Več sam mislil da se radi o još jednom lošem remake-u originalne Magle. Makar, ideja je dost slična.
Printable View
Več sam mislil da se radi o još jednom lošem remake-u originalne Magle. Makar, ideja je dost slična.
American Gangster - 8/10
Zgodan film koji me privukao zbog radnje bazirane na istinitoj priči. Dugo traje, u međuvremenu sam morao nešto i prigristi, ali nije mi bio dosadan. Radnje bome ima i previše što u globalu nažalost ostavlja nepovezan i nezavršen dojam. Denzel odlično odglumio, rasplet filma također odlično napravljen.. Po meni zanimljiv film koji se ne gleda na tašte :)
nije da ga nemam na cd,al gledala ga na tv.Bournov indentitet-8/10..nekak pred kraj su ga sfusali,al ima nastavaka pa mozda bude bolje..:)
the mist - vrlo kompleksan film. vrlo kompleksni likovi, odnosi. situacija beznadna...
kraj... kingovski :respect:
10/10
najbolja scena --> metak u čelo :D
asterix i obelix-na ol. igrama - kad bi se srezalo prvih cetrdesetak minuta= 6/10
-osim šarmantnog žerarda(obelix), glume shumaher i zinedine zidan. najjaca scena mi je sa shumijem & Jeanom Todtom. predobro! hah
lili, pogledaj ostale dijelove, i pročitaj knjigu, pa ćeš znati na što mislim...
btw-50 first dates....dobar...
The Mist
10/10
A kaj reči osim da je King King!, već dugo nisam pogledao tak dobar film, moram reči da se našao rame uz rame s Kingovim Storm of the Century!
King je naime genijalac za proučavanje "ljudskosti", a ona žena koja je glumila vjerskog fanatika, definitivno zaslužuje oskara ;D
Kraj sam pretpostavljao kakav će biti, ipak je to King
žao mi je kaj ovakvi filmovi prođu neopaženo
Everything is Illuminated - 8,5/10
Putopisna drama s tragovima humora (pretežno u početku filma), vrlo pristojan film i, ako niš drugo, možda nešto naučite iz povijesti. Snimljen prema istoimenoj noveli inače.
Pogledao sam ga iz razloga jer glumi Eugene Hütz iz Gogol Bordella i zato jer je soundtrack odličan :) Neznam koju bi mu ocjenu dao, film mi je dobro sjeo, ali opet ne mogu mu dati desetku zato jer nemam zamjerki...
E i da, scena na kolodvoru kad se pojavi dio benda :D http://img90.exs.cx/img90/7870/b7ydance.gif
Day of the Dead (2008) - sve već viđeno, predvidljivo, nimalo scary :-/
3/10
Wristcutters: A Love Story - 5/10
Ništa spektakularno zanimljivo, neznam ni što je zanimljivo u filmu osim soundtracka (pogađate) - Gogoljevci :)
Samo pjesma, nema spoilera ni trailera ;)
http://www.youtube.com/watch?v=grKaSsyvxZE
..neznam, tolko sam se izmučio sa titlovima da se ne isplati skidat film osim ako sigurno nemate valjane titlove.
A vidio sam to. "Nije da ga hvale" je bilo upućeno filmu (loše sam to sročio). Čak i na wikipediji su ga loše prokomentirali baš zbog Madonne... Zasad ga nisam ni tražio za download, možda se prije obistini sljedeće:
= Citat =:
Izvorno postao wikipedia
Što više dodati. Ellen Page odlično odigrala ulogu tako da sam čak izgubio dojam da se radi o 16-ogodišnjakinji. Ima odličan tekst, dijalog, kako bi to nazvao.. Naoko jednostavne rečenice zakomplicira i ispuni epitetima, metaforama i sl. ukrasima tako da sam se u nekim situacijama i sâm prepoznao :)
Soundtrack - http://www.countingcows.de/iiieks.gif Odlično paše njenoj ulozi, a i natjerao me da izvučem Kimyu Dawson iz formalina.. Sve u svemu:
Juno - 7/10 (ipak film djeluje presavršeno u odnosu na istu takvu realnost)
The Invisible(2007)-po meni ovaj film je mogao biti puno bolji, s obzirom da ima odličan početak i scenarij nije loš...al eto nekako druga polovica filma mi se baš ne sviđa...
al sve u svemu, solidna triler-drama...
ocjena 6/10...
Pathfinder 6.5/10
oke filmich s poprilicnom kolicinom odrezani udova, glava krvi itd.
Definitivno su vikinge odlicno napravili zgledaju hjebeno
Ugl vikinzi dolaze u S. Americu klati indijance, ali suprotstavi im se jedan njihov kojeg su odgojili indijanci, a koji je kao klinac prezivio brodolom vikinga...
Unstable Fables: 3 Pigs & a Baby - 8.5/10
Interesantna obrada priče, stil sličan ko na Hoodwinked :thumbup:
"Točka prednosti" (Vantage Point) - zanimljiva ideja za dobar akcijski triler, ali sve je iskorišteno u prvih 30 minuta filma. *** mogući spoileri *** Ponavljanje scena iz različitih točki gledišta je zanimljivo dva-tri puta, ali 5 ili 6 puta koliko ih ima tijekom filma postaje s vremenaom sve manje zanimljivo i napeto. Na kraju su ga dodatno zas*ali sa klišejima i neizostavnom patetikom, te jednom ovećom greškom. U jednoj od verzija viđenja događaja jednostavno fali jedan dio radnje koji je viđen iz ostalih verzija. Oni koji jesu ili tek budu pogledali film, vjerovatno će skužiti.
4/10
Pjevajte nešto ljubavno-eto prvi hrvatski film koji osim što nije neka ratna tema mogu reći da mi je odličan za promjenu.
A kad su morali svirati Mišu i ostale neke šlagere(il kako već to nazvati) baš sam nekako suosjećala s tim bendom :)....i onda superman :)
ocjena, s obzirom da je hrvatski film, hladno pivo i tako to.. 9/10 :)