ha eto, ide nekako bez tebe.. http://e.deviantart.com/emoticons/f/faint.gif
Printable View
ha eto, ide nekako bez tebe.. http://e.deviantart.com/emoticons/f/faint.gif
No no, ne sad plakiti... nije to dobro...
Ja svratim, iako ni ne postam često, ali bacim oko na "Sastanak...." pa vidim ako ima dogovora kojeg pa se pojavim...
Vidim držiš sve pod kontrolom. Helga :D
ali Haaaaaans, nemrem ja to.. vis da me se ne boje dovoljno da bi se okupili na sastanku.. ja nisam tako opaka i plava kao ti..
http://img.photobucket.com/albums/v1...ons/ffaint.gif
kako sam ljut... odigrao listic sa frendovima i stavili na grcku X a gube 0 - 2 :mad: nebi me smetalo da nisam govorio da ce svedjani pobjedit...
Pa ako je samo o plavom riječ, daj mi 10 minuta da navučem rukavice (ili 5 da dograbim tavu) pa ćemo i to sredit :) Bit ćeš Modra Vlasta te sekunde ;D
a, ne, ne!
ja sam ta koja spenka!
malo zadrijemao, sad se probudio . . . :notooth:
Štrebo danas matematiku nakon godina i godina...i vjerojatno me ceka jedinica...
nesmijem past damn :(
Laganini odo spavat.
Eto, jos jedan. ;D
dobar jutar svima... ;D
Opet ja sam na forumu...
ovo nimalo nije fora...
moram na praku... a tako bi rado još odspavao par sati... ;D
je, i ja bih jos krmila.. treci dan zaredom ujutro.. blah..
da ravilov, sve neki mazohisti i seksualni robovi.. predobro! jeste tak velikodusni i kad je peglanje vase kartice u pitanju? ;D
Jutro svima
Danas pišem matku :crazy:
Držite mi fige, to mi zadnji ispit pred diplomom :respect:
držim fige onda . . . ;)
pozdrav svima...
malo ubijam vrijeme na praksi... :)
Vidim, ovdje ništa novo... :hm:
Netko mi s auta mazn'o :hrv: zastavice. Idem sad kupit jos dvije,al ovaj put ako nekog uhvatim,**** je ježa... :jež:
pas mater pisali matišu, nece bit 2. al ironija je sto sve znam, (mozda zadnji zad ne) al ona da usrane brojeve i ode sve u k.
imam samo jos jednu sansu + moram odgovarat. fak fak fak :(
inače, pakleno vani, zujim, pije mi se sok kojeg nema. -.-
Evo, opet dobil jedan iz latinskog...
Valjda idem na popravni... ne, ne, nejdem... ili idem...:hm: :suicide:
Svejedno, doma i nisam tak nastradal...
OK, idem jest piceka s mlincima... :licklips: :spin: :creep: :Puke:
i neka su ti ih mrknuli smuc! da zivimo blize, mozda bih i ja bila kriva. :satan:
bas me iritiraju te zastavice po autima.. nit se prvenstvo dogadja u nasoj drzavi, nit nam nogometna vrsta igra svaki dan. nit nam je vrsta tako bajna da zasluzuje toliki kic. bas bezveze.
aww što grmi ovdje a kiše nigdje.
odoh prepisivat šugavi dekameron
kako ne, evo kisice ;D
Opet nestalo neta, valjda zbog kise i grmljavine. :(
Mislim, ne meni nego susjedu, ali i mene pogadja. ;)
Srecom nije zadugo, eto ga nazad. :)
E baš svjetli i lupa ovdje... Nije dugo, mora malo i padat... barem jedno tjedan-dva :mad: :cry:
A kao sprema se dugo, toplo, suho, xtremno vruće ljeto. Tropske vrućine. Vjerojatno i da, ali na tropima a ne ovdje. Otkad nema Sijerkovića & stare garde ovi novi ne mogu pogodit ni trenutno vrijeme kad stoje usred pljuska, a kamoli da uspiju prognozirat nešto na duže od 3 sata unaprijed. :angry:
Borivoj Čapka rulz! :)
prepiso dekamerona,napravio salic...
damn baš je stresno kad si u velikoj sansi da padnes, smrsavio sam 2 kile vec.
;D :(
malo sam se isprepadala cuvsi od oveceg broja ljudi da su im lately gromovi skurili splittere i tak to.. tak da cim je tu pocelo gruvat, ja pocupala sve iz struje van..
i onda se nakon nevremena sat vremena nisam nikako mogla spojiti!! :mad: *ebo internet kojem svaki pljusak smeta..
aww a ja mislio bnet za kitu. ;D
meni se samo par puta rekonekto ruter (ili modem) ko ce ga znat.
ama na poslu na stotinku sekunde nestalo struje , ma doslovno da ni ne osjetis , samo sam po nekim uredajima koji svjetle skuzio to , i naravno nismo mogli se na odgovarajuci nacin odjaviti..a vrlo je osjetljiva institucija , nema mjesta pogreskama .. nekak smo se pokrpali , al neznam kak bu to sutra izgledalo.
nevjerovatno kak se vrijeme mjenja u sat vremena.
tak je i meni, blicne svijetlo, al laptop radi ^^
jedem vocnu salatu :)
Kod tebe nema kise, jelda? :p
OT: saljem neke glupe mailove za posao, jedva cekam da to zavrsim pa da odem u krpe.
Večer :wave:
Evo mene tek sada doma...od pola 3 na terenu...malo feštal i bilo je odlično..nisam ni znal da sam tak poželjna osoba :p ;D :respect:
I da..onaj ispit...pal sam :notooth:
Idem u krpe...noć :wave:
E pa gdje si plava bando. Dugo te nije bilo ovdje.
E Jamal, stalno neke slastice, prvo rodjkas, pa sad ovo :p Paz' na kilazu.
I sta ce to bit. Ravilov nam intenzivno poceo postati po Chataonici. Jos malo pa cemo imat' chitav moderatorski i rukovoditeljski tim foruma ovdje.
I da, tijekom kise Bnet zacudo nije prekidao. Znam jer sam igrao 3 sata Texas Hold'em kod frenda :notooth:
Gorane, ti pozeljan? Tko ti to lagao. Mislim da si jedino pozeljan u Chataonici kad te teta Luna zeli ishibat, a svi ostali su pobjegli ;D
I kak si pao taj ispit. Sta nisi prepisivao? :notooth:
Pojel abnormalno los i skup wannabe kebab. Pojel burek s mesom da zaboravim na kebab. Gledam reži me.
Heh, ma nema dobrog kebaba u Zgb-u. Trebat cu opet ic' u Prag ;D
:notooth:http://www.comicguide.net/images/smilies/peitsche.gif http://www.militaryphotos.net/forums.../icon_bash.gif
hajt laku noc divljaci jedni.
dobar jutar svima... ;D
sam ko duh na ovom forumu... :-/
nema nikoga...
lagano se spremam za praksu i fax... pa kasnije na tekmu... :)
eto me u uredu.... gnjee http://yelims1.free.fr/Soif/Soif07.gif
Dobra ti je ova...volim kad me La_Luna po guzi isšiba :notooth:
I da, prihvati da sam poželjan ;D
Pao sam ko iz kruške...;D
Ma od kog ćeš prepisivati kad smo svi pali ;D
Mene je koštala dvojke jedna mala vlastita greška...ali kaj sada, za dva tjedan idem opet i sa sobom nosim Smith & Wesson ;D
došao s vožnje . . .
gledam kaj ima, vidim ništa novog . . .
ko danas dolazi u piranhu?
Triput pokiso ko mish danas... :cry:
A jesmo puni sebe Gorane ;D
Ja necu doc u Piranhu, imam vaznijeg posla :p
To je jako velika tajna. Jesi ikad gledao Blufonce? E, tolika tajna ;D
A i eto mozete organizirat dosad najbolji sastanak forumasa. Onak prilika je savrsena.
Evo i mene, ispravio jednu jedinicu iz usmenog, još test:hrv: :hrv: . iz istog tog gradiva, znam sve rijesiti jedino ovisi o brojevima i mojoj koncentraciji, a rekla da je to jedini ispravak, tako da ako ne ispravim...joj joj...
a i kakve gluposti ucimo, majke ti mile...
citam pismo od curice iz konga koju sponzoriram :)
cudan feeling.. dezavu otprije dvije godine, dok je trajalo svjetsko prvenstvo.. po busu i tramvaju od ranog jutra ljudi u dresovima.. u vrticu pola kikaca u dresovima..
i dalje ne opravdavam to koljektivno ludilo!
al danas se igra.. danas to sve moze proc' ;)
samo je jedno u mom zivotu vrijedno
da pustim suzu s oka jer tebe volim jaaaaaaaaaaaa
:hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
ajmo drzat fige!
Evo još malo i tekma :hrv: :hrv:
Hehe...ma najveća tajna je totalno bezveze - gledat ću utakmicu od doma :p
Ja radije učim nego da gubim živce na našima protiv Švaba....
gledam ove njubove naše od navijača, deru se "malo vas je malo vas je pičkice"... švabama i guess. Oo
aww nije ovo lose, samo da nebude kao sa austrijom, prvi dio solidna igra i onda nas pritisnu i skoro popusimo
s ponosom
narodu svom
ljubi krv na dresu tooooooooooom
;D
zasad super... iako je kranjcar mogao rjesit utakmciu... nece se nitko ni sjetit toga ako rezultat ostane pozitivan za nas :)
Oporavljam se od mogučega srčanoga u zadnjih 10 minuta!
I sada se mislim provozati sa 4 zastavice na autu! ;D
2:1
Idemo, HRVATSKA!!!
loooooooooool
grb, a jebga, mal' sam gluva od djecjeg placa na uvo ;D
ugl
:hrv::hrv::hrv::hrv::hrv:
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Pobjeda :hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :hrv:
http://img299.imageshack.us/img299/8...d1ad199ot3.jpg
Auh fak! Nemrewm mise pit a mnoram vozit doma!!.
aaa predobra utakmica :D
e, da!
danas mi 3 mjeseca bez nikotina!! bravo ja
Puih! :D
čestitam luna ;)
il si ti neka cudna ili se pusaci forsaju s tom "ovisnoscu", ja bi prije reko ovo drugo ;)
wank, ne kuzim?!
ja sam pusila gotovo 9 godina kutiju dnevno.. jest, bila je ovisnost! jest, jos me ponekad opere da bih zapalila. al sam tvrdoglava mazga i zao mi para ;D pa ne pusim. al da je prestat pi*kin dim, e bome nije!
fala andro
Svaka čast La_Luna :respect:
Idem jest i u krpe...
Još me nitko nije kontaktirao za adresu...budući da sam dobio nagradu :banme:
fala gogi
a glede adrese, jesi siguran da ti je mail koji je aktualan na forumu (uglavnom onaj s kojim si se registrirao) jos aktivan?
Evo i mene :) Bio sam kući par dana :p
Sinoć bio s dragom na Sex i Gradu :) Nisam nešto oduševljen.
ma kako ljudi pricaju o tome, prije bi reko daš se skinut s heroina nego s pljugi.
9 godina, to je i prešlo u naviku...ima i ovisnosti,znanstveno dokazano, al napuhuje se to previše. al poznato je da ovdje rasprave završe gadne tako da ;D
nadam se da ces se rijesit tog smeca, jelda je dobro bit pun para ;D
Pi*kin dim je zakon!
Pojnc - si bil na seksu il u gradu? :p
nemogu vjerovati da je austrijancima dao penal u 93. minuti !!! ode 558 eura u picku materinu
Luna, cestitam! Keep it up! :thumbup:
to prošli smo!
fala, fala!
:Ponosna:
(hajt nadji smajlica koji se ponosno busa o prsa! ;D)
javi se kruni na pm
ziher covjek ne prati ovu temu
Gogi!
ovo je vrijedjanje!!!! ides na hladjenje!
;D
@Goran,
I drugi put azuriraj podatke na vrijeme. ;)
@Luna:
http://www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif
Drugim rijecima, ne da mi se trazit. :notooth: ;D
mislim, ku'is, ono, fakat..
vrijedjanje bih ti mozda cak i oprostila.. al nepismenost! u mom dvoristu? krunu! krunu?!? 'ko tebe iz srednje pustio? ma 'ko te iz osnovne pustio?!
ajmo, sad za kaznu stoput napisi: kruni
(mislim, zayebavam se, da ne bi fakat napravio sto posteva ;D)
((i da, opce nije bitno kaj sam ja ime napisala malim slovom. ja sam ruka zakona! ja sve smijem ;D))
EDIT: a damn, trebala sam kvotat! editirao si :p
Sad ću ja tebe malo pameti naučiti ;D
Prvo pogledaj tipkovnicu i ako ne vidiš stavi naočale ;D i vidjet ćeš da su ova slova, dakle U i I jedno pored drugoga...dakle zalomilo mi se krivo slovo, kada sam pročitao odmah sam editirao...stoga :p
I kaj ti radiš tu...trebala bi biti na okupljanju u Piranhi..:p
kakvo okupljanje? ja ne vidim nit slova o tome u ofišl temi.
:dize surlu u nebesa:
osim toga, i ravilov mi je tu. i tak to.
mda, sad ce olfo tastatura bit kriva za tvoju nepismenost. jos reci da i qwerty imas :p
;D
A jesi i ti ;D
Ajde samo se ti onda zabavljaj sa ravilovom ;D
Idem ja u krpe...noć :wave:
da, da, sad kad sam te razotkrila, takticko povlacenje u krpe..
;D
noc gogi
odoh i ja, noć