The Dirty Dozen - 7/10
"Feed the French, Kill the Germans" :)
Printable View
The Dirty Dozen - 7/10
"Feed the French, Kill the Germans" :)
Quantum of Solace... 7/10 Daniel se odlicno ponasa u ulozi Bonda,nekako je ice cold, i uvijek cool, ali filmu nesto fali ne znam sto...
Daredevil 6/10 onako nije cemu,inace mi nisu na visokim ocjenama ovi super-heroj filmovi.
Kino Lika-općenito sam skeptična prema našoj kinematografiji i ne volim baš gledati naše filmove i smatram da su se naši najbolji filmovi stvarali prije 30 godina, al dobro.
Općenito komentari koju su me dočekali na ovaj film je bio da je težak za gledati, ja stvarno neznam šta je toliko teško u tom filmu il ja imam neke druge karakteristike za težinu gledanje nekog filma i mislim da sam u pravu :)
Film-oke za pogledati i u nekim stvarima su pretjerali kako su prikazali Liku ,a u nekim se slažem (koje stvari, sami prosudite). Uglavnom moja preporuka - pogledati film u društvu...
ocjena 6/10....
Resident evil degeneration 8/10, nisam oduševljen ali sam fan Resident evila pa me podjeća na jednu duuugačku animaciju iz igre, a i likovi su preneseni iz igre što je plus
X-files-I want to believe. Ista stvar, nije neki film koji ima ugođaj x-files serije ali su likovi iz originala tu pa je prolazan
fred kloz-5.5/10
once-7/10
meet the spartans komedija najbolja koju sam pogledao...parodija na film 300.. ocjena 8/10 zato sto su likovi previse gay...xDDDDDDD
...Avenger-5/10
Ashes and Snow - 9/10
60-to minutni poetsko-fotografski dokumentarac. Uglavnom, nije nešto što smo navikli gledati na tv-u ili u kinu i većini će biti dosadno. Dobio sam ga kao preporuku uz sljedeći opis:
"Photographic artworks by Gregory Colbert that explores the natural interaction between man and other animals. Since 1992, Colbert has undertaken more than 30 expeditions to such far-flung locales as India, Egypt, Burma and Kenya to photograph the interaction between humans and other animals"
Radi se o galeriji fotografija koja je obišla svijet, a uz fotke, snimljen je i ovaj film u istom stilu. Film je kompletno prožet snimkama ljudi u interakciji sa životinjama, glazba je također posebno odabrana, opuštajuća, uglavnom prigodna ;) Ono malo teksta koje pripovjedač čita jesu crtice iz (ako sam dobro shvatio) pisama jednog čovjeka koji je tokom cjelogodišnjeg putovanja ženi napisao 365 pisama za svaki dan koji se nisu čuli. Ma predobro! Jedino u nekim trenucima dosadi jer fali malo više proze :\
Za puriste :): film i fotke nisu podvrgavane nikakvim naknadnim obradama.
Mist (al hrv prjevod je Magla) 10/10
samo nemojte da vas zbune nerealna,prenapuhana bića iz druge dimenzije..to je pozadina priče.. glavno je poigravanje s ljudskom psihom! ako netko voli Kinga :respect: znat će što mislim.. (prema njegovoj knjizi je rađen film)
Pisma myortvogo cheloveka - Drama smještena u post-apokaliptičnu budućnost. Meni odličan film. 9/10
= Citat =:
Haunting, undeservedly underrated masterpiece...
slutnja (premonition) cista 10ka
ogledala (mirrors) 8.5
tropic thunder 4.5 ono WTF ocajan pokusaj da se napravi smijesan film urodio je sa samo sati po gnjavaze i par polusmijesnih scena
"Mad Money" - mislio sam će ispasti lošije. Na kraju mi se činio kao solidno djelce.
6.5/10
"Indiana Jones i Kraljevstvo kristalne lubanje" (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) - Film nije loš, ali isto kao i sa Ratovima zvijezda, fali onaj štih, onaj feeling. Eventualno zabavnjikavo.
6/10
1.Journey to the center of the Earth 10/10 -volim takvu tematiku
2.Cube Zero 9/10
3.Transformers 10/10
3.Wanted 10/10
4.Godfather 1 11/10
to se pogledalo u par dana...danas idem dalje :crazy:
Pogledaj si sad i Stalkera ;)
Rusi su u to vrijeme bili opičeni postapokaliptičnom budućnošću heh
"Događaj" (The Happening) - sve izgleda da Shyamalan je već odavno izgubio (dobre) ideje za filmove sa nadnadravnom tematikom. Krenuo je odlično s "Šestim čulom" i sa svakim idućim se polako srozavao. Ali barem ga nema u ovom filmu u jednoj od sporednih uloga.
5/10
"Preboljeti Sarah Marshall" (Forgetting Sarah Marshall) - frendu mi je ovo vjerojatno najbolja komedija. Ja baš ne bih išao taleko daleko. Lepršava je, dovoljno zabavna, ima nekoliko poprilično urnebesnih scena, ali ništa esktra, ništa posebno.
6.5/10
transporter 2 - 10/10 iako ima jedna naivna scena ali film je o-dli-čan
transporter 3 - 10/10 isto je odlican film zbog načina snimanja i kako su akcije prikazane jednostavno odličan..
Australia 10/10
volim ovakve ..necu nis rec ;)
Madagascar 2 - 9.6/10
Onaj tko je gledao prvi dio, zna o kojoj se ekipi radi...
Zabavno, za cijelu obitelj...
Nije desetka zbog nekih malo glupih fora, ali sve u svemu: odlično!
Preporuka!
21 - 10/10
O brojačima karata (u blackjacku :)), zanimljivo, napeto, nepredvidivo (malo je- ali jako malo). Malo me podsjetio na oceanovih 1x- misliš da se događa jedna stvar, a na kraju se ispostavi da je to nešto sasvim suprotno.
Uglavnom, također preporučam.
K-PAX - 9/10
Stari film, ali i danas jednako zanimljiv.
Prvi film:
Body of lies (Tijelo od laži)
Film koji kao prvo ima normalan prijevod za hr kina. Neću ni pričati kako su preveli Taken.
Po meni odličan film te mu dajem 10/10
Napet, ima krvi, realan doduše kraj je napravljen u happy end stilu al dobro.
Drugi film:
Taken (96 sati)
Gori prijevod nisam vidio, doduše jesam...
Fenomenalna, napeta radnja. Možda na kraju opet nekako čudno. Kako je uspio proći kontrolu na izlasku iz zemlje, tj. aeorodroma. No dobro ipak je on ultrasuperdupertajni agent.
8/10
Oba filma su za svaku preporuku!
"Dan kada je stala zemlja" (The Day Earth Stood Still) - makar nisam pogledao original, pa sam mislio da mi neće biti toliko loš, ipak sam se prevario. Ovo je drugi ekološki natsrojen film koji sam pogledao u zadnjih dva tjedna. ***SPOILER*** I ponadao sam se da barem jedan film neće imati totalni happy end. Ts! Jesam naivac...
5/10