...da a počelo je 1.9. meni su ga ukopčali 6.9.neznam po kojem sistemu im to ide.?Nema veze ako sam pop***** jedan mjesec,ali gdje je drugi?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
...da a počelo je 1.9. meni su ga ukopčali 6.9.neznam po kojem sistemu im to ide.?Nema veze ako sam pop***** jedan mjesec,ali gdje je drugi?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moram provjeriti kod Službe da li ulaziš u tu akciju ako u tom periodu potpišeš Zahtjev ili ako ti tada dođu spojiti. Javim.
.....hvala,koga sam pitala ,svi su rekli da(na t-comu)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
NIje stvar samo u tome, nego ako dobiješ njihov službeni pismeni odgovor u tom razdoblju, ulaziš u tu akciju. Meni je osobno provjerila i reka mi je da do 31. 12. 2005. besplatno koristim ADSL.
Još samo da napomenem da sam ja predao Zahtjev još 23. 6. i nakon toga dobio pismo sa mojim podacima, ali isto tako i odgovor kod Službe da nisam još u ADSL zoni.
....hvala.....kod mene je sve išlo naopako.Neču sad ići off!:rolleyes:
Evo i službene obavijesti
http://www.t.ht.hr/press/novost.asp?id=1170
dobio mejl danas od hta .. kazu da smijem ostat sjedit u naslonjacu (ne sjedim u naslonjacu otkud im to op.a) i da ce mi oni sami ubrzat na 512/nesto.
ajd nesto besplatno i bez caka.
:thumbup:
Dojčland,Dojčland,Dojčlad uber alles !
Je, je..samo sto je to brizna iz stoljeca sedmog.Kada ponude 4096 Kbps in download e 256 Kbps in upload onda mozemo razgovarati.Ova brzina sa paketom neogranicenog prometa dodje 19,95€ u Italiji..pa ti vidi
...kaj me briga za Italiju!!
mogao sam i navesti neke druge zemlje...ovo je bio samo primjer jer tamo imam puno poznatih ljudi koji koriste Adsl
nije free, već 99KN i dalje= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Svima nam je vrlo dobro jasno koliko se ADSL usluga naplaćuje u Europi. Ali, kad smo već navikli da nas deru gdje stignu, a to je posvuda, onda nam ovo dođe kao praznik. Ja se pritajeno nadam da od iduće godine cijene odu malo dolje...
Strpi se do veljaće, MAXtv zahtijeva barem 4mbita download, tako da će ti se želja i ostvariti...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
samo sa kojim cjenama????Sigurno nece biti jako popularne;)
Meni su povečali brzinu. Sad sam brzzzzzzzzz :D :D
Da. Koliko sam čuo ili pročitao, prvo Zagreb ubrzavaju.
lažu... neki iz splita su već dobili ubrzanje, a ja nisam, ovdje u zg>>
to što nisi dobio ne znači da lažu ,a nevidim ni razloga tome.
ljudi ja sam u samoboru i mom frendu su povečali
meni od danas ne radi ADLS uocpe :(
ak neko ima isti problem nek se javi
odem an conect , pise mi dialing ,par sekundi to pise , i onda pise eror 678 : could not estahlich connection , blabla.
sad sam an hinetu i ludim.
ak neko ima savjet..vec sam reinstaliro modem , to mi je lik u sluzbi reko.
Svjetle mi obje lampice na mdoemu.
one kucice su mi zelene u status baru il di vec.
Tebi isto mjenjaju brzinu. Ja nisam mogao dva sata na net kad su mi brzinu mjenjali
a valjda ti prespajaju grunt evo meni su sigurno povećali!:)
Lucky bastardz... :) Nisam nezahvalan, nikako, ali kad znaš da će ti dignuti brzinu, nekako ti satu duže prolaze. :) Čujem da su već i neka druga mjesta podigli, kao što je Požega.
Ma brijete vi!!!!
dizu brzinu od 21 do 7 ujutro , sad je 14 sati , i jso ne radi!!!
popizidio sam i zvao sluzbu za korisnike
reko je lik da ce doc sutra valjda .
kolko ja kontam,crko modem.
Pa to nije Pech ... to je uberpech,
nakon jebenih 13 dana!!!!!!!!!
jedino kaj ja kontam da bi mogla bit moja krivica je to kaj sam aj na netu 24h na dan ... dobro gotovo 24 saat , tu i tam mi se diskonekta ap rikonektam ili restartam komp zbog neceg..al ne gasi se komp inace , a ni DSL ...
al sumnjam da bi u 13 dana zbog tog crko modem , pa nije iz rumunjske
Nisam siguran da li vikendom dižu brzinu pošto tada ne spajaju nove korisnike. A to da bi ti riknuo zašto što si non-stop na netu, ne može biti istina. Riknuo bi zbog nekih drugih razloga. Pa, ADSL i služi tome da budeš stalno spojen.
EDIT: Svaki dan se povećava brzina, ali samo u onom terminu kako su naveli, znači od 18 do 6 sati.