Idem papit gljive s roštilja. Danas ubrane. :)
Printable View
Idem papit gljive s roštilja. Danas ubrane. :)
Danas provod za popisat od smjeha.. Prvo smo se svi nasli kod frenda i otisli u restoran, najeli se, i u sklopu restorana je teretana, i lik nam je dal da probamo malo u teretani da vidimo ak nam se svidi da dojdemo opet. I tako mi sve spravice testirali, a onda smo otisli u neki kafic, i pili cappuchino (ajd ja sam sprite :notooth:) i pjeske do doma... Sad mi se cini da bumo uzeli mjesecne za teretanu :flame:
Ot: oporavljam se od prezderavanja :biggreen:
hebote gljive!
ne zelim cut tu rijec!
OPET sam (po ne znam koji put unutar 3 godine) strugala silikon s tuskade! mater i gljivama! i prokletoj plasticnoj tuskabini na koju samo silikon moze doc' jer drugo ne bi drzalo!
sad smo stavili tamnosmedji silikon. ako i on pocrni unutar kojeg mjeseca, leti tuskabina van! iovak ionak je plasticna jeftinjara, nije bed :mad:
Došao s vožnje.
Savršeno vrijeme- nije vruće i nema ni trunke vjetra :thumbup:
Već me dva dana bole listovi kad se ustajem iz sjedećeg položaja, ali ne bole kada trčim ili vozim bicikl :hm:
Valjda rastem... ;D
Jutro...
Danas opet turneja po groblju, nako toga dosta učenja jer sam tek danas skužil da odgovaram i pišem test sutra -.-
Gospića ti Luna,pa ne jedem gljivice... :D
nije bitno, ja samo pyzdim na spomen gljiva u kojem god obliku bile :D
Ma gle ti to, ma i ja sutra pisem rvacki i povjest :lol:
OT: razmisljam o pustanju bradice :notooth:
budemo ne :D
razmisljam ici se voziti na bajku ili ne..
jutro... :notooth:
Ti stalno zafrkavaš Lunu. Ti si lud, najeo si se ludih gljiva.
OT: šta sad radim? Igram Super Mario:
http://dsmedia.ign.com/ds/image/arti...03435_640w.jpg
Muhara FTW :D
OT: Mrzim Franacku drzavu, mrzim Karolinge, mrzim Merovinge, mrzim Srednji Vijek!
tako mlad, a toliko mržnje... :belj:
Preporučam tamo jednome neka auta koja nisu iz EU... ;D
Dosla teta, pa gledamo kaj narucit sa ebaya... Weeee, maskica za iPod i screen protector :sweet: i onda sell prek njuskala :D
Georgy, daj me dodaj na ovom What the doodleu :) [isti nick]
OT: Kako volim igrat WTD sa debilima, koji neznaju ni stolicu nacrtat :S
gledam criminal minds i chillam...
kasnije na trčanje... ;)
Mislim da te ne mogu dodati ako nismo zajedno u igri... Imam lite verziju, ako je bitno.
Ako ti mene možeš- nick mi je georgy.
OT: Čekam Dextera da se skine.