sync nema, a gdje god da ga sprema nisam ga uspio naci :)
Printable View
sync nema, a gdje god da ga sprema nisam ga uspio naci :)
A koja je to aplikacija?
Ja sam koristio Helium,nemam rootan mob.
Ne znam baš. ;) Isprobao sam dosta tih notes aplikacija, nijedna od njih (pa ni ova koju trenutno koristim) ne sprema ništa na SD card. Sve isključivo u sqlite u /data/data.
Da ne crosspostam: http://cafe.mobil.hr/threads/78015?p...=1#post1075846
U mom slučaju radi se konkretno o tom uređaju ali problem vjerojatno nije vezan za specifičan uređaj pa eto da pitam i tu.
Novi update Whatsappa oboji kvačice u plavo kad primatelj pročita poruku :D
samo da se javim, rjesio backup s heliumom, odlicna stvar.
Ne kužim, kod mene je i dalje po starom. Imam dojam da sa svakim novim updateom aplikacija radi sve gore ili su im serveri u banani. Nekad poruke kasne po 10-20-30 min, a i kad poruku pročitam, ovaj mi u notifications baru par puta stavi tu istu poruku kao da nisam pročitao. To mi se počelo javljati od prije cca mjesec dana kad je isto neki update izašao.
Domi, mislim da i druga strana mora imati zadnji update instaliran (kod mene pola kontakata ima plavu kvacicu, pola ne)
Nemam takvih problema domi. Sve uredno ide, nikakva kasnjenja. Kasnjenja bi relao prije da su do veze, odnosno imao sam prije problem sa kasnjenjem i bilo je do neta mog.
Sto se tice toga za kvacice, ne znam jel treba imat. Meni svi imaju plave.
Mislim da će teško biti pogoditi zašto ima ili nema plavih kvačica. Poslao sam ženi poruku ujutro i ona je je odmah pročitala a meni su kvačice bile sive. Navečer isti dan su poplavile iako nijedno nije instaliralo nikakav update niti (niti aktiviralo tu opciju jer to ni ne postoji). I od tada radi kako je predviđeno.
Ma sljedeći tjedan mi stiže nova mašina pa ćemo vidjeti kako će na njoj raditi. :)
Uglavnom, još sam malo testirao, dio kontakata ima plave kvačice, dio nema. Očito moraju to ispeglati...
Da, mijenjaj tu kantu:big smile3: to je sigurno do uređaja i uzmi si neku pilu :biggreen:
tko još kupuje Prestižo;)
Đe si bona nejavljaš se i nema te ko ni lanjskog snijega:smile:
U svakom slucaju, te whatsapp kvacice se ponasaju eraticno. Kod frendice sa ajfonom imam kvacice, ali na jucerasnje zadnje dvije poruke ih nisam dobio iako znam da ih je procitala.
S druge strane, cura instalirala zadnju verziju i poceo sam dobivati kvacice od nje. Nista ja to ne vjerujem.
Ovaj Tapatalk je postao prelos. Svaki update je sve losiji.
4.10.0 donosi sve najgore. Strasno kaj su napravili od aplikacije
da,uzas... bas sam htio komentirat... prelose...
Ima kakva alternativa? Apk na neku staru verziju ako bolje radi?
Ja sam se vratio na 4.6.2. Ta mi je bila najbolja i najbrza.
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
Cak su na fejsu iskljucili da ljudi mogu post ostaviti na stranici. Do neki dan se moglo.
Svugdje su bombardirani kako je los update, no to kod njih nema ucinka mislim. Nikad ne slusaju korisnike.
Jel imaš link?
Jedino ako dokažeš da si ga stvarno kupio. ;)