Imam samsung galaxy s 5 mini i zelio bi ugraditi IGo navigaciju pa molim savjet koja navigacija IGo je za moj mobitel najbolja.
Printable View
Imam samsung galaxy s 5 mini i zelio bi ugraditi IGo navigaciju pa molim savjet koja navigacija IGo je za moj mobitel najbolja.
Postoji cijeli poseban podforum o iGo navigaciji. :coffee:
Ne mogu se sjetiti kako se zove aplikacija koja skriva aplikacije u ladici s aplikacijama
Zna li netko?
Skini koji launcher i skrivaj koliko hoces. Ja koristim godinama Apex i mirna bosna.
Eh, ali onda gubim double tap to lock/unlock
Zato se skine aplikacija "screen off and lock", Nova Launcher i sve radi.
A sto je sa double tap to wake?
To mi je bitnije nego da ga tako mogu zakljucat
ja imam na G2 kako je shanta naveo i sve radi
Znaci radi i dttw i screen off and lock?
Radi da.
Ali u kombinaciji s nekim launcherom koji ima geste. Pa mozes podesit lock na bilo koju gestu.
DTTW radi bez obzira na launcher (na G2).
Wake da, ali ne i lock. Ja pricam za lock samo.
Sve radi,dttw i dttl. DTTW radi bez obzira na launcher,a u launcheru (Nova) podesiš gestu "double tap" da otvori dotični program (screen off and lock) koji ugasi ekran. Sve se odigrava u djeliću sekunde,ako te eventualno brine što je duži proces nego inače. Uglavnom,neprimjetno.
Kako na nova launcheru pod double tap postaviti aplikaciju screen off and lock?
Ne mogu nista u double tap, pise mi da je to samo za prime verziju
Ajme koja trakavica oko tog double tap, strašno. :rolleyes:
Ako piše da je za prime onda je za prime. Pogodi što bi sad trebao napraviti. :whistle:
Forum postoji da se nedoumice rijese i da se odgovori na pitanja/pomogne nekome
Pretpostavio sam da se nekako moze buduci da je kolega yager tako postavio, ali ocigledno je kupio launcher
Nova launcher jedino u plaćenoj verziji.
Apex može i u free verziji.
Ja koristim godinama već Apex i ne mičem se s njega.
Napokon postavljeno. Hvala vam na pomoci
Jel netko zna za neku aplikaciju tipa telefonske sekretarice koja se instalura na mob i snima poruke na mob. Nešto takvo je imao nokiin symbian i radilo je savršeno. Snimiš svoju poruku tipa:nakon zvučnog signala ostavite poruku, i nakon toga pozivatelj ti može ostaviti poruku koja se snima na tvoj mob. Dakle praktično se javi tvoja vlastita sekretarica i snimi ti dolazni poziv na mobitel. Na google playu sam našao neke nefunkcionalne aplikacije i dosta aplikacija koje pozivatelju automatski pošalju sms tipa: nemogu se javit ostavite poruku ili nazovite kasnije???
mozete sa power toggles staviti ikonicu koja ce vam zakljucavati ekran
Ne nego nesto kao sto je imala nokia,answer machine koja je radila na mobu.Dakle javi se tvojatelefonska sekretarica,instalirana na mobitelu i odvergla poruku kpju si sam sniio,npr.nakon zvucnog signala ostavize poruku.Poruku koju ostavis,zvucnu,sekretarica snimi izravno na mob.Poslije tu poruku mozes preslusati kao i svaku drugu zvucnu datoteku koja ti se nalazi na mobu.
Zna netko za noviji app ove funkcionalnosti?
https://play.google.com/store/apps/d...elop.rotator_t
Znači tražim filter za autorotaciju, tako da npr. mogu stavit autorotaciju za galeriju, ali ne i browser.
Problem s linkanim appom je da ne radi na 5.0.
Tasker :D