hektrolitri krvi, za razliku od Heroja, itd.
Ugl Musa je povijesni film, s jos nekim elementima, sve u svemu odlican.
In other hand Kuca letecih bodeza, se malo fura na Heroja, al pokusava malo vise stajat na zemlji, ko fol neka ljubavna prica ovo ono, sve u svemu daleko loshija od Heroja i Muse.
Predlozio bih jos jedan dobar film; Zatoichi
PS: a da mi se dokopati 7 samuraja
noćna straža ili stražari noći,već sam zaboravio...pogledati obavezno!!
Inače, za one koji željno i nestrpljivo iščekuju "Silent Hill", mislim da bi se mogli razočarati... Barem se je ovaj hororljubac...
Vezano uz horrorce, po meni jedan od najboljih u novije (hm sad je to vec i starije) vrijeme je Event Horizont, zapravo sad kad gledam to je film star skoro 10 god :D
Al nebitno film je opako dobar, nie nesto pretjerano strasan, al svidja mi se radnja filma i nacin na koji su izvedene strasne scene.
Za sve horrorljubce preporucam gledanje tih scena na slow motion :D :evil:
Vezano uz Silent Hill, ja isto polazem velike nade u film, nakon pogledanot trailera, neki djelovi specijalnih efekata su mi se ucinili bas "jeftini" kao sto u gore navedenom linku lik prica, al vidjet cemo tek kad ga pogledamo ;)
PS: mozda je to bila neka cenzurirana verzija posto lik veli da je gledal u Londonu :D
Da, "Event Horizon" iliti "Na rubu horizonta" je vrlo dobar SF-horor... Prilično napete i tjeskobne scene u bespućima svemira... Volio bih ga imati u svojoj kolekciji...
hehe Me To, bas gledam di bi se to moglo nac na netu :D
Pogasi svjetla u sobi, stavih dvd u komp i idem gledat: IT
Valjda bum prezivel da napisem recenziju :D
dok nisam zaboravila pogledala sam neki dan
Into the blue= 6/10
Mission Impossible 3 (Nemoguća misija 3) - 8.9/10
Da se razumijemo, ocijena je u skladu s očekivanjem - naime tko ide gledati ovaj film ne smije očekivati neku realnost, isto kao što vrijedi za filmove serijala James Bonda. Meni se film dopao, napet je, ima fantastično snimljenih scena, OK efekata... ima samo jedna zamjerka, ali to bi bio spoiler, pa neću... :)
Naravno, preporuka je ovaj film pogledati u kinu, valjda ne treba objašnjavati zašto...
Crash (Fatalna nesreća) - 9.5/10 - odličan film
'V For Vendetta' - 7.5/10
Eto nije me dugo bilo pa da dodam par ocjena:
Madagaskar: 8/10 - film je odlično napravljen, likovi su isto pogođeni, ali je problem što nekako prebrzo završi...
Ice Age 2 - The Meltdown: 10/10 - Po meni je svaki komentar suvišan (eh da nisam gledao "kino rip" bilo bi još bolje), definitivno film zrači nekom karizmom :rolleyes: , vjeverica je još bolja nego u 1. dijelu... Jedva čekam 3. dio :D
sanjari----Bolesno,samo za filmofile...
Charlie i tvornica čokolade baš dobrodošlo osvježenje 9/10 (zbog odlične glume Đonija Deep-a ;D )
Piše se Depp. :thumbup:
"King Kong" - originalnu verziju filma nisam gledao, ali je zato u ovoj Peter Jackson napravio svoju verziju filma za pamćenje. Pod tim ne mislim samo na spektakularne scene na otoku i borbi između stvorova, već na odličan emocionalni naboj filma. Odličan cast i svaka preporuka. Bez obzira na trajanje od skoro 3 sata, vrijeme vrlo brzo proleti...
9/10
Blade 3 .... :thumbdown
jedino kaj je dobro u tom filmu je 15sec krupnog plana golog tijela glavnog drakulje :licklips: