Psssssssssssssst!
Nemoj mu rec, nek se muci malo, noob :p
OT: Opet me ovaj retardirani multi quote za*ebava...
Printable View
Vas dvojica ćete prvi saznati kad nađem :p
Ali, zato vidim da je Cionn "skriven" :bat:
georgy odavno nije klinac :njanja:
pa vidis da je!
:D
Samo se ti šali....
Počet ću stvarno tražiti :p
Dobra ideja- nakon prošle bi ova epizoda trebala biti "kako treba"...
Kako sam lukavo stavio insinuaciju u navodnike... kako sam pametan... :notooth: vjerojatno neće nitko osim mene shvatiti, ali što ću kad' sam genijalan... :whistle: i skroman :o
:D
:blush:
:p
OT: Bi li se moglo napisati (naći) 20- ak stranica o udaljenoj administraciji računala :hm:
Čestitam georgy! :beer:
Sad se pravi vazan, jer koristi izraze koje 90% foruma ne razumije :flame:
Razmisljam da "sacuvam" tu epizodu za recimo subotu ili nedelju tako da ne umirem od zelje da saznam kaj je u sljedecoj epizodi :D
PS: Georgy, evo vec sam ti poceo pisat o tome, imat ces to do ponedeljka :p
PS 2: luna, kupit cu ti cokoladu (lindt ako treba) samo me osiguraj od bananja :D:D
Ih, i ti si mi neki gimnazijalac... :p
Nemoj mi reći da ne znaš što je insinuacija...
Pogledam ja sad pa ti kažem da čuvaš ili ne ;)
Ja ništa ne čuvam, sada dosta serija izlazi- Family Guy, Bones, Mentalist, Chuck...
PS: Ne trebaš mi pisati, gledam ima li smisla da uzimam tu temu :) Možeš prestati :p
Došao mi paketić iz Kine- 14 dana :)
Sad terba naučiti slagati rubikovu kocku :D
<blef>
Znam ;)
</blef>
Samo, kad dolazi Dexter (ako uopce dolazi)?
Nedjeljom.
Na tracker uglavnom nedjeljom navečer ili ponedjeljkom ujutro.
Već ih je 5 (epizoda) izašlo.
Ali, ova sezona mi nije baš napeta kao ova prijašnja... :/
Valjda će se malo zakomplicirati uskoro... :)
Uvijek je tako kada pokusavaju razvuc pricu koja je vec odavno trebala biti gotova..
Isto i sa Chuckom..Koji klinac su sada isli otrkivat ko mu je mama, baka, deda itd..
A kao prica se da je u planu 5. sezona, to ce tek biti pravi fail...
Ovu 4. sezonu pratim samo zbog Yvonne Strahovski (<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3)
Ma, Chuck nema toliko ozbiljnu priču pa se može razvlačiti. A, mislim da bi izgubili pola gledatelja da maknu Yvonne... :D Barem dvojicu s ovog foruma :notooth:
Ali, Dexter mi se čini da ima kompliciraniju (ozbiljniju) priču. Ali, još uvijek se nadam... :)
Nije ništa posebno ni današnji...
Jako malo Yvonne... :p
Klasična kvazi- napeta epizoda...
Promjena je pis of kejk tako da tvoj netrud izgleda više kao lijenost :D fontchanger.apk i jedan flešabilni zip fajlić. Drž fige da zadnji DF nema glupi bug s fontovima, idem provat...
Djelomicno tocno!
Nakon dana kada su me gotovo svi profesori iz*ebali u mozak, pa cak i onaj iz tjelesnog onda jednostavno vise ne funkcioniram :p
Cek cek, kaj nisi vise na ODu? :O
I koji su to bugovi koje si nasao na DF-u? Meni sve za sada sljaka oke?
Bilo ih je par iritantnih, npr to za font gdje na nekim mjestima zezne prikaz i prikazuje upitnike umjesto znakova. Onda se tu i tamo također znao freezati pri unlocku (zato sam i otišao sa OD-a). Bilo je još par stvari kojih se sad ne mogu sjetiti jer sam zadnjih tj dana opet bio na OD-u, ali nekom prastarom. Ma sranje živo, a za sve je kriv CM :) U jednom trenutku, a neznam točno kojem, počeli su mi problemi s OD-om, a analogno tome i DF-om. I sad sam na dvije strane...
edit: mda, 5.8 i dalje ima isti bug s fontovima.
Ahaa zato si mislio na Sense nazad..
Ma meni ne smeta, do sad mi se nikad nije freezao na unlocku, samo mi se jednom srusio launcher LP..
Meni uzasno na Sensu smeta onaj dial pad...
preruzno i preocajno.
ot: insomnia
Jutro :)
Spremam se za školu.
Danas test iz fizike, a ja apsolutno nemam pojma ... zakaj ne radim šalabahter.