Sad skola... Uff!! Nece mi se ic... Uzel bum sa sobom svoje nove slusalice :notooth:
I da, moj prosli post ima typo... "Sebi, burazu i frendu." umor cuda radi :flame:
Printable View
Sad skola... Uff!! Nece mi se ic... Uzel bum sa sobom svoje nove slusalice :notooth:
I da, moj prosli post ima typo... "Sebi, burazu i frendu." umor cuda radi :flame:
moze mi neko rec koji je to srpski film o kojem se toliko prica ovdje??
Pricaju o ovom filmu :).
@luna- čašu vina dnevno je navodno dobro popit u trudnoći ;-)
to je i moja stara rekla :D
30 litri vina a još se ni rodil nisam :notooth:
vino ne pijem nit inace, a sad ga pogotovo ne bih mogla popit. pfuj. bljufkim od svega zivog. a kaj, bar nebum debela trudnjaca :D
inace, to s vinom je stara fora, zbog nadomjestka zeljeza - danas se to sve dobiva preko raznoraznih nadomjestaka prehrani koje trudnice uzimaju. tak da je alkohol no - no :D
ja sam samo u soku kaj mi ne fali :D to nisam ocekivala :D
kakvi crni nadomjesci!?
folna kiselina, prenatal, itd; vitamini uglavnom. sumnjam da te bas zanima kaj je za kaj i zbog cega je vazno :D
serijal saw-a je mala beba prema srpskom filmu, jel da? :D
Hmmm, saw nevolim uopce, al me onak zanima kaj je to.. Al imam frenda koj ce onda ovaj film obozavat AHAAHAHHAHA
Isprobavam nofe slusalice, jbate, mrkli mrak... :D
Došo iz škole..
Dajte da vas nešto pitam, možda netko zna, znam da nije ovo forum za zdravstvene i probleme :P
Na lijevo oko kada gledam u nešto vidim crnu malu točkicu, i čim pokušam pogledat u nju, ona se pomiče prema dole, znači kako ja oči mičem tako se i ona miče.. Neznam fkt šta bi to moglo bit, a neda mi se kod doktora :/
Ako nemaš ništa na oku (netko drugi ti ne vidi tu točkicu na oku), možda je onaj "eye floater".
Iako su meni prozirni.
Ali, isto se miču kako pomičeš oko- jer su na njemu.
To su neke sitne čestice smeća u oku, tj. u onoj tekućini u duplji.
Toliko sam barem ja shvatio.
Ali, kažu da to nije opasno. Naravno, radije ti pitaj nekoga tko se u to razumije...
Blizu ti je moja škola- pa uhvati neku optičarku i pitaj je :p
Luna- Srpski film je snimljen samo radi toga da bude najbrutalniji ("najbrutalniji" u doslovnom, lošem simslu). Tako da nema nekog smisla to gledati- osim da možeš kasnije drugima savjetovati da ne gledaju jer je sama zamisao glupa.
OT: Počeo gledati Flash Forward, izgleda zanimljivo :)
onak, trebao bi kod doktora.
koliko dugo ti se to vec javlja, tj jel ti smeta, u smislu da fizicki osjetis nesto u oku? jesi radio nesto (baustela, strojevi..) pri cemu su ti komadici mogli frcnut u oko?
mom starom se par puta desilo tak da mu od brusenja frcne u oko i bas mu se znalo gadno upaliti. tak da se ne zayebavaj s tim, nego odi kod okuliste.
To se i meni povremeno pojavi, ali bude prozirna mrlja koja se kreće kako vrtim očima. Vidim samo na bijeloj podlozi, recimo stropu. Nekad se nađe točno u sredini vidnog polja, nekad pored, ali giba se, nestaje, pojavi se itd. Inače vidim odlično i ne nosim naočale.
Sad rješavam neke glupe papire na poslu, mrzim ih...
AHAHAHA cuj to! Ta tockica, imam ju i ja :D odmalena :notooth: nemam pojma kaj to je (nes prozirno, sta ja znam...), i ono, kak mices oko, tak i ona "bjezi" po oku... Ko mali sam se igro sa tim kad mi bilo dosadno, kao, pokusavao sam ju centrirati da ju vidim (da dojde u sredinu). Mislio googleat, al nisam znal kak... Sad ste me sjetili ta famoznu tockicu... Nazval bum ju Nana (ko one babe, baba Nana) :jump:
Kritično je dok se ta točkica poveća tak da niš ne vidiš onda :)
OT: Hell yeah, 1. polugodište - odličan :D Tak sam si super radi toga da sam moral ovo podjelit s vama :)
Poceo sam sa deinstaliranjem svih igrica sa kompa, pocela skola i ucenje :geek:
Pa primjetio sam prije možda neka 3 dana tu točkicu, al nemogu ju svaki puta vidjeti, recimo sada je nevidim, al nekada mi čak malo i zasmeta.. Neosjećam kao da imam nešto u oku ni da me smeta. Od ovog vjetra su mi dosta oči suzile, da je nešto upalo trebalo bi ispasti, ne? Nisam radio nikakve poslove gdje ima puno prašine ili sl.
Neznam stvarno.. još ću malo pričekati pa ako se bude i dalje pojavljivalo odoh do kraja tjedna na pregled..
Možda nije ništa strašno, no treba što prije to rješiti.
OT: Odoh jest :notooth:
Pa crna, al skroz sitna.. sitna ali dinamitna :D