:lol:
Trebao bi malo izaći iz kuće, ovako uopće nisi u toku :p
Ti samo gledaš sa balkona zgrade i lijevaš šlaufom dvorišta iz kojih ljudi ispumpavaju vodu :belj:
Printable View
:lol:
Trebao bi malo izaći iz kuće, ovako uopće nisi u toku :p
Ti samo gledaš sa balkona zgrade i lijevaš šlaufom dvorišta iz kojih ljudi ispumpavaju vodu :belj:
A zajebavam se :) bilo je vode i kod nas, padalo je podosta, ali tu di sam ja se to ne osjeti. U gradu bude kaos čim padne više od 50 l/m2, to je normala. Nama je proljetni pljusak elementarna nepogoda tako da... ;)
Ali koliko vidim više je zahvatilo okolicu Pule...
Samo 50 l/m2? :p
Jel zna zakaj mi najedanput na iPodu mail dojde u pretinac tek kad otvorim aplikaciju, prije mi je doso odma, i pisao broj mailova neprocitanih, i cuo bi se zvuk... A u postavkama diro nisam nikaj O.o
Ma, nisam mislio ozbiljno.
Zar nisu inače količine padalina u mm? Tipa, 160 mm/m2 je već dosta.
No, dobro.
Gledam trailer za film Streetdance 3D- zar je dozvoljeno toliko kopirati već postojeći film? :notooth:
Misli, taj film je isti Step Up 2, samo na "Londonskom"...
I trailer je na istu foru.
Na početku počinje neko "natjecanje", ekipa pleše, sve je super, svi su cool.
Tip viče: "Are you ready...".
Dolazak u školu, prijezirni pogledi baletana, dokazivanje kako su oni moćni (ovi "streetdanceri"), prikazivanje svemoćnog plesača koji sam pleše po dvorani i bacaka se (bavi se baletom ili tako nekim plesom koji ne odgovara filmu), pokušaj suradnje tih dviju ekipa (baletani i "streetdanceri"), glavna glumica završi sa baletanom s početka i na kraju sve ispadne super (suprotno predviđanjima sviju) i pobijede na nekom natjecanju spektakularnim plesačkim umijećem.
Naravno, ima i par problema, oni možda i nisu potpuno isti.
Joj... sad sam otkrio kraj tako nepredvidivog filma... :p
Prestrašno... :nono:
160 mm/m2 je 160 litara :) (1m3=1000 l)
Možeš reci i u milimetrima i u litrama, makar kod nas se češće čuje u litrama/m2.
Šta uopće želiš reći :D Nemam pojma koliko je palo kod nas, kažem samo da mi plivamo kad padne samo 50 l, a kamoli 150 lol!
odoh na posao...
Eh, sta ste sad sve napricali, boze sacuvaj... To ni Chuck Norris ne bi shvatio :belj:
Fakat sam genijalac...
Ode M55 u vjecna lovista :/
pogledat mirka pa na spavanje... ;)
Gori si nego ja, ja ga bar slozim :belj:
Pecem pizze, one male, okrugle (a ne, kockaste jbt :wtf:)... Jedva cekam da ih okusim :notooth:
Btw ima kakav program za dijagnozu kompa? Ono, procesor, ram, abla abla, iskoristenost i te peezdarije?
Ja sam ga imao kao zamjenskog dok mi je jedan drugi siemens bio na popravku (CF75)
Zakon telefon, igrao sam se s onim LED-icama sastrane ko beba :D
Uh, dok se sjetim Siemensa... super telefoni, još uvijek imam 4 funkcionalna telefona u kući. Bar mislim da rade :D
Moderiram malo :p
Pojeo pizzu, opet onaj osjecaj da cu se raspuknut :notooth: aj bar je skola sutra popodne...
Kvragu, trebao sam jos jucer pocet pisat zadacu :/
@Cionn,
Daj georgyju, on ce ti to nabrzinu rijesit. :notooth: