la_luna da ne citas mozda-enciklopedija za roditelje http://www.vbz.hr/Enciklopedija-za-roditelje_b2717.aspx
to moja stalno hvali i naravno da sam joj morao kupit
Printable View
la_luna da ne citas mozda-enciklopedija za roditelje http://www.vbz.hr/Enciklopedija-za-roditelje_b2717.aspx
to moja stalno hvali i naravno da sam joj morao kupit
nope
citam stivo za tinejdjere :o
25.12.2010. To je najkasnije. Sve od istog sellera... Ima tolko stvari za jednu funtu, pa ja ne vjerujem to... Al pise da kasni sa shippanjem zbog praznika i tog, al odma iduci dan posalje, to je u redu :D al mi ne ostavlja feedback -.-
Doso doma, pohvalila me uciteljica iz racunalstva, pitala nas ocemo na natjecanje iz Rac., dala nam pitanja, i opo na rit... 1. pitanje, Koja serija od navedenih nije serija Intelovih procesora? i ja blenuo... Malo pogledo, odlucio da ne... Al je rekla da ljudi sa 8 od 30 bodova idu dalje na natjecanja... How sweet! :notooth:
JOS CEKAM PAKET!!!!!! :angry:
Gledam na e-bayu spy opremu :ninja:
rofl :D
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
BAS KRASNO!!!! Sad se pitaju zakaj nis ne cistim... Zato jel glupi buraz ode za komp i ne misli se maknut cijeli dan! Opet ce dobit zabranu, kunem se :evil: nema zaje***cije samnom! 3:)
dan
baš me zanima kakva će bit iphone petica ili možda 4s :D
Nebi znal, al ocu 4tvorku... :notooth: sve cu prodat da dobim iPhone xD
Za one koji ne znaju to je drek na šibici.
@ mario: Tek si sad na*ebo... ;D
jadan. nema pojma sto ga snaslo :D
Jako natjecanje ako vam da prije pitanja :D
8/30 za prolaz :lol:
Došao doma.
Raspored bio pun rupa pa sam doma išao biciklom :)
Malo skrenuo u Maksimir- nije prepametan potez...
Sve je blatno (u prilog tome idu i traktorčići koje su komunalci provozali po svim putevima gdje sam se vozio), posječeno dosta drva i naravno cijeli sam se zablatnio.
Sad opet moram prati bicikl...
Ali, bilo je fora- voziš se, a blato leti posvuda :notooth:
:hm: kad bi covak znal o cem vi povedate ovdi, nikaj ja tu ne razmem.. :notooth:
Nisam htel napisat "on cracker" jer je to xlr-ova izreka :D
A što se tiče Smucovih i Luninih provokacija - meh.
Dok vas vidim baš mi se ne čini da budem naje*o. ;D
Pogotovo dok vidim Smuca - bogec nema vremena chatati ovdje kolko posla ima :P
Cestitke Mario :p
OT: Sad se probudio, idme nekaj rucat :D
Spam spam spam spam spam :red alert: spam spam spam :notooth:
Zmisljam prednosti iPhone-a 4, da nafucem tatu, da si ga kupim :evil:
reci mu da mozes u skoli varat sa njim i dobit bolje ocjene,mozes mu rezultate javit utakmica koje se ne prenose na tv-u,prognoza,kompas pa se neces izgubit....budi kreativan :)