na w800 ti ide samo w800+k750+d750
btw jel izaslo nesto novo za ovaj mob??
mozes i w700 al puno toga gubis a dobivas samo flash:D
E zanima me jel mogu stavit ovaj WOW by BlackIce driver za zvuk na SE K510i?
Ak da jel se to stavlja isto ko i na k750 sto pise na prvoj stranici ove teme?
mozes ista je mapa u mobu
moze mi netko reci gdje da stavim drivere za display i molim neke preporuke, tnx
ima li koji patch da mi kamera nesnima samo 6 sec...kad sam k750 flashao u w800 kamera mi samo 6 sec snima...u ćemu je fora??
I molio bi da mi preporućite drivere za cam!
hvala
Ne treba ti patch za to, trebas samo postelati da ne snima filmic za MMS nego High quality.
Nazalost, nemam K750/W800 pa ne znam kako to tocno ide...
Sto se tice drivera za kameru, pogledaj teme Najbolji driveri za kameru K750i/W800i i Camera driveri i uzorci.
(Cudo jedno sto search moze... ;) )
ahaa...nisam skužia to...tnx...kako se vama čuje kad razgovaraze na mob s nekim...na k750...i kad je do kraja pojaćano..
s blizzardovim driverima ti je tiho slusalica za razgovore, ali je zato zvuk n sluskama i opcenito jaci 40%...a bez njih se bolje cuje sugovornika ali su slusalice i vanjski zvucnik malo slabi
koje drivere preporućate još osim blizzardovih? blackice?
Rakista Monsterbass
mozes i w700 al puno toga gubis a dobivas samo flash --- kako mislis da dobijas falsh??? kakav flash
moze mi netko reci gdje da stavim drivere za display i molim neke preporuke, tnx - - - kao sto su ti rekli imas na prvoj stranici upustvo kako se to radi... ali ti ja iskreno savjetujem da to ne radis jer sam ja na taj nacin sjebo tel...
Blizzard de mi reci gdje se moze skinuti "Rakista Monsterbass"???
meni isto zanima gdje se mogu skinuti i koje su prednosti i mane rakista monsterbassa i blizzarda
Ima li neka stranica di se mogu skinuti audio driveri?
pa ona ti je bitna za savki paket ikona.... svaki paket ikona ima svoj..... menu.ml file
napravio sam izmenu ikona i kad palim mob piše mi
error occur in the menu.ml file,this may render the menu unusable?
di sam pogrišia?
Imam problem. pokusao sam staviti novi menu n w800/k750 ali sad mi pise nesto konfiguracijska pogreska,javite se ... i ne mogu ni jedan menu da stavim. sta da uradim ???
misliš software ili izmjenu menu ikona*?
pa hocu da mi ikone normalno rade... pokusavam staviti neke druge ali xs mi ovo uvijek javlja
16:06:21| Delete file (cmd 03-04) tpa/preset/system/menu/icon7_unselected.png
16:06:21| Upload file (cmd 03-0C) tpa/preset/system/menu/icon7_unselected.png
16:06:21| Failed sending datachunk. Returnvalue is 0x03
16:06:21| Failed
16:06:21| Done uploading
hmm a s kojim xs++ radiš? jesi li išao po onom postupku kako je crni objasnio?
aj jarane dosao si mene zajebavati.znam postupke ali ne ide !!! stavljam novi menu , a on se ne moze staviti, vec javlja neku konfiguracijsku gresku
ne zajebavam te...pokušavam ti pomoći...meni nije nikakvu grešku javljalo u xs++ nego kad palim mob...(gornji post),ali na kraju nisam uspio...saćekaj da neđe neko od iskusnijih kolega pa pitaj
Ako se ne varam, prije nesto vremena si vec imao slican ako ne i isti problem. ;)
A i u ovoj temi (postovi #16 i #20) se spominje nesto o tome.
Po tome zakljucujem da greska 0x03 znaci da filename zbog necega ne stima.
Iako po tvom logu ne izgleda tako, ipak provjeri da taj file (icon7_unselected.png) nema npr. razmak iza png ili tako nesto.
Ako nije to, onda ne znam. :(
Neki tip na se-nse.net je imao isti problem, rijesio ga je tako da je ponovo flashao MAIN i FS.
probaj s drugim ikonama ili s setoolom a konf.grešku javlja kad nije napravljen custom
ima inače dobar program menu edit i provjeri ikone s njim
http://www.iprotebe.cz/software-menu-editor
blizzard mislim da i ja imam problem sa menu.ml
uspijem prebaciti ikone sa xs++ i sve normalno radi...dođe kraj ono you can unpluged you phone(tako nešto) ali ikone su iste...
Sorry boa. bio sam malo iznerviran ! napravio sam nekako ali ne znam hoce li mi raditi ostale ikone :S . zasad radi ovo sta radi :D
je li zna neko odgovor na moje gore postavljeno pitanje
BTW kaze lik da je na mom telfonu otiso konektor za display.....
...jedno malo pitanjce - što se tiče flash menia - kako ga osposobiti iliti ubaciti u mob...
kratko i jasno,nikako;jedino vracanjem na staru verziju r1l002 ali ona ne podrzava flash meni nego samo wallpapere i jako je bugovita.
Tako je.
Bilo je vec o tome u drugim temama, potrazi malo.
u pravu si stvarno :D= Citat =:
...tražio sam ali pod "flash" izbaci sve i svašta...
a gdje se imaju skinuti ti Flash Wallpaperi???
Se-nse.net ;)
aha... on meni kaze da nece morati mijenjati plocu... sto se ni meni ne bi isplatilo nego ce on lijepo taj konektor popravit... popraviti u smislu jer su mu kako on kaze popucale veze na ploci... on to gledo pomocu mikroskopa... sutra idem po tell... mozda sta i bude od njeg
MMM ja sam pokusao ali jednostavno posle FLASH mob mi nece da se upali a kada ga spojim na komp pise da ga ne raspoznaje nije valjda da sam ga sprzio....?????
htio bi stavit drugu melodiju kad mi se pali mob i sad me zanima koja je putanja te melodije za xs
Startup_sound_semc
Tako je, a path je isti kao i za startup, shutdown i splash, dakle sve zajedno:
Code:/tpa/preset/system/settings/STARTUP_SOUND_SEMC
hvala obojici na odgovorima i jos nesto,jel se mora napisati iza startup_soun_semc.amr ili .mid i moze li se stavi isjecak mp3 pjesme
mora mid ali naravno za to postoji patch :D
evo nasao sam neki isjecak mp3 pjesme,stavio i radi bez patcha
AFAIK, taj startup zvuk se stavlja bez ekstenzije (mp3, mid, amr), isto kao i startup, shutdown i splash slike, te mobitel radi prepoznavanje na osnovu sadrzaja a ne ekstenzije (kad je nema). Valjda zato radi bez patcha.
Zvuk inace AFAIK moze biti u bilo kojem formatu koji mobitel podrzava, znaci MP3, MIDI, AMR, WAV.
moze li mi netko objasniti kako promjeniti zvuk kamere na mobu, ono kad okine sliku?
e i ako znate mozda usput neki driver koji brzo okida slike, tnx
ok, moze li mi tko pomoc. treba nekako rijesiti onu sifru za zakljucavanje mobitela... dakle ne sim kartice neg mobitela jer sam je uspio zaboraviti. TO se kao moze s ovim xs++, al posto ja imam windows vist ove flash drivere nemogu instalirat. Pa ako moze malo pomoci, thnx.
nije kao nego se MOZE.= Citat =:
TO se kao moze s ovim xs++
pitaj masvu,ja nemam vistu pa ne znam :D
skini ovaj setool,unutra imaš generic flash driver koji radi na visti bez problema(drivers/usb flash driver/gg_setup.exe)
http://rapidshare.com/files/61608497...2litev1.08.rar
@xlr
u ovoj temi u #789 postu si napisao da koristis patch radio_without_headsets_w800_r1bc002.vkp molio bi te da ga uplodas, moze?
e pa stavis prst dole di se prikljucivaju sluske i ti si antena.
nemoj sumnjat kad nisi probo:D
Imam jedan problem, kad otvorim walkman i kad krenem da pustim neku pjesmu mob jednostavno zablokira. ili kad sa play tipkom pustim pjesmu, pjesma pjeva i ne mogu je zaustaviti moram vaditi bateriju. tacnije nista ne radi!!! ima li rjesenje za ovo. samo da ne moram sve ponovo flashat
ma stavljao patcheve i skin neki wmp11 2.0 walkman. radilo mi je to dvije tri sedmice. ! i odjednom zablokira
i sta sad da radim? da flasham main ponovo ?
pa izbrisi skinove.
Vratio sam ja originalni skin, ali ne valja
ponovno sve flashaj main,fs,customize,main
probaj flesat samo main,ako ne ide onda napravi full flash.
a post prije ti je bila skroz druga preporuka :D
kad idem stavit bilo koji camera driver na mob osim kiromaga javi mi se neka greska,
Command: Error 0x03
radim sa xs++ 3, a probao sam i sa 1.5, ista stvar, znate mozda u cemu je problem?
Moguci odgovor je ovdje (sto je u istoj ovoj temi, btw!).
može mi netko reći gfx naziv za play pause i ta sranja
za mob w800, našao sam nazive za w810al ti ne pašeju na w800
@DomagojX,
Jel mozes barem pokusati formulirati pitanje tako da bude razumljivo? :angry:
Znaci trebaju ti tocni nazivi datoteka za slicice koje su u Walkman playeru gumbi PLAY, PAUSE i ostali? Jesam li dobro uspio desifrirati tvoje "play pause i ta sranja"?
jesi, jer znaš možda odgovor
Šta nije jednostavnije skinuti neki skin i pogledati iz njega koje su adrese (nazivi) za pojedine sličice? Tako sam ja radio skinove jer nažalost nigdje nisam našao listu svih tih fajlova.
Vidim tu se moje ime spominje (doduše, uzalud :D), al moram vas razočarati da više ne pratim ovu temu jer nemam SE. Sva moja znanja su potonula u dublje dijelove mozga onog dana kad sam ga prodao. Živi bili ;)
niti jedan skin kojeg sam do sad skinzl za w800 nije imao play, pause i ta sranja, tak da trebam nekog ko točno to zna, a ne kak sam ja ovo i ono
ima program "convert_offsets" koji grafiku moba prilagođava za k750,w800,w550,w810
hvala geogriffinu
http://www.4shared.com/file/29711127...s_v1final.html
dobar program to sam dugo trazio.....
jel moze neko pnovo upload-at sljedece file-ove
CID36 firmware (tnx to Rams)
w800_r1bc002_main_eu_emea_cid36
w800_r1bc002_fs_emea2_cid36
imaqs sve na sek750i.pl
a sve ti lijepo piše
recimo da grafiku od w800 želiš za w810
"original firmware version" -to je grafika koju želiš modati(mapa s ikonama od w800)
"new firmware version" -za koji je mob namijenjena ta grafika(w810)
"original gfx path"- mapa na kompu gdje se nalazi grafika od w800,tj koja će biti modana
"new gfx path"- tu sprema modanu grafiku za w810
"start"
e hvala, skužio sam i super radi!!!!
trebao bi pomoc. instalirao sam usb driver i xs++ ali mi nece pronac mob. radim sve prema uputama. izvadio karticu, reset napravio i spojio sa kompom onda stisnem u xs++ con i drzim na mob-u c ali nece ga spojit. jel zna neko u cemu je problem?
Sto ti znaci "reset napravio"?
Mobitel treba biti ugasen dok drzis "C".
resetiro ga, tako pise u uputstvu da trebam izvadit bateriju na par sec i vratit ju nazad. bio je ugasen kada sam drzao c ali svejedno nije.
nakon 50 pokušaja će jednom uspjet, ni ja nisam ispočetka to kužil al sam se zahebavao s tim dok nije proradilo
e jel se nekome kad dogodilo to da je fleshao mobitel,sve po uputama i sve, napravio i onu customizaciju i sve ali da mu se nije nista promjenilo, ubiti samo mi se promjenile ikone, mob sa vec bio prije flasho uspjesno a sad neznam sto se dogodilo, dali tko zna?????
a morat cu probat pa cu vidit u cemu je bio problem
ovako.instaliro sam usb driver, izvadio sam karticu ( sim ), resetiro mobitel i ugasenog ga spojio na usb. pokrenuo program a mob mi se upalio jer se pali kada ga spojim na usb. ponovo ga ugasio i pokrenuo program. program mi je napisao da drzim c i da imam 30 sec, drzo sam c ali nije ga connect-o. mozda je problem u usb driveru jer me nakon sto program odbaci mob tj. nije ga connect-o on pokrece onaj wizzard za inst.
Problem je u flash driveru, probaj ovaj
to trebam samo na ggsemic.inf kliknut desnim i instal?
Da.
.
Kako mogu saznati koji CID imam?
Nađeno ;)
jel bi mi mogao neko dati link gdje bi mogao skinuti ovo dvoje
w800_r1bc002_main_eu_emea_cid36
w800_r1bc002_fs_emea2_cid36
ona stranica sek750i mi ne radi vec par dana...
rekao ti je blizzard imas sve na sek750i.pl i na iprotebe.cz
pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=lDqcyytX3HI
znam da mi je rekao ali mi nece otvriti ovu stranicu sek750i.pl sad cu probat na ovoj drugoj nac. inace zum je super ko bi reko da to mozes sa k750...