Rjesavam zadatke iz testa iz fizike, dosta dobro mi i ide :D
Printable View
Rjesavam zadatke iz testa iz fizike, dosta dobro mi i ide :D
Joj smuc, da te nebi onda tuzil za remecenje javnog reda i mira?
Ot: lezim u krevetu i ovaj pesek opet hrce :wtf:
Pa, nećeš valjda dva puta pisati...
Napišeš sada, pa na satu ne trebaš :p
Već sam te pitao (ali nisi odgovorio), gdje igrate košarku- na Klaki ili Vrapču?
Vjerojatno ću doći, ali ove godine samo kao promatrač. :)
Ma mutava profesorica mi je dala kao neki listic za ponavljanje, a na listicu pise "1. Provjera znanja, 2.a (moj razred)" haha :D
A to rjesavam eto iz dosade da me ne iznenadi :P
A kaj se tice nocnog hakla, neznam.
Za*ebavaju nas jel smo ekipa koja ima 16 god, i u principu smo najmladi.
I rekli su nam da ce nas kao ubacit ako ostane nekaj slobodnog mjesta, a to cisto sumnjam.
Rekli su nam da ce nas ovi stariji pregazit, mozes si mislit...
Ko prosle godine ce doc sve neki nabrijani i nabildani likovi..A kaj je najzalosnije, nitko ne zna pravila kosarke...
A prosle godine smo potukli likove koji su bili jedni od favorita, isto prepotentni studenti DIFa...Jazavci..sve do jednog..
Tak da mi je bezveze igrat tamo, jel znam da ce me frajer laktom po glavi opalit.
Al mozda sutra uskocimo na Velesajam na hakl ;)
355 ml red bulla, pogledati još par epizoda weedsa pa na spavanje... :notooth:
Cion, i ja obozavam taj program... Pisem zadacu na stolu i sam sa ipodom prckam po kompu... Nekad koristim teamViewer, al ajd.. :D
Na racunalstvu sam, pita nas, ja mislio kao znam sve, al ova pitanja.. Ajd, bar logicki zakljucis :notooth:
Kako sam rasturio fizikuu :notooth:
Nista na kraju niti od velesajma..
Isuse skoro sam se onesvjestio na tjelesnom (il mi se samo tako cini :notooth:). Trcali smo sest minuta i ja sprint budala, aj kas su svi odo i ja sprintat, eto mi sad na, nemrem se pomaknut :-/ Al zato na informatici (ok, racunalstvu...) sam dobio pohvalu :D i iduci me put pita, nije sve stigla...
Ova Hrvatska me svaki dan sve vise i vise nasmijava...
Hrvatska ostala bez 2 MiG-a..
Sad ih sveukupno ima 2, od kojih 1 nemre probit zvucni zid :notooth:
A glavna teorija pada zrakoplova je da su ih namjerno srusili kako nebi morali izdvajati gro love za odrzavanje aviona :flame:
Je da, cuo sam na Anteni zagreb kad me mama vozila danas doma... Presmjesno :P mislim, ak oces ponudi se da ces ih ti odrzavat :belj:
Ima i u Garden Mallu neki hakl sutra.
Samo ne znam jesu li gotove prijave ili će to oni staviti neke "zvijezde"...
Ne bi se čudio. Makar, nije mi jasno kako se možeš avionom zabiti u drugi avion. Ajde da je bilo 50 avoina na nebu na tom području...
A, ionako nam ne trebaju... :D
Ili će sada kupiti neki B2 :notooth:
Sad ce se nasi uvlacit amerima u guzu pa ce im ovi prodat tako neki ultra velki avion koji nece nikad koristit :notooth:
Kazu da su izvodili takticke manevre...jazavci...
Ma neznam ,ecu se vise prijavljiat jel znam da ce nas "klince" otkantat :/
Nisam znao da se tamo toliko starijih prijavljuje.
Pretpostavio sam da su svi tako 16- 18 ili mlađi...
Ali, sada znam :)
Sta radim? Idem pisat fiziku, slusam antenu zagreb, i upravo je bio famozni KU-KU, i sad se nadam da cu dobit laptop, malo sam kasnio... xD
Došo iz Mostara. Bio malo zabit nos... :)
Ovo me nasmijalo do suza...
http://slike.hr/slike-male/h/haht_19762.jpg
Od kud si to iscupal? XD
Mama me tjera da sad idem ucit inace
Mi uzima iPod... -.-' ocu spavat :cry:
hahaha, tak treba, da se od mladih dana naučiš radnim navikama :D
Aj, naj bit betežni...i ja ti učim sad... a mora se...
Mora se, al nece se :belj: kupio sam si Post It naljepnice, sad mogu komotno citat lektiru :suicide:
OT: Upravo primjetio paucinu oko kompa :wtf:
Zivjela skracena nastavaa :D
OT: Jel mi moze netko objasnit sto znaci kada nekom pise u CV-u "Dropuot, Harvard Uni"?
Dropout- pao.
Harvard Uni- Hogwart... ovaj- Harvard University. ;D
Znači, odustao od Harvarda.