:hm: pa odi probaj, al nemoj nas na forumu zaboravit kad postanes megapopularan :belj:
Printable View
:hm: pa odi probaj, al nemoj nas na forumu zaboravit kad postanes megapopularan :belj:
A čuj... Kreneš na faks, sjetiš se neke odlične ideje- zaradiš novce da se možeš uzdržavati par života i što će ti faks :D
Ili, kao što masovno rade oni šamani i nadriliječnici, napišeš neku knjigu na koju će ljudi pasti, zaradiš novce i otvoriš svoj faks i "dobiješ" diplomu tog faksa. To je, po meni, najjača stvar :notooth:
Koji sam ja ono na ljestvici... ? :p
Opet slusam Antenu zagreb i cekam prokleti Kuku, sad sam spemniji... :D fasovo sam ga jucer zato kaj sam slusa prek neta, pa kasni 10 sec :notooth:
berba grožđa gotova,kvaliteta odlična
i krepan u svakom pogledu/smislu
:drink:
SMS je spremat, procitao sam pravilnik Antene zagreb, mislim da mogu sudjelovati... Sad ce zvuk samo moram cekat!!! Wish me luck, PLEASE! Btw djeli se notebook, neki HP-ov :notooth:
skidanje muzike, red bull u ruci, i lagano... :notooth:
Pozdrav narode..evo, danas je sve išlo dobro...bar se tako čini...
Raspoloženje? Pa ono... recimo da "0" predstavlja neutralnost...ja sam na -7, a trebao bi biti bar na +6...
hmmm...ne štima nekaj...treba mi alkohola... :tomato:
Vec sam pomislio da sam uspio brickat Desire :notooth:
lagano na posao... ;)
Probudio se, i upalim novu tv, kad ono, dora istrazuje.. Vesele se kaj su bebe nestale... Onda kazu kak je danasnja mlades nekak cudna :notooth:
Dosađujem se...
Bolestan sam (fizički potvrđeno, a psihički... :retard:) :(
^^ Ništa nova. :belj:
Izgleda da ću morat s klincima u 2 na trajekt i na Orebić. Imaju prvu tekmu u ovoj sezoni,a ima ih ko mrava pa trener ne stigne svih pazit. :)
Veceras ce bit gadno kako god kreneš. Frend je pravio žurku nakon završene treće godine studija,a večeras pravi žurku jer je završio svih 5 godina i sad je magistar građevine. Nakon treće godine smo se nasisali ko zmije,a večeras će bit još gore. Sreća pa sutra nema utakmice... ;D
Da, zapravo izmišljam da sam bolestan da bi mogao poskrivečki učiti... :D psssst :p
Joj... pa nisi trebao pred svima to napisati :blush:
Nije meni fizika (jos) problem, al kad bude, eto, znam kome se javiti :notooth:
OT: Opet slusam antenu zagreb, znate zakaj... :evil:
Od jutros popio red bull, 2 kafe i panadol extra.
Not feeling very well - imam hiperkofeinozu ;D
Narancasto nebo, fora :D
xlr- kako je kod tebe, poplava je na tom dijelu di si ti ili?
Iskreno, nemam pojma. Živim na brdu pa se to valjda slilo dole sirotinji u dvorišta :D :D