Mislim da bi trebalo obnoviti licencu u upgradati forum pa vidjeti što je sa QR-om...
Printable View
Mislim da bi trebalo obnoviti licencu u upgradati forum pa vidjeti što je sa QR-om...
obnovljena je licenca, ima nova verzija ali eto želim dovršit taj diplomski pa ću se poigrat da to stavim.= Citat =:
Izvorno postao gog
= Citat =:
Izvorno postao zappan
a kada bi to trebalo biti?? ako se zna?? :)
Evo vidio sam da u forumu Ostali Proizvođači se samo prića o LG modelima. Mislim da bi onda LG zaslužio poseban forum.
Što drugi misle?
Imaš pravo, LG je sve više zastupljen na našem tržišu a i na forumu. Ipak, za odluku o posebnom forumu tebalo bi napraviti detaljniju analizu. Trebalo bi vidjeti u koliko je tih postova, koliko modela, da li se teme razvijaju ili stanu na dva-tri posta i sl.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Jeli ima drugih mišljenja?
a ono, moglo bi se... ja sam malo zbog diplomskog ispao iz tržišta, ne znam koliko modela LG ima na tržištu.. budem sad jedan dan išao do mobila pobrat neku opremu pa ću uzet i zadnjih valjda 4-5 brojeva i pogledat što tu ima od LG-a. uglavnom, uzeo sam na razmatranje... također, što je šljaka rekao, moramo pogledat koliki je odnos tema za LG u odnosu na ostale...
što se tiče foruma, jedino mi nedostaje QuickReply... ali pošto znamo da nam je Zappan zauzet, to će pričekat...
Inače, sve ostalo je OK i nemam primjedbi... Jedino možda ov što su rekli da je "Ostali Proizvođači" većina tema o LGu... Tako da kad bi se to malo sredit...
Mislim da bi bilo bolje napraviti podforum u ostalim proizvodjacima za lg, a isto ide i za panasonic.= Citat =:
Izvorno postao a.k.
E da, što bi ja promjenio na forumu, ono čisto estetike radi...
Promjenio bi malo izgled "loga" foruma
ovo bi promjenio:http://img170.imageshack.us/img170/3051/nazivce6.th.jpg u nešto modernije... ipak je vrijeme kada su pixeli bili toliko vidljivi davno iza nas... ;D
Onda bi trebalo mijenjati i logo časopisa jer su identični (jedino je onaj crveni i dodano je media)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Samo jedno pitanje-bi li bilo moguće promijeniti pozdrav "Bok" koji stoji uz nick u desnom gornjem kutu foruma u, recimo Pozdrav?
Razlog-pozdrav "Bok" ne koristi se (koliko je bar meni poznato) u ostalim krajevima Hrvatske, osim u Zagrebu i okolici.
Nemojte me krivo shvatiti, nemam ništa protiv tog dijela Lijepe Naše, ali za svih bi bio bolji (po mom nahođenju), univerzalni "Pozdrav".
- stavil bum zdravo! il bu ostalo bok.. meni se baš sviđa bok...
- logo je vezan uz vizualni identitet magazina mobil media. neće se mijenjat.
- lg se razmatra
BTW, "zdravo" je stari hrvatski pozdrav (tamo još iz srednjega vijeka).= Citat =:
Izvorno postao zappan
Kako ne? Pa bok se koristi diljem Horvatske, ali opet zdravo je jos bolje.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
šta ti laprdaš "zdravo" su uveli komunisti
Da, to je bio službeni pozdrav prihvaćen kod komunista, ali nema veze s tim da su ga oni "izmislili".= Citat =:
Izvorno postao M-power
Osim toga to je doslovan prijevod latinskog pozdrava "Vale" (možda su i stari Rimljani bili komunisti).:king:
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
ti si napiso da ga hrvati koriste jos iz srednjeg vijeka - to je bullshit, koriste ga eventualno od sredine 20 tog stoljeca
Imaš pravo, a molitva počinje s Dobar dan, Marijo ;D,= Citat =:
Izvorno postao M-power
Jesi čuo za "U zdravlju vas našli", "zdravi bili"... ?= Citat =:
Izvorno postao M-power
Od tud potjeće "zdravo".
I, ček, ja nisam predložio "zdravo" nego "pozdrav". Zappan je napisao "zdravo".
very old member pa tebi bi bar trebalo bit jasno da to nije u kontextu bok marijo ili dobar dan marijo ili zdravo marijo - kao pozdrav= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ne bitno uostalom OT smo i EOD od mene :closed:
Ma stavite ciao(sa produženim "o") ovako: ćaooooooo (kao sto cure(sve vise i vise) pozdravljaju)
:lmao:
Pa vi ste totalno popizdili!! Bok je sasvim OK i mislim da me to najmanje zamara i muči na forumu!
http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif
A da se stavi da svako u profilu može odabrati pozdrav koji želi.
Ja bi stavil, Moj naklon visosti :jump: