Ma možeš riješit hrpu. Ak imaš ispit od prošle mature(5.mjesec) daj mi pošalji pa da vidim.
Printable View
Možeš riješiti one koji se inače i napamet mogu.
Ali, ne možeš npr. napisati trigonometrijski oblik kompleksnog broja, naći 30. član neke jednadžbe...
Nemam taj ispit. Dala nam je profesorica neki po kojem vježbamo- ali mi se ne da skenirati :D (jedino ako je tebi baš jako dosadno :notooth:).
Imao sam fx-82es ali mi se krenuo gasiti sam od sebe.
Ovim novim sam se preporodio :D
Kad ti se nije dalo kopat malo ja sam :D
Svi ispiti od prošle mature: http://www.ncvvo.hr/drzavnamatura/web/public/dm2010
Viša razina, možeš riješit: 2, 3, 5(nisam zicer), 10, 11, 13, 16, 20.1, 21. Nekoliko zadataka se može, al se mora prvo malo sredit; možda ima još koji.
S tim da možeš još riješit sustave s dvije, tri nepoznanice, pripremi ti sve za graf, itd.
Ma da, al na kraju nista od toga. Stari nije dosao danas doma, tek ce se sutra ili preksutra vratiti :/
Nas vec u skoli plase sa tom drzavnom maturom i u 2. razredu smo vec poceli vjezbat i neke pripreme i ko zna kakva cuda nas jos cekajun.
u iscekivanju jutra..
Pogledao Salt.lkn
Koga? :notooth:
Jutro!
Spremam se raditi neku prezentaciju za školu...
Film sa Angelinom :)
OT: Još par sati i thropy je tuu hehe
Skuzio da komp na safe modu radi kak bi trebao, opce nije spor, ne rusi se... :hm: ko ce ga znat...
I ne radi mi tapatalk na iPodu :cry:
U sejf modu se neće ni rušit jer se u sejf modu više od 3/4 procesa koji se inače pale,ne pale... ;D
jutro... :notooth:
Ti majstori danas uopće nemaju obzira, buditi čovjeka u 4 popodne... :notooth:
Pa, 8 sati sna ti je dosta :p
Otkrio radio po žanrovima na groovesharku. :thumbup:
Pogledao the Expendables, solidan film.
Sad se bacam u potragu za novim netbookom, savjeti? :geek:
PS: Ovaj radio na Groovesharku ne radi najbolje, ja stavim da mi svira metal, a on mi ispljune Michael Bublea :fail:
razmisljam o novi pobjedama. i veselim im se :D
fucking insomnia... :rifle:
odrađena noć, a meni se ne spava... :-/
Jutrance! Spremam se za zagreb. Idem na jakusevac sa starim i onda u mek donalc :notooth: coca cola casa.. :D
Opet suša u chataoni... :)
OT: Radim neku prezentaciju...
Ajmo heeeeelp
OT: Ucim latinski i slusam Essential mix 10-7-2010 od Afrojacka...
Odlicno ;)
došao s nogometa... :)
čudno škljocanje u zglobu, tako da sutra preskačem nogomet i samo trčanje... ;)
Kaj je sad takva tisina, pobogu?
Jucer sam dobio Coca cola čašu, kupio sam si futrolicu za iPod, a danas pišeko fiziku, sutra kemiju, u cetvrtak engleski, a u petak ispravljam geografiju i pisemo zastitu na radu.. Ah...