Bas sam i ja sad procitao. Dakle mi u HR cemo jos malo cekati. Barem 2 tjedna.
Printable View
Bas sam i ja sad procitao. Dakle mi u HR cemo jos malo cekati. Barem 2 tjedna.
Prema iskustvu, mislim da će VIP definitivno prvi dobiti i to vrlo skoro, nakon njega T-com i na koncu, Tele2...Trebalo bi tu i tamo provjeravati preko Smart switcha jer ponekad OTA zna izabacivati da je najnoviji software gore,a u biti nadogradnja postoji...(ista stvar i Sammobileom koji zna kasniti po par dana)...
Uglavnom, ajde, bar je krenulo pa ćemo vidjeti kako se uopće ponaša i jel ima kakvih bugova :D
Vidjet cemo. Mozda nas iznenade. Ali sumnjam.
Sto se bugova tice, ne vjerujem da ce ih biti previse s obzirom da je beta dosta dugo testirana u zivom radu od strane korisnika. Trebala bi u startu biti "savrsena".
Meni je došao (SM-G925F)
Uživam u firminom WiFi-ju, 1,2GB u 8 minuta :D
http://i.imgur.com/HvIb2Gk.jpg
Mario, koji ti je CSC? To je iz VIP-a mobitel ili?
VIP
CSC mi je G925FOXA3COK5
Odlično, javi dojmove... ;)
Super. Sada cekamo tmobile. :)
Ja skidam UK MM G920FXXU3DPB8
EDIT: 1.5GB free RAMa na stock 6.0.1.
Impresivno
Tako je, više slobodnog RAM-a, aplikacije ostaju dulje u pozadini, Google Play više nema ono povremeno trzanje kao na LP, čini mi se da je skrol sličniji iPhone-u kaj mi se ne sviđa.
Napravio sam clear cache-a nakon update-a pa ćemo vidjet kak će se ponašati dalje.
Najviše mi je drago da postoji RAW opcija i shutter speed manipulacija u kameri.
Jako jako dobro.
FP senzor i dalje nije u rangu 6S ali je neusporediv sa 5.1.1 brzinom. Puno vise RAM-a, ova verzija od Vodafona nema toliko puno bloata.
Skrol mi je nekako laksi i "meksi", nije kao prije kada bi prstom presao trecinu ekrana odskrolao bi u pm
Mario jesi siguran da mozes otici u postavke i upaliti RAW? meni je zasivljena opcija...
Resetiraj postavke kamere, stavi na Pro mode i nakon toga mi se RAW opcija otključala.
Kaj se fingerprinta tiče - meni i dalje radi jednako brzo, otključa se unutar sekunde. A skrol mi je čudan, meni je bolje ležalo to kaj sam mogao brzo skrolati kroz velike tablice ili popise.
Dakle ukupni dojam je dobar. Bolji od LP, nema nekih bugova. Najvise me zanima trajanje baterije, ali to ce se znati tek kroz nekoliko dana koristenja i ciklusa punjenja.
Za T-mob verziju obicen S6-ce jos nema nista... :(
Znaci, malo brze radi??
Koliko sam vidio, ima i nesto sitno "kozmetickih" promjena u samom TW-u
Nema ni S6 edge T-com jos nista. Koliko vidim, izbaciti ce paralelno obje verzije. Barem su tako kod drugih operatera do sada.
Mozes slobodno okaciti koji print screen.
Ja okačim neke screenshotove i dojmove kasnije, za sad je dojam da je MM izvukao iz mobitela novi život.
Ja nisam mogao dočekati, tako da sam sada preko Odina flešnuo francuski rom (koji je u biti isti kako britanski BTU), full wipe i ovaj čas mi povukao MM update...kasnije lako vratim na TWO ili SEE kad izađe za njih 6.0
Ja sam i dalje strpljiv. Vidim da Vodafone prvi dobiva po svim drzavama. Valjda ce i Tmobile ubrzo izbaciti update. Do tada cekam vase dojmove...
Skinuo, instalirao...pa to je totalno drugi telefon...ovako,na prvu, oduševljen! :)
@TomZG : jesi morao Rootati mob da bi stavio preko Odina francuski ili engleski ROM?
(Pretpostavljam da si mijenjao firmware prije)
I da li tj je KNOX "okinuo"?
I ako moze link na ROM koji si fleshao (ako koristi obicni S6)
Nema rootanja, samo flešanje prek Odina i nema Knox okidanja :)
Preko SamFirm toola (ima ga na xda) sam skinuo francuski rom 5.1.1 (model: SM-920F za običan S6 i Region XEF, označiti Decrypt automaticly), raspakirao ga, flešnuo s Odinom (obavezno nakon toga full wipe preko recoverya da sjedne CSC i samim time odmah povuče update na 6.0.1
Naravno, sve se radi na vlastitu odgovornost :D