Stavim kad dođem doma. Iza deset.
@ravilov - Tapatalk je free :)
Printable View
Da? Bah. Kad sam ga ja kupovao nije bio. :mad:
Također.
Isto ga kupio i onda su ga stavili free. A mi koji smo ga kupili imamo kao vip (bez reklama) a ovak i onak nema reklama. A da bi imao vip moraš se logirat s mailom i ne znam jel to više moguće i dobit. Ma glupost. Uništili su skroz aplikaciju.
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
Evo linka, verzija 4.6.2
http://goo.gl/YhgH9c
Evo ga taman u postu iznad tvog :D
Melem za oči :)
Fala ti ko bratu :)
Da li netko možda ima android aplikaciju Skiti 2.0.1 jer sam je slučajno pobrisao a ne mogu je naći za skinuti pa bi molio nekoga ako ima da mi javi na pm ili da stavi lupload na link
pozdrav
Trazim neki task app/widget koji bi na zaslonu ispisao nesto tipa "no tasks today" ili slicno.
Probao sam ih nekoliko sa play stora,ali bezuspjesno.
Pucajte prijedloge...
Gtasks, Agenda widget... afaik, dok sam to koristio imali su widgete i kada nemas taskova nesto je pisalo u gore navedenom
Sve je to super ali meni neda instalirati
Trebas instalirat Amazon appstore i onda preko njega.
Jesam na mobitelu i nece nista
Da li ides preko browsera ili aplikacije?
I jedno i drugo. Preko aplikacije mi stavi blank screen ne vidim nista a preko browsera me salje da instaliram app.
Sretnu Novu godinu želi nam Amazon sa poklonom aplikacija u vrijednosti $110
P.S.
Radi li kome Republique i Thomas was alone?
Republique mi uopće ne da instalirati na mobitel, a Thomasu faila instalacija.
Facebook Lite se pojavila pa kome treba
http://www.apkmirror.com/apk/faceboo...-official-apk/
Jel vama stižu obavijesti o novim postovima? Meni ne od neki dan.
A gdje, na mailu, tapatalku? Ili čemu?
Na mailu i tapatalku. Sad sam riješio mail, bilo mi je u control panelu isključena instant notifikacija ali neznam zašto kad to nisam dirao uopće. Tapatalk i dalje ne radi
Ako koristiš neku stariju verziju Tapatalka ne radi zbog Lollipopa. Starijim verzijama ne rade notifikacije na Lollipopu.
Ja imam stariju(4.6.2) i betu zadnju (4.11.0) i na staroj ne rade dok na novoj normalno rade.
Koristim Tapatalk v4.10.4 i KitKat, nisam na lizaljki
A notifikacije od ostalih foruma?
Ne dobijam, biće da Tapatalk zeza.